כ שירותי מין בתשלום צרכנות עם כבוד לזונות - דף 3 - סקס אדיר

שירותי מין בתשלום צרכנות עם כבוד לזונות

21
אנ י באופן אישי נוטה להסכים עם הלך דבריו של איינשטיין לגבי חופש הביטוי בפורום סקס כל עוד הדברים נכתבים לא מנקודת מוצא של השפלה וביזוי.

אנא הפנימו זאת ובעיקר ערבה אנושית סימן קריאה .... מצד שני גם איינשטיין לא טומן ידיו רק במכנסיו .... Evil Smile

חלאס לגנון הזה !

לא כל דבר צריך להביא לעמית להכרעה ... יש לו מספיק יציקות על הראש ....

שימי שכבר ....

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

22
[QUOTE=19LOLx8]

[TUBE]PKtNG9HYHI4[/TUBE]

כשאביב נרדם יעור בחוורון
בשדות האש ייתם הקרב האחרון
ובוקר נהדר מן הבקעה להר
אז יעלה בזמר, ברון.

השמש ידם בין עזה לרפיח,
ירח ילבין על פסגת החרמון
פרחים בקנה ובנות בצריח
ישובו לעיר חיילים בהמון.

ילדה אחת קטנה ובידה זרים,
לעיר הלבנה תצא אז בשירים,
ולחייל נרגש תשים סביון בדש,
והשמיים כה בהירים.

השמש ידם בין עזה לרפיח...

החיילים לעיר יגיעו בעם רב,
עם נערות ושיר ועם פרחי זהב,
וכל אשר אתמול ידע מכאוב ושכול
לא עוד ידע שלכת וקרב.

השמש ידם בין עזה לרפיח...

וגם למי שמעדיף את הגירסה המחודשת

[TUBE]cFZjnp5UHu0[/TUBE]

[/QUOTE]

תוכן ההודעה נמחק על ידי מסיבות אישייות

ערבה אנושית

ערבה אנושית2010-07-31 17:35:52

24
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............חופשי!!!!!!!!
מוסלי יצאת מלך!

למעוניינים לצרף סרטון בצורה "ידנית" יש להשתמש בתאג הבא - [TUBE]
את הID של הסרט, למשל:
PK9HYHI4
וסגירה עם תאג סגירה של יוטיוב.

הID ממוקדם אחרי האות V בURL:

האמת שעכשיו ראיתי שבעורך הטקסט העשיר ניתן לעשות זאת Shocked בצורה פשוטה יותר..חח
טוב נשאיר למי שימצא בזה שימוש קריצה

25
[QUOTE=19LOLx8]
אנ י באופן אישי נוטה להסכים עם הלך דבריו של איינשטיין לגבי חופש הביטוי בפורום סקס כל עוד הדברים נכתבים לא מנקודת מוצא של השפלה וביזוי.

אנא הפנימו זאת ובעיקר ערבה אנושית סימן קריאה .... מצד שני גם איינשטיין לא טומן ידיו רק במכנסיו .... Evil Smile

חלאס לגנון הזה !

לא כל דבר צריך להביא לעמית להכרעה ... יש לו מספיק יציקות על הראש ....

שימי שכבר ....

[/QUOTE]

שימי היקר שלום,
בגלל שאנחנו בפורום הדיונים ולא בפורום הזיונים, ארשה לעצמי לענות ביושר.

אתה מבין בדיוק כמוני שאם אני מביע דעת מיעוט זה לא יכול להיות סתימת פיות, אין לי כלים לזה.

מי שאומר שאני צנזור - הוא פשוט נלחץ מעצמו.

וכול הזמן מפרשים אותי לא נכון.

אין לי שום בעיה עם תיאורים הכי גסים של זיונים.

לא כולם אצטנגין עם יכולת נהדרת שלו לתאר זיון.

אין לי שום בעיה שיכתבו: אני עם הזיין הענק מכניס אותו עד הסוף בתחת של ...

רק על תציגו שזה מה בכך לבחורה.

אני יודעה פסיכולוגיה מין מצויין. שום מחשבות שבחורה זרה לא נהנית לא ימנועו מאף אחד לבוא לזיין.

להפך, אם חושבים שבחורה עדינה זה מושך יותר.

אני חונחתי שזיון אנאלי משפיל. ואז גם עם נשים שהיו מוכנות לקפוץ מהחלון עבורי - לא עשיתי אותו.

הלכתי לצורך זה לזונות הכי זולות.

טעיתי. לא אוכל לתקן עם הנשים היפות שהיו לי בחיי. אז לפחות עם הזונות איכותיות

אני משלם כסף ומזיין. לא נעים לה - אבל קבלה תשלום. היא באה להתפרנס.

גם אני סבלתי שנהלתי פרויקטים בחום 40 מעלות, היה לי שווה.

אבל כוווולם כיבדו אותי.

סבל זה לא סיבה לא לכבד אישה.

ואני לא מקבל טיעון שזה הורס פנטזיה. אני אישית נגד זיופים, אומר ישר: בלי הצגות.

ואני יודע שיש הצגות.

אבל תמיד אפשר לדמין כול דבר: שאתה מזיין חברה לשעבר או ברידג'ט פונדה או בת זוג של חבר.

לי יש פנטזיות מוזרות: אני מדמיין צחצח הכי מגעיל שמזיין בחורה שהיא ייקרה לי. זה מגרה אותי.

אבל - עם כול הפנטזיה אנא תזכרו שזאת עבודה קשה. עבודה קשה ותו לא.

ערבה אנושית2010-07-31 18:57:17

26

התגובות הבאות הופרדו מדיון אחר בפורום ששם ...

[QUOTE=מקגייוור]ראשית כל הרשו לי לפרוץ בצחוק גדול - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פורום בו הרוב הגדול נואף, בוגד באישתו, מנהל אורח חיים מתירני ולא צנוע, מקיים סקס לא דרך הטבע וכו' מקפיד להיסגר במהלך יום כיפור, כמה צבוע... כמה משעשע... חחחחחח
ולעניין הביקורת של בונדי - ראשית לא עשית עליי רושם בחתימת תגובתך כסא"ל בדימוס, מניסיוני הרב עם קצינים ונגדים אני יודע שרובכם הגדול אנשים לא נעימים ולא נחמדים בלשון המעטה. גם במילואים אני עושה ככל שעולה ביכולתי כדי שלא לבוא אתכם במגע שהוא.
כאחד הצורך בעצמו שירותי סקס בתשלום, אני יכול לומר שמעצם היותך צורך סקס בתשלום אתה מפקיע מהנערה את הכבוד האנושי הבסיסי המגיע לכל אדם. חשבת פעם איך זה מרגיש לתת לאדם זר (שלא תמיד מוצא חן בעיניך וכו') להיכנס לתוכך? איך זה מרגיש לנהל אורגיות עם קבוצת גברים זרה שנוגעת בך וחודרת אליך כרצונה? אגב, אין באמת כל אינטימיות עם נערות ליווי. ואף נערת ליווי לא באמת גומרת עם לקוח. יש את אלה שיודעות לזייף ולשחק גמירה ואינטימיות ויש את אלה שלאו - דוגמת שרון. שככל הנראה צריכה לנתק את עצמה ואת רגשותיה על מנת להיות מסוגלת לעבור יום עבודה כזה מבלי לאבד את השפיות (שלדעתי כבר הלכה לאיבוד קצת ממילא חחחח) לכן אני לא שותף לכל המבקרים של שרון שתוקפים אותה על כך שהיא מכנית ולא מעניקה יחס של חברה/מאהבת. אנחנו שוכרים זיון ולא אהבה/מאהבת/חברה/אינטימיות.
באשר להתנהגותה, מעולם לא הייתי אצלה ואני לא יודע עד כמה התנהגות כזו מתאימה לה או לאו, על פי הדיווחים התנהגות זו לא מתאימה לה, כמובן שאני לא אומר שאתה שקרן - אם כי אני יודע שרוב הקצינים והנגדים הם שקרנים.
אגב, התמונות האמיתיות של שרון לא בדיוק עשו עימה חסד בעיניי. היא לא כזאת כוסית לטעמי, היא חייבת להגדיל את החזה באופן משמעותי ויפה שעה אחת קודם.

[/QUOTE]

לקראת השנה החדשה כמה סוגיות למחשבה לחבר מקגיוור על שלל קביעותיו הנחרצות

כאחד הצורך בעצמו שירותי סקס בתשלום, אני יכול לומר שמעצם היותך צורך סקס בתשלום אתה מפקיע מהנערה את הכבוד האנושי הבסיסי המגיע לכל אדם. חשבת פעם איך זה מרגיש לתת לאדם זר (שלא תמיד מוצא חן בעיניך וכו') להיכנס לתוכך? איך זה מרגיש לנהל אורגיות עם קבוצת גברים זרה שנוגעת בך וחודרת אליך כרצונה? אתה רוצה לרמוז שסקס בתשלום זאת פעולה בזוייה מיסודה???? כבוד אנושי קשור בגישה . אל תושיט את הלחי השנייה, ומאידך אל תטיל רפש באדם מראש, אך אם תצא מנקודת הנחה של מתן כבוד אנושי ראשוני לכל בריאה גם הסקס בתשלום אולי יקבל מימד מכובד יותר בעיניך.

אגב, אין באמת כל אינטימיות עם נערות ליווי. אינטימיות - בניגוד למגע המיני עצמו - נוצרת כאשר נרקם חיבור בין אנשים.

ואף נערת ליווי לא באמת גומרת עם לקוח. לבטח לא כל נערת ליווי ולבטח לא עם כל לקוח, אך לכל כלל יש יוצא מין הכלל. תתפלא.

רמז דק על מנת להגיע נתיב האושר: לא מתאים לכל אחת , אך אם אתה חש שנוצר לך חיבור עם כל אישה באשר היא, בין אם זאת נערת ליווי ובין אם לאו, רצוי שתקח בחשבון את הצרכי העונג של שותפתך לפשע ולא רק את שלך. וכן, אני יודע שכשאתה מוריד לנערת ליווי אתנן מראש והזמן שלך איתה מוקצב אתה קודם כל רוצה לדאוג לעצמך. אך במידה והזמנים שיוקצבו לך קצת יותר ליברליים, אפשר לחשוב גם על הגברת.
[/QUOTE]

אני עדיין מחזיק בדעתי שאישה עובדת לעולם לא תצליח לגמור עם לקוח, אלא רק להעניק לו אשליה שהיא גומרת. גם רותי המשפריצה לא תשכנע אותי ההשפרצה שלה היא גמירה ספונטנית ואמיתית. מניסיון אני אומר שצריך להיות נוכח וחלק מהתהליך בכדי להאמין. צחוקהשפרצות קצת קשה לזייף הלא כן, אלה אם תמצא צינור קטן של מים במקום הקדוש. מה שכן, רותי היא בן-אנוש ולא גייזר ולכן אי אפשר לצפות ממנה שזה יקרה עם כל אחד.
[/QUOTE]
19LOLx82010-09-19 14:41:57

27
כן רימיניג, בעיניי הליכה לנערה עובדת וצריכת סקס בתשלום היא פעולה בזויה מיסודה. לדעתי, אין אישה שהגיעה לעבודה הזו מרצונה החופשי באמת. אני לא אומר שכולן קורבנות של סחר בנשים חלילה, הרוב הגדול איננו קורבן כזה, אבל כן רובן חוו בעברן תקיפה מינית כזו או אחרת, רובן קורבנות של מצוקות כלכליות כאלו ואחרות, רובן קורבנות של חוסר ברירה ואין מוצא (לפחות בראייתן ובחינתן את כלל האפשרויות בחוויה הסובייקטיבית שלהן). אני לרגע אחד לא מאמין לכל ההצגה השמחה שהבנות העובדות מציגות כאן, שמספרות כמה הן אוהבות את העבודה ועד כמה הן אוהבות סקס עם הלקוחות. ואני אומר זאת בתור אחד שבעצמו צורך סקס בתשלום עם מצפון מאוד לא נקי.
לכן אני מאוד מכבד את שרון ואת זכותה לשמור על פיסת הנשמה שלה - כפי שהיא קראה לזה. לכן גם מעולם לא התמקחתי עם אישה עובדת על המחיר שהיא גובה - זכותן לגבות את אשר הן גובות, וזכותנו לקבל או לסרב בנימוס.
אחים שלו גברים, אולי אתה גם קצין ולכן קשה לך לקבל את העובדה שלא כל בני האדם זהים, ושאכן יש מקצועות רבים שהעוסקים בהם הם בעלי מאפיינים דומים (טובים או רעים) ומשתייכים לחתך אוכלוסיה דומה. פרופ' באקדמיה למשל לא זהים במאפיינים שלהם לקצינים ונגדים, אנשי הייטק לא דומים במאפיינים שלהם לבעלי חנויות טקסטיל בעזריאלי וכו הלאה לטוב ולרע.

29
מקגיוור

חלק מהבעיה היא גם אצלך.

כראה שלא ירדת לסוף דעתי. ללא כל קשר למניעים של בחורה זו או אחרת להיות זונה, אין זה אומר שמראש לא צריך לתת לה כבוד אנושי בזמן שיוצרים עמה התקשרות ואף תוך כדי אקט הסקס עצמו. הנקודה שרציתי לחדד היא שאיך שכל אחד מאיתנו מתנהג באופן אישי ישנה קורלציה לאיך ייתיחסו אלינו. כמובן שיש בנות שהן מראש נפילה. דנו בכך עד אין סוף ולכן הסיבות ידועות. באופן עקרוני , כשמבזים את הפרטנרית שממולך, גם הסקס עצמו יוצא מחורבן.

30

מקגייוור ידידי,

אין לי כמעט מה להוסיף לדברים נבונים של רימינג, אבל אשתדל עוד כמה נקודות.

ברוב המקרים הליכה לסקס בתשלום אינה עבירה מוסרית. היא הופכת לכזאת רק אם יש קשר של אימון מלא ביןבני זוג ואז אי מוסריות היא לא בסקס אלה בהפרת האימון (אלה אם כן נעשה בידיעה).
בגלל זה ההתפעלות ובוז שלך על סגירת הפורום ביום הכיפור ממש ילדותיים.
יום כיפור הוא יום מקודש לעם היהודי. צרכני סקס בתשלום לא פושעים (למרות שיום כיפורים הוא גם לפושעים) רובינו אזרחים נורמטיביים וטובים.
אני שנלחם כמו אף אחד אחר על כבודן של נערות עובדות, מסכים לגמרה עם הקביע של רימינג, שאם היחס הוא מכובד- הצרכן הוא הלקוח רצוי כמו בחנות בגדים או מסעדה.
נכון מחיר נפשי בזנות הוא כבד נורא, אבל מי שכבר החליטה שזאת פרנסתה- כבר זקוקה ללקוחות.גם אם חלק דוחה וגם אם חלק צעיר ותובעני - עדיין הלקחות רצוים.
המצב הגרוע לזונה - שהיא בעבודה ואין לקוחות אואין לקוחות נורמליים (מה שנורמלי לזונה- האמת יכול לזעזע כול בחורה רגילה, הסינון הוא לפי גסות וסטיות כמעט אין סיבה אחרת,גם זקנים וגם בריונים מתקבלים בברכה. מדבר על דרום תל אביב, לא על נערות ליווי).

אם מישהו חטא בבוז בנערות עובדות - היה לא אפשרות לבקש סליחה ביום הכיפורים. אבל בטח לא בעצם הליכה לזונות.

בקשר לאינטימיות וגמירה - כול מה שאמר רימינג אני יכול לאשר מניסיוני האישי.
ערבה אנושית2010-09-19 15:42:19
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”