אתמול בקרתי את סופי,
כניסה דיסקרטית בבנין יש משרדים ותנועה דלילה של אנשים.
יש פקידה או בחורה אחרת שעובדת שהכניסה אותי לחדר די מוזנח עם מיטה שם חיכיתי מספר דקות.
אח"כ עברתי לחדר של סופי שקצת יותר מטופח בפינה טלויזיה עם סרט כחול, חדר סביר למראה .
סופי- בסביבות גיל 50, גבוהה 175 אולי קצת יותר, היא בהחלט שמנה אבל לא BBW , למי שאוהב נשים גדולות בהחלט עונה על הציפיות.
חזה גדול לא ענק, תחת בהחלט גדול מוצק נעים למגע. רגלים עבות כייף. שיער קצר כהה לא מושקע, פנים רחבות סלביות.
נכנסה התפשטה והחלה למזמז תוך נשיקות צרפתיות רטובות. הסתובהה הגישה את התחת לחיכוך בזין שלי שכבר עמד. בהחלט GFE, יש לה טעם נעים. הסתובבה שוב נשיקות ידים שלי מעסות את הכוס שלה.
ירדנו למיטה, אני מלקק, מוצץ נושך את הפטמות שמגיבות בנוקשות עדינה. היא משמיעה קולות נהימה נעימים.
אני יורד מקלקק את הכוס טעם וריח נעימים, כוס בשרני היא נוהמת ומניעה את האגן.
אנ מסתובב על הגב היא מנגבת לי התחת עם מגבון ומתחילה ללקק הגברת יודעת מה היא עושה. עוברת למציצה המציצה עדינה מידי לטעמי . בזמן המציצה היא לופתת עם הזרועות את הרגלים שלי ממש מחזיקה כייף. ביינתים בטלויזיה הסרט רץ,.
אני מושך אותה למעלה מסובב אותה מלקק לה את התחת ,זה ענין של טעם אני אוהב ללקק ישבניןם גדולים ומוצקים. היא מניעה את התחת . יש לה חוש קצב.
אני מסתובב היא מלבישה לי קונדום ומתחילה לרכב עלי. הכוס שלה רחב , בזין אני לא מרגיש זיון כמעט אין חיכוך אבל היא מרעידה אותי ואת המיטה, לא משהו לטעמי. אני מסובב אותה לדוגי עולה עליה ומתחיל לזיין. התחת ענק כייף להתנגש בו. הכוס קצת יותר מורגש. כמה דקות של דוגי היא משמיעה קולות של גומרת קולות מגרים. אני גומר ח ז ק.
הגברת דוברת עברית טובה, לא שוחחנו על תורת הקוונטים שאני חוקר, אבל עברית זורמת, גוומרת ברוסית למי שזה רלונטי, נחמדה, אדיבה , נעימה, שירותית זורמת. מחייכת לא נראית כבויה שרופה. אשה חזקה פיזית,
ציונים: מראה 5-6 לא מתאימה להופיע איתה למפגש עם חברים לעבודה אם אתה רוצה להרשים אותם בכוסית תלויה עליך.
מציצה 6-7
GFE 10
זורמת -10
זיון 8-9
למי מתאימה : למי שאוהב נשים שמנות קצת סקס קינקי, בהחלט חוויה כייפית ושונה משאר הנשים.
למי שזה מדבר בהחלט מומלץ אני אחזור.
לא עובדת כל יום יש לברר מראש, בדירה עובדות עוד נשים כך שיש לבקש אותה.
זו לא עוד קומפרטית עדינה, היא לא בסגנון של קטי הנפלאה, או הבנקאית מנו"ש .
לסיכום היא אחרת.