כ ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות - דף 3 - סקס אדיר

ג'ניה / ז'ניה ממכון הסקס בלוינסקי +תמונות אמיתיות

22
זה סתם מבאס, נכון שהמחיר זול אבל אני לפחות בא לא רק בשביל הזיון והמציצה אלא גם להרגע קצת איזה מסג' כל שהוא גוף אל גוף ולא בלחץ,
לזיין אני יכול גם בבית,
כנרא רק כשלחוצים וחרמנים ניגשים לשם אם רוצים פינוק אמיתי לשים כסף כפול לפחות וללכת לג'וליה וכרסטינה או כל אחת אחרת שמכירים שעושות הכל באיזי ומרגישים כוכבים

23
הגעתי אתמול לדירה (סליחה על הכתיבה באות מודגשת, טרם הרכבתי המשקפייםחיוך), את הדלת פתחה הפקידה אשר לרגע חשבתי שהיא אחת הבנות: על פי הלבוש והגיל... אך היא הבהירה שהיא לא מקבלת. כל שלוש הבנות היו עסוקות: ראשונה התפנתה השחרחורת (סליחה לא זוכר את שמה) בחדר הסמוך ל"משרד/מטבח), שמיעת פרטים סתמית למרות שנראית טוב רציתי לדגום את ג'ניה, שניה התפנתה סנדי בחדר האמצעי ואז כבר הוכנסתי לחדר (עד אז עמדתי במסדרון וראיתי כל אחד שיוצא מן החדר) שוב שמיעת פרטים סתמית תוך החלטה שאם משהו יפריע לי בפרטים עם ג'ניה אכנס עם/בסנדי.
לבסוף הופיע ג'ניה, שמיעת פרטים כולל מציצה חשופה וביצוע ממש טוב ונעים במסגרת הזמן המוקצבת... גם בשיחה לפני ואחרי אישה חמודה אשר הייתי שמח לפגוש בנסיבות ומקומות אחרים... לדבריה נמצאת בארץ 4 שנים אך התרשמתי משליטה טובה בעברית, אמא לילדים קטנים.... אמרה שהיא עובדת כל יום בין 10 ל-5.
לסיכום ממולצת מאד במגבלות המקום למי שמוכן לקבל חזה קטן...
אני מקווה שבביקורי הבאים תפתח יותר ותזרום...
אגב המקום בית חרושת אמיתי בזמן שהייתי נכנסו למקום עוד שלושה או ארבעה לקוחות, אולי בגלל שהיתה שבת שאחרי החג? מכל מקום יש לציין כי למרות לחץ הלקוחות שנשמע היטב מן החדר לא היה שום ניסיון זרוז מצידה של ג'ניה - וזה לזכותה בגדול!!!
אוהב חזה קטן ובתולי.

25
כן זאת הסיבה שאני נמנע מללכת לדירה ולנסות את ז'ניה
יש הרגשה של לחץ באוויר היחס נחמד אבל הן ממהרות לצאת מהחדר ובראש שלהן יש כבר את הלקוח הבא.
בניגוד למקומות אחרים , המקום עמוס בגלל שהוא מוצלח .
דיסקרטיות יחסית טובה ,מקלחת סבירה ומחיר נמוך מאוד עוזרים למקום להצליח ובנוסף לכך תמיד יש שם מציאות יחסית לדרום תל אביב ובכלל הבבנות גם די מתירניות ופתוחות לאקסטרות בתשלום שלא מעלות את המחיר בהרבה .
היו שם הרבה בנות מושכות ולמי שזוכר את אלקטרה וראה את לינה סינדי אלונה שלי מאשה כל אחת מהן עולה או עלתה בהרבה ביופייה על התחרות באיזור .
אבל היות שהמקום יחסית מפוצץ אין הרגשה אישית ויש תחושה של בית חרושת .
שוב טוב שהמקום קיים לעומת מקומות דוחים אחרים במרכז תל אביב ובדרומה אבל כבר הרבה זמן שבמידה ואני מגיע אני מנסה לעשות זאת בשעות מתות וגם אז אין לי שום מוטיבציה לחזור לא משנה מי הבחורה.
בכלל נראה לי שאחזור לתחום הליווי כי שם יש הרגשה אישית טובה של דייט והבחורה רואה אותך כאדם ולא הופכת את כל המפגש למכני ת כל כך

27
[QUOTE=mr. blue sky]היא אמרה לי אז
להגיע בשעות הבוקר ככה יש פחות לחץ ואז היא לא ממהרת
מאז לא ניסיתי,

חזרתי ל"קבועה" שלי קריסטינה ללא לחץ והרבה סבלנות והמון פינוק

יותר יקר אבל יותר איכותי
[/QUOTE]

בהחלט מה שאמרת נכון.
המקומות האלה בנוים לפורקן בלבד. מציצה ואחר כך זיין עד שגומר.

ויש המון אנשים שזה הכי משתלם להם.

תמורת 120 שקל יש אפשרות לזיין אישה שלא הייתה מתחתנת עם רוב הלקוחות שלה לא רק מסכימה לסטוץ.

כמובן שכולם יודעים שזמנים המוכרזים לא אמיתיים.

חצי שעה - זה 20 דקות, 2 כניסות -35 דקות, שעה - 50 דקות (שעה זה 3 כניסות).

כול זמן זה ברוטו.

RUB123 ניסח הכול מצוין. ומי שמחפש יותר מזיון ויש לו כסף - עידיף ללכת למקומות יותר יקרים.

זה בפירוש בית חרושת.

בזמן אחרון יש גם פשיטות של משטרה שמכניסות את כול הבנות למתח.

מה שאני לא יכול לקבל - זה בכינות שתמורת 120 שקל לא קבלו שירות של 300 -250

כמו שנאמר כבר לא פעם אחד: בוכים שלא קיבלו מרצדס במחיר של סוסיטא
ערבה אנושית2010-10-07 11:18:31

30
שבוע שעבר הייתי אצל ג'ניה.
קראתי הרבה אנשים שטוענים שהיא מתקתקת חבל"ז, אבל לא יודע, לפחות מבחינתי בתקופה שעבדה בעליה הייתי נמצא איתה ברוטו 30-40 דקות.
הייתי משלם לה 150 מראש וגומר פעמיים והיא אפילו לא הייתה מבקשת ממני יותר, הייתי מביא לה מיוזמתי כי ידעתי שנהוג תוספת 50.
וגם בפעמיים שהייתי איתה מאז שהיא בלוינסקי לא הרגשתי שהיא מנסה לתקתק אותי.
לדעתי היא אחת המציאות בדרום העיר.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”