כ מדריך למועדוני FKK בגרמניה - דף 4 - סקס אדיר

מדריך למועדוני FKK בגרמניה

31
נזכרתי בעוד FKK, אמנם יותר קטן ועם מבחר יותר דל, אך עוד יותר קרוב למרכז העיר (תחנת הרכבת הראשית): Saunaclub Miami

10 דקות נסיעה במונית, 30 יורו כנסה ומשקה ראשון (אל תתפתה למשקה נוסף, כי זה יקר), 50 יורו מספר אחד חצי שעה.

אגב, המחירים בברובע האורות האדומים (שהזכרתי מקודם) יותר זולים, בדרך כלל 30 יורו לחצי שעה, לפעמים אפשר להוריד ל- 25. עוד נקודה מעניינת: אפשר למצוא שם בנות שמוכנות לכל דבר, כולל יחסי מין ללא כיסוי - כמובן תמורת תוספת מחיר.

33
[QUOTE=jangog1]תודה.מדובר על 9 בבוקר עד 11 בלילה.אם התקציב הוא לא בעיה אלא פשוט רוצה להגיע למקום הטוב ביותר?[/QUOTE]

אני הייתי הולך ללא היסוס על ה- Oase , כפי שכתבתי מקודם, ושם הייתי מנסה לאתר את סינדי הבראזילאית.
שוכר רכב מהארץ, כי זה תמיד יצא לי הכי בזול, ומספיק רכב קטן עבור השעתיים - שעתיים וחצי בכל כיוון.כמוכן הייתי לומד היטב את המסלול מהארץ, בשביל לא לבזבז זמן, כי המועדון לא נמצא קרוב לכביש הראשי.

35
בתור אחד שהתמחה ב-FKKים בשנתיים האחרונות בגרמניה, ה-PALACE הוא ללא ספק בשלישיה הראשונה (יחד עם הקולוסיאום באוגסבורג ואחד נוסף באינגולשטדט. אם יש לך כמה שעות, הכן 250-300 אירו ולך לשם. אין שאלה.
ראה את דווחי בפורום חו"ל - שרשור מועדונים בפרנקפורט.

38
טוב, אחרי שהתלבטתי כאן לאיזה מועדון ללכת בזמן קונקשן של 12 שעות בפרנקפורט, בחרתי בגלל מזג האוויר באותו יום ובגלל הקרבה לשדה התעופה ב- PALACE.
החוויה היתה מדהימה! פשוט לא יאומן.

הגעתי בערך בזמן הפתיחה בבוקר שילמתי 75 ארו כניסה. בשעה זו היו בערך 20 בנות סבירות.

ככל שעברו השעות נוספו עוד ועוד בנות ברמות גבוהות מאוד חלקן פשוט פצצות.

כשעזבתי ב-9 בערב היו בסביבות 50 בנות באיכות גבוהה מאוד.

בקיצור ממליץ בחום לכל מי שבאזור.

40
שלום לכולם,

בתחילת נובמבר יש לי נסיעת עבודה לאזור צפון גרמניה.

הדרך הרומנטית, בוואריה והיער השחור.

אני נוחת במינכן וחוזר מפרנקפורט אבל אינני יודע איפה אלון כל יום.

קראתי בפירוט את החומרים הנהדרים שכולכם הבאתם כאן ואני מוכרח להודות שלא ידעתי בכלל על סגנון המועדנים הזה.

אני כמובן חייב להתנסות בנסיעה הזאת בלפחות מועדון אחד שכזה.

אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על 3 מועדנים באזורים אלו (הטובים ביותר) כיוון שאני עדין לא יודע באיזה יום אהיה היכן. כמו כן אני יודע שהלינה לא תהיה במרכז העיר אלא דווקא באיזורים הכפריים יותר.

האם הכתובות שמופיעים באתרים השונים יזוהו ב GPS?

אודה מאוד לעזרתכם

התיאורים של כולכם הפכו לי את כל הבאסה של הנסיעה הזאת לציפיה אחת גדולה!!!מוחא כפייה
אכול ושגול כי מחר ניפול

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”