מתנצלת על העיכוב בתגובה שלי (התמרון בין החגים/חופשים, עבודה ולחיות בכיף
)
תגובה זו היא המשך ישיר לתגובות בפוסט :
(כנראה שלהנהלה אין זמן או עצבים להעביר את כל 172 התגובות משם לפוסט הזה)
למי שלא יודע או לא מבין או יודע ועושה בכוונה ... אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי זה לחזור על עצמי מספר פעמים,
במיוחד בזמן מתן הפרטים אם בטלפון ואם פנים אל פנים.
זו בדיוק הסיבה שאני מפרסמת מודעות מפורטות כדי לנטרל שאלות מיותרות ולסנן מטרידנים,
אחד הדברים שהציקו לי מאז ומתמיד הייתה לחזור על עצמי בטלפון ולהסביר עד 4 פעמים !!!
שהתמונות שאני מפרסמת הן סמליות ודומות מאד למציאות.
לפני כחודשיים גמלה החלטה בליבי לנטרל גם את הנטל הזה של לחזור על עצמי ועל ההסבר של התמונות הסמליות.
אזרתי אומץ והחלטתי שאני מצטלמת !
ההחלטה לא הייתה קלה וקיימים שיקולים רבים וחלק מהטיעונים הועלו גם בפוסט הנ"ל, השיקולים לשלילה הם בעיקר מטעמי דיסקרטיות ולכן הפנים, העיניים והמבט הם לא חלק מהתמונות, אני יודעת שעבור לא מעטים זהו פארמטר חשוב כפי שכתב
[QUOTE=tom2205]
לצערי, אני עדיין עומד על דעתי שהקמפיין הזה דרדר אותך למקום זול והמוני:
ברגע שהפנים, העיניים והמבט אינם חלק מהתמונה,
כל השאר הופך להיות עוד משהו שקיים במליונים באינטרנט.
בשביל לאונן יש מספיק במקומות אחרים, בשביל הדבר האמיתי
- רק המפגש, הדיבור, המבט והמגע הם שעושים לי את זה, ולא תמונות מבוימות.
אגב, מכירת אשליה דרך ברושור נוצץ עלולה לגרום דווקא להגדלת מספר המאוכזבים מהדבר האמיתי. קחי זאת בחשבון. לרוב האנשים זה קורה בדרך כלל עם צימרים 
אני לא שולל את האפשרות שעוד ניפגש פה ושם, כי סקס את מיטיבה לעשות. נקודה.
אבל את חווית "התלמידה השובבה" ארצה לממש דווקא עם מישהי יותר צנועה ופחות המונית
- זה פשוט חלק בלתי נפרד מהפנטזיה!
[/QUOTE]
למיטב ידיעתי זונות שהצטלמו בארצנו הקטנטונת ללא צינזור פנים כלל, ניתן לספור על אצבעות של כף יד אחת (הסיבות לא משנות)
בפרסום התמונות שלי הכוונה לא הייתה לספק חומר עזר לאוננות מול המחשב או לנסות להתחרות בתכנים פורנוגרפיים באינטרנט
אבל כמו שEinstein כתב את הפורנוגרפיה באינטרנט אי אפשר לזיין במציאות (למעט יחידי סגולה
)
והתמונות האמיתיות שלי אמורות להקל על קבלת ההחלטה למי שמראה גופי אכן עונה לציפיות שלו
.
לאחר שקיבלתי את ההחלטה והייתי שלמה עם עצמי, היה ברור לי שאני לא הולכת לבצע את החשיפה בשום דרך רגילה לא מבחינת
ה"איך" ולא מבחינת ה"כמה" 
אז מבחינתכם הכל התחיל במודעה בכלל לא תמימה באתר סקסימו, דירות דיסקרטיות
וגרם ללא מעט הדים נזעמים אצלנו בפורום 
זה המקום וזה הזמן (ואני באמת מצטערת שלא הספקתי קודם)
להתנצל בפני כל מי שהטיזריות שלי במודעה בסקסימו פגעה בו או נתנה לו הרגשה שאני מזלזלת בו כגבר, כאדם או מכל סיבה שהיא. זו לא הייתה מטרתי או כוונתי ולכן,
אני מתנצלת בפניכם בהכנעה ומעמקי לבבי.
וזאת למרות שקבלתי לא מעט תגובות של אנשים גם בפוסטים הנ"ל וגם בפרטי שכלל לא ראו במעשיי פגיעה אלא נהפוך הוא.
אז כולם כבר יודעים וזה רשמי !!
התמונות של הבחורה הברונטית מהמודעה בסקסימו דירות דיסקרטיות זו למעשה אני, לרבות כל התלבושות והתחפושות הסקסיות שאני מחזיקה. לאתר שלי הועלו מעל 120 תמונות ובהמשך פרסמתי כאן, זמנית באופן בלעדי תמונות נוספות. בשבועות הקרובים יתרחב האתר ויציג כמעט 200 תמונות שלי בגלריות תמונות סקס שונות.
אני שמחה לנצל את ההפוגה שיש לי בין החגים כדי להגיב לחלק מהדברים שנכתבו ולא הספקתי לענות למרות שהיה לי מה להגיד.
אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא לראות בתגובתי זו שום כוונת זלזול באף אחד מחברי הפורום הנכבדים
(להוציא תפוחים רקובים בודדים
) אנא קיראו את שכתבתי עד תום,
נסו להפעיל את ההגיון יותר מאשר את היצר ואם חשקה נפשכם הגיבו והבהירו לי את עמדתכם בצורה שתכבד את כולנו.
הנה זה מתחיל 
[QUOTE=ערבה אנושית]
ודרך אגב, האם מישהו או שרון עצמה יכולים להסביר לי, מה היא כתבה אלי:
והוא אחד מהם אבל יחיד ומיוחד במובן שכמו ערבה אנושית מקבל אותי כפי שאני וממתין בסבלנות ראויה לציון להזדמנות שרק אומר לו "כן" תוך שמירת אמונים חד סיטרית למרות שהוא יודע שהסיכוי לכך לצערו הוא אפסי.
אז הוא בינתיים מספק לי על הדרך סקס משובח
נראה לי שהוא יפול מהרגליים כשיקרא את הסעיף האחרון במחירון החדש שלי שיפורסם בימים הקרובים
[/QUOTE]
ביקשת הסבר,
הכוונה הייתה להחמיא לך ספציפית על היכולת לקבל מישהי שעובדת בזנות, לקבל אותה כמות שהיא ולאהוב אותה באמת
בדומה לסיפור אהבתך עם שלי מלוינסקי ומי שאמור היה ליפול מהרגליים מהגימיק במחירון (הנישואים) שלי היה אמור להיות מיסטר Z (מיסטר dick) אם זה לא היה ברור 
את הדברים הבאים שאכתוב אולי לא תאהב כל כך אבל אני כותבת את מה שאני מאמינה בו ואת מחשבותיי והעדפותיי שלי.
[QUOTE=ערבה אנושית]
לא יודע מה יש לאחים שלו גברים נגד שרון, אבל אני יכול להסביר למה ממש לא מושך אותי לבוא אליה. בטח לא בגלל הנתונים החיצוניים שלה שהם מרשימים וגם לא בגלל המחיר שלדעתי הוא סביר מאוד. הסיבה אחרת. מדברים שלשרון מין מכני. לא יודע מה בדיוק הכוונה, כי במובן מסויים לכול זונה מין הוא מכני עם יותר או פחות משחק. השוני עבורי הוא באישיות (ואני כמובן לא נכנס לעומקי הנפש רק במישור החיצוני). כמו שאמרו לי כמה אנשים אינטליגנטיים כמו עמית המנהל - הזונה מוכרת פנטזיה. אז לדעתם עדיף לא להדגיש כול הזמן כמוני שזאת עבודה קשה ומשפילה שאין מועמדות כמעט מקהל בנות ללא השכלה למשכורות ברמה של מנהל סניף בנק.
אז מה הפנטזיה- שבחורה שמחה להזדיין עם הלקוח מבחינה מינית. אני לא זקוק לפנטזיה כזאת, אבל זה עינין אישי שלי.
אבל יש לא פנטזיה שכן חשובה לי: שאני הולך לבחורה שנקלע לזנות בגלל הנסיבות וסה"כ סובלת מזה
- אני מרגיש שמקיים יחסי מין עם אישה נורמטיבית.
מה שמשדרת שרון - זה סקס ממוסחר טהור. גם התמונות לטעמי ממש לא מגרות שפונות לרובד הכי נמוך של מיניות. אני בעד כנות ומבחינה זאת שרון מאוד כנה, פשוט לי זה לא מענין. אפילו באוננות אפשר לדמיין איזה שרגש כלפי אובייקט הנחשק. שרון משדרת שאין בה רגש. וזה מוציא אותה מבחינתי מתחום הארוטי.
כתבו אל אישה שאהבתי שהייתה נסיכה אמיתית שלזיין אותה זה כמו לזיין את הקרש.
אני מבין את המבקרים ששלמו וציפו לתמורה. אבל היה אצל שלי אהובתי שאתמול היתה שנה לגירושה המון רגש לא רק כלפי אלה לכול לקוח. וזה כתב דווקא מאוד יפה RUB123:רואים שהיא סובלת ממה שהיא עושה.
אני אתרגם את זה למשהו יותר רחב: מרגישים שהיא אישה.
סקס ממוסחר נטו - לדעתי לא סקס בכלל. לא מתכוון כמובן ששרון מצליחה לסגור את האישיות פנימית שלה לגמרה, אבל היא אותמת אותה מצוין.ובזה עבורי היא מחוץ לסקס.
צחקתי במשך הרבה ימים על התפעלות על גאונות שיווקית של שרון, שלי היה ברור שהכול בלף שיתפוצץ לה בפנים יום אחד. ונזכרתי איך שרון אני בטוח מכוונות טובות וביושר פנתה אלי שאני עושה טעות שיווקי עם אלינה הנהדרת מבן יהודה. אבל לא שיווקתי את אלינה,
כתבתי רק אמת: אישה מדהימה בנשיות שלה נקלעה בגלל הנסיבות לזנות.
תמהרו להגיעה אליה כי הצרות שלה הם המזל שלנו לשכב עם אישה ברמה סופר קלאס.
מה שמשווקת שרון - עבורי זה לא סקס, כי אין אישה אחרי הפרסום. יש גוף מסכרי.
[/QUOTE]
ייתכן שאתה אישית מצד אחד, לא זקוק לפנטזיה שבחורה שמחה להזדיין איתך
אבל מצד שני יש לא מעט אנשים שגם כתבו בפורום שמפריע להם להנות עם מישהי שמפגינה סבל !
כמו שלרבים מפריע לזיין בחורה ששוכבת כמו קרש שלא זזה ולא מגיבה,
אלא רק שוכבת שם עד שהגבר יבצע בה את זממו והיא סוף סוף "תיגאל" מהלקוח. (לא נעים בכלל)
הרגשות שלי לתרגום המורחב שלך לעדויות הסבל שאתה רואה, שמוקרן על ידי הבחורות ואתה מפרש את זה "רואים שהיא אישה"
הם מעורבים. מצד אחד אני שמחה עבורן שזכו ללקוח "רגיש" כמו שאתה מפגין בפורום ומצד שני אני מצטערת בשבילך.
הדיון הזה הוא פילוסופי לגמרי ויכול להתפשט לכיוונים נוספים ולהיות מורחב בנקודות שאני בוחרת לתמצת כרגע
- לדעתי התכוונת לכתוב "רואים שהיא סובלת" .... "רואים שהיא אדם" (ולא "אישה" כמו שכתבת)
כי אם היית מתכוון כפי שכתבת "אישה" זה נוגד את כל מה שאתה מייצג, זאת אומרת (ותקן אותי אם אני טועה)
רואים שהיא החלשה שאמורה לסבול מהגבר מעצם היותה אישה (אלא אם כן אתה האביר שלה על הסוס הלבן והגעת להציל)
- ייתכן ואני טועה אבל לי יש רושם שאתה לא מחפש סקס בכלל, אתה מחפש יחס ! לקבל ולתת יחס, אז הסקס הוא נתינה !
מסיבותיך שלך, אתה מחפש בעצם אהבה ! גם במחיר שהיא תהיה מזוייפת.
לדעתי (וזו דעתי בלבד) האופי והאישיות שלך ואתה כאדם בכלל ניזון ומקבל אנרגיות מעצם התלות או הצורך ביחס/אהבה מצידך (גם אם היא מזוייפת). עושה רושם ואני מניחה שאתה אדם עם הרבה נסיון בחיים ואין לך באמת צורך בעצות של פאפוסית שכמותי אבל בכל זאת: לדעתי רובן רק מוכרות לך הצגה אבל זה בהחלט לא אומר שכולן !
אהבה ותלות אמיתית בין זונה ללקוח בהחלט יכולים להתקיים !!
יהיו כאלו שיגידו שזו לא כחמה ושאתה מנצל את חולשתן של הזונות הסובלות כדי להיות שם ולהציג אמפתיה וסיכוייך במצב זה (במיוחד אם אתה דובר את שפת האם שלהן) משתפרים פלאים כדי לקבל אוזן קשבת, יחס ותשומת לך הדרושים לך כדי להרגיש מסופק.
- אני חושבת שאתה בין הבודדים שמחפשים למצוא את הבחורות הסובלות שקשיי החיים והעיסוק בזנות מוחצנים אצלהן,
הרוב יעדיפו לבלות עם מישהי שמספקת את השירות עם חיוך ולא עם עצב בעיניים.
מה שמוביל אותי למשפט הסיכום שלך עליי שמה שאני משווקת זה לא סקס (עבורך) וכי לדעתך, אין באמת אישה אחרי הפרסום אלא גוף מסחרי.
לדעתי (ושוב זו רק דעה של פאפוסה שהיא עוד לא אישה אמיתית אלא נערה צעירה) קצת התבלבלת במינוחים.
מה שאני משווקת זה בדיוק סקס נטו (חלק אפילו חושבים סקס עם כוסית) ! מה שאתה מחפש זה תלות ואהבה (כבר מעבר להגדרה של GFE) עם מישהי שמפגינה חולשה אנושית מופגנת ותלות או צורך כלשהו בך (דברים שאני בכלל לא מספקת) ולכן אני יודעת בוודאות ששנינו לא מתאימים למפגשי סקס

אני ממש לא מצטערת ולא מתכוונת להתנצל שאני לא "אישה חלשה".
אני משתדלת לעמוד על שלי (ולקבל את מה שעומד לכם

) וזאת מבלי למכור את נשמתי בנוסף לגופי.
מי שרוצה סקס ולזיין כוסית ביצועיסטית צעירה יכול להתרשם מהדיווחים בפוסט כאן ולהחליט אם זה מתאים לו לנסות.
אתה וחסידי הGFE מעולם לא הייתם קהל המטרה שלי כי זה פשוט לא יסתדר בינינו ואת כל זה אני כותבת בלי שמץ של נסיון להעליב.
מקווה שדבריי יובנו כפי שהתכוונתי בדיוק (אני חושבת שכתבתי בצורה ברורה מאד).
[QUOTE=ערבה אנושית]מה שכתבתי בפרטי, שבפרסום יש התייחסות לגברים כמו לעדר מזיינים חסרי רגש וסכל.[/QUOTE]
זאת לא הייתה כוונתי והתנצלתי אם זה פורש ככה
אבל מצד שני לא קראתי שכתבת דברים דומים על 90% או יותר מהפרסומים של מודעות הסקס השונות כאן באתר או באתרים אחרים שבין השאר מציגות גם את המודעות של הדירות הזולות בדרום תל אביב שאתה מעדיף וכל זה מבלי להזכיר את הזלזול באינטליגנציה של הצרכנים כשמשתמשים בתמונות דמה עם הכיתוב השיקרי "תמונות אמיתיות".
אני מקווה שלא תפרש את כל מה שכתבתי כביקורת עליך או כהתקפה אישית, אני רק מנסה להציג את דעותיי 
[QUOTE=לקסר]
קודם כל - מה זה 'פשוש' קיבינימאט?!

גם את נהיית מהמתחכמים האלה שמנסים יענו לאתגר אותי אינטלקטואלית או משהו?!

.[/QUOTE]
נראה לך שאני מנסה להעיז ולאתגר אותך אינטלקטואלית ?
"פשוש" זה בסה"כ כינוי חיבה
פשושי 
[QUOTE=boris26]
בשביל מה החלטת להשפיל את אנשים?
[/QUOTE]
לא הבנתי עד עכשיו למה חשבו שניסיתי להשפיל מישהו.
לא החלטתי להשפיל אף אחד וההתנצלות בפני מי שראה זאת כך רשומה כאן למעלה עם כוונה כנה ואמיתית.
[QUOTE=delta]שרון אני שמח שכתבת לי תגובה (היא רק מוכיחה שאת לא יודעת לקבל ביקורת) ועם זה מסכימים פה רבים.[/QUOTE]
תלוי מי כותב את הביקורת, על סמך מה ....
וכמובן אם הביקורת מעוגנת במציאות ואיננה מסולפת וכוללת שקרים גסים.
שאר הקישקושים שכתבת בתגובתך האחרונה אפילו לא ראויים לציטוט ולהתייחסות
ולא רק בגלל העובדה שאתה רשום כאן כמעט שנה
וכל מה שהואלת בטובך לתרום עד היום מסתכם בשלוש תגובות נאצה כנגדי בפוסט הזה.
ולסניגוריה הציבורית (כדוגמת אחים שלו גברים) - צאו ולימדו קודם על מי אתם מגנים 
אין כאן עיניין של חוסר יכולת לקבל ביקורת, נהפוך הוא !
לידיעת החברים, כל השירות שלי נבנה עד היום מתוך ביקורת אם מתוך ביקורת עצמית, ביקורת שנאמרה לי בפניי או נכתבה בפוסט הפירסומי שלי. זאת תוך שמירה על הגבולות שהצבתי לעצמי !
[QUOTE=meninblack]תאמת, אני לא יודע למה, אני אני מרגיש עצבני רצח. תראו, יש שיווק ויש שיווק.
בשיווק צריך להיות הוגן ואמיתי. אי אפשר למרוח אנשים פה על ימין ועל שמאל ובנוסף גם להשפיל אותם על זה.
זה התחיל בפוסט של סקיסמו שכביכול שרון אמרה פה באתר כבל עם ועדה שזאת לא היא והיא כביכול עצבנית שמישהי עוקצת אותה בפוסט של סקסימו. אנשים התחילו לחשוד שמשהו פה קצת לא נורמלי והחלו השערות שזאת בכלל שרון.
שרון המשיכה לטעון שזאת לא היא ובנוסף היא כביכול שאלה אם אנחנו רוצים שהיא תעלה פה תמונות שלה ולא של חיקוי שלה. אח"כ שאנשים החלו עוד יותר לחשוד ולהגיב בפורום על איכות התמונות, על אופי המטומטם של הפוסט ואז היא דאגה לצטט אחד אחד ועוד ברוב חוצפתה לקטול אותם וזה כאשר היא מודעת שהיא משקרת פה לאחד אחד.
שאנשים ממש כבר קלטו שזאת עוד, היא עוד המשיכה למרוח את כולם והיא עוד כותבת שזה פוסט הזוי ושזאת לא היא.
מה פאקינג הקטע לשקר?
ושאנשים פה לא ייזיינו לי את המוח (סליחה אבל אני עצבני) שזה שיווק וכל השטויות האלה. מי שרוצה ספרים על שיווק מוזמן לבוא אלי הביתה. איך אני כ"כ שמח שהאנשים פה שאמרו שאנחנו כביכול קוטלים את שרון על זה שאנחנו מטיחים בפניה שזאת היא אבל זאת לא היא ושאנחנו עושים לה עוול - אכלתם אותם!.
שרון - אנחנו אומנם גברים שהולכים לזונות, אבל לחלק פה מהאנשים יש שכל, כבוד, אינטילגנציה ומוסר, ואת יקירתי כבר איבדת את זה.
אני מאחל לך בהצלחה ומקווה שתעשי את החשבון נפש שלך ותתנצלי על זה ששיקרת פה לכולם.
הרגשה אישית שלי שיש פה הרבה אנשים קבועים בפורום שנפגעו מהזלזול שלך.
[/QUOTE]
[QUOTE=meninblack]
אני רוצה להבהיר, זה לא בגלל היחס המגעיל שלה או המחיר או משהו שקשור בשירות שלה,
זה קשור איך במשך שבועות איך שיקרה פה על אנשים ועוד תקפה את אלה שניסו להעמיד אותה במקומה.
ושוב...שלא יבלבלו פה אנשים שיווק ושטויות כאלה. אוי ואוי אם אנשים חושבים שמה ששרון עשתה זה שיווק. זה אפילו לא מתקרב לזה.
שרון, ציון בשיווק: 0. תתקדמי!
[/QUOTE]
לא ניסיתי להשפיל אף אחד ובנוסף ראה את ההתנצלות שלי בהתחלה.
בשיווק צריך להיות הוגן ואמיתי ! צודק בהחלט !
תהרוג אותי אבל אני עדיין לא מבינה על מה אתה מדבר !!
אז היה תרגיל טיזינג עם מעט הטעייה מכוונת, אבל לא היו שקרים בתגובות שלי בפוסטים !!
מעולם לא כתבתי מפורשות שאינני הברונטית מסקסימו, תבדוק את הניסוחים שלי 
לדוגמה כשכתבתי שהפוסט של סקסימו הזוי, לא כתבתי שזאת לא אני ... 
מה קרה ? הגברים בשחור יכולים להתמודד ולעמוד בפני חוצנים (מהסרט) אבל לא יכולים לעמוד בטיזינג של תמונות עירום חודש ?
מממממ ..... הדבר הכי פרוע שעולה לי בראש לגביך (וזאת כמובן רק השערה תיאורטית לחלוטין ושלי בלבד) זה שאולי פינטזת במשך חודש שלם והזלת ריר על איך שאתה הולך לזיין את הברונטית מסקסימו .... בלי
XXX
ואצלי אתה יודע בוודאות שזה לא יקרה, אולי זו הסיבה האמיתית לכעס שלך ?
אני בטוחה שלא תיקח את מה שכתבתי כהתקפה אישית מאחר ואני יודעת שאתה גבר מספיק "מחוספס"
ולכן אני לא צריכה לנסות "להלך על ביצים" כשאני עונה לך. 
אני מעוניינת שתקרא את מה שהוספתי גם בהמשך.
אחרי שכתבתי
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]
ההודעה הכי לא נעימה בשרשור הזו היא זו בה גברת שרון מסבירה לכולם למה הם לא בסדר.
חלק מההודעות הן בהחלט לא תמימות ונעימות אבל שוב הגברת ביקשה תגובות והיא קיבלה אותן ומההודעת תגובה שלה היא כנראה ראויה להן.
[/QUOTE]
כנראה שלחום (ואולי לתמונות שלי?
) יש השפעה ישירה על היכולת האנליטית או לפחות על כישורי הבנת הנקרא של אחים שלו
השקעתי לא מעט זמן בניסוח התגובה שלי שבה הודתי לאנשים שפירגנו לי מצד אחד ומצד שני כיבדתי וקיבלתי את דעתם של כאלו שלא פירגנו.
אם "ירדתי" על מישהו ספציפי (=לא כולם), כדאי שתעיין בתוכן של מה שכתבתי !
מכאן ועד הכללה שאני כאילו ניסיתי להסביר לכולם למה הם לא בסדר, הדרך ארוכה !
אם זה אמור להיות מסע הסתה נגדי אני בהחלט יכולה להבין זאת לאור ההיסטוריה שלנו אבל בהחלט לא נראה לי ולא מקובל עליי שתנהל מסע צלב כנגדי ללא יסודות מצוטטים מוצקים 
שרון שבדיוק הוציאה את הסטראפ און מהמגירה
(
לאן נעלם חוש ההומור, לאן? באמת הוצאתי אותו מהמגירה ... בשביל מישהו שאוהב להיות הזונה האנאלית שלי )
[/QUOTE]
הגיב
[QUOTE=אחים שלו גברים] אין לנו זמן פנוי יותר לויכוח חסר התועלת הזה ולפנקסנות שלך.
מזל טוב על החשיפה, התמונות עם הלבוש בניגוד לאלו הפורנוגרפיות אכן הרבה יותר מוצלחות.
[/QUOTE]
תודה על הקומפלימנט אבל לא נראה לי שסבלת מחוסר זמן פנוי והויכוח (בעיקר בזכות הפנקסנות שלי
) הינו ויכוח עקרוני !!
הסתה זה דבר שלא מקובל עליי כמו גם
הדון קיחוטיות שלך על תקן סניגור ציבורי בפורום סקס לטובת כל ארחי פרחי שמשתייך לאחד מהזנים הבאים:
- סוציומט שמצד אחד רק זולל אינפורמציה שנכתבת כאן בהשקעת ממון וזמן לא מבוטלים ע"י חברים שתורמים
ומצד שני לא טורח לתרום מנסיונו ולהחזיר לחברים משהו מועיל בתמורה (ניאוץ בנות ועליהום לא נחשבים לתרומה !!)
- מי שמשקר או מסלף דברים ביודעין בצורה לא הוגנת כדי להציג תמונה מעוותת ראוי לקבל תגובה הולמת
ולדעתי לא ראוי להגנה, מה גם שכל מי שכותב בפורום אמור להיות מספיק גדול כדי להתמודד ולענות בחזרה.
היית יכול להודות שהדברים שכתבתי הם דברים של טעם ושכל הטיעונים שלי נכונים ולצאת גדול !!
אבל החלטת שהויכוח הוא חסר תועלת
ושבכאילו אין לך זמן פנוי - ואחים שלו גברים יצאו ככה, מה זה קטנים !!
תהיה/ו גברים/גבר וואטאוור ... תתמודד בעצמך בצורה עיניינית עם הביקורת שלי ותודה שכתבתי דברי טעם.
אני לא עושה שום טעות בזה שאני מבקשת את תגובתך ואני בהחלט לא מחפשת להיות בעלת המילה האחרונה 
[QUOTE=אחים שלו גברים] הביקורת אינה על התמונות עצמן אלה על הדרך בה נחשפו על השקרים, הבוטות והצורה בה התיחסה ש' לחברי הפורום [/QUOTE]
על אילו שקרים בדיוק אתה מרמז ?? מעולם לא כתבתי מפורשות שאינני הברונטית מסקסימו,
גם אתה מוזמן לבדוק את הניסוחים שלי 
על איזו בוטות ביחסיי לחברי הפורום, אתה מדבר ?
הייתי קטלנית רק כלפי slash וכלפי delta ... אולי כדאי שתבדוק על מי בדיוק אתה מגן
ואם הם ראויים להיקרא חברים שלך או של מי שטורח ומעשיר את הפורום המופלא הזה.
[QUOTE=אחים שלו גברים] מעניין כיצד ענקית שיווק כמו ש' שרק קוקהקולה שניה לה תיחלץ מהפיאסקו הנוכחי? [/QUOTE]
למי שלא יודע:
fiasco[fi·as·co || fɪ'æskəʊ]
כישלון מחפיר, ביזיון, מפלה, פיאסקו (באיטלקית)
אחישלו"ג, חוזרת על עצמי ומעדכנת אותך ... הברומטר שלך מקולקל !
אין ולא היה פיאסקו !
הוזמנת לטיפול תחזוקה שנתי כדי לחדד את החיישנים הגברים 
ולליטוש הכלי ... הברומטר
ממליצה לך להגיע אליי כשאתה עצבני ולזיין אותי כהוגן
קח בחשבון שאין לי פאה כחולדינית ואני כבר לא מוכנה לצבוע בשבילך,
גם לי מותר לשחק "ברוגז" 
וכדי להבהיר אחת ולתמיד (אני בספק אם הפואנטה תופנם על ידך)
[QUOTE=אחים שלו גברים]
בשרשורים של שרון יש יותר מדי ניסיון לגרום לאחדות דעים ולאמת אחת (לרוב זו שבה השמש זורחת היכן שמר Z טובל את איברו הלא מוגן
)[/QUOTE]
מה זה השטויות במיץ עגבניות האלה ?
לא יכולה לעולם להתקיים שום אחדות דעים לגבי שום בחורה שהיא ולא משנה את מי תקחו לדוגמה !!
תמיד יהיו מי שיאהבו בילוי עם בחורה ספציפית (מי יותר מי פחות) ולעומת זאת אחרים שלא יאהבו אותה (מי פחות ומי יותר)
כמובן שקיימים גם השטחים האפורים או הפרווה "לא משהו לרוץ לספר לחברה" 
פוסט שבו כולם תמימי דעים לגבי הדוגמא שנתת (אני) ושכולם יחשבו שהשמש זורחת לי בין הרגליים היה פוסט משעמם ומרדים.
אני בהחלט מקבלת ביקורת ויודעת שאני לא מתאימה לפלח כלשהו של הצרכנים (בעיקר חסידי או מחייבי שירות GFE) וכל ביקורת שנכתבת בטעם ואיננה מסלפת עובדות כדי לתמוך בגירסת הדיווח הסובייקטיבי מתקבלת מצידי בברכה רבתי ואני חיה עימה בשלום.
[QUOTE=אחים שלו גברים]
כבר האשימו אותנו בעבר שאנחנו חלק מהקמפיין השיווקי של ש' בת 20
וזה כמובן נכון
[/QUOTE]
ברור 
[QUOTE=vestal] [QUOTE=אפרודיזאק]תגידו מה קורה לכם אנשים ?
לאן אבדו הפרופורציות ודרך הארץ ?
כבר שנים לוחצים פה על שרון להעלות תמונות אמיתיות (בצדק) ואז כשהיא סוף סוף עושה זאת קופצים כל מיני....
[/QUOTE]
אני מסכים
חוץ מזה היה כף לשחק "בלש" עם התמונות[/QUOTE]
לתגובה החמודה הזו לא ציפיתי
אבל הנה לכם דוגמא לחבר פורום שלקח את החיים ואת הפוסט בקלות
ובחר להסתכל על חצי הכוס המלאה כמו גם
[QUOTE=מקגייוור]חחחחחחחחח האמת היא שלמרות התרמית הפאתטית, אותי שרון הצליחה להקסים.
ראשית אני אוהב נשים משוגעות. ומה לעשות חברים לא ציפיתם שאישה שעוסקת בזנות ומקיימת חגיגות אורגייה המונית לא תהיה משוגעת, או לפחות עם איזו שריטה עמוקה נכון?!
שנית, התמונות האמיתיות מוכיחות שהן באמת מאוד קרובות לתמונות ההמחשה שהיא הצמידה בתחילה, ממש אחד לאחד.
שלישית, בכמה תמונות התחת שלה בהחלט נראה מזמין דפיקה אינטנסיבית.
אם היה באפשרותי לבקר אצלה לטיפול כולל, מבלי שיעיפו אותי מהאוניברסיטה בשל אי תשלום חודשי, בהחלט הייתי קופץ אליה לביקור או שניים.
[/QUOTE]
רק שתדעו לכם שאני מחזיקה ממקגייוור אחלה גבר !!
הוא מדווח על הבחורות שהוא מבקר אותן לטובת חברי הפורום (כאלו שמתאימות לתקציב הנוכחי שלו),
הוא מודע למגבלות התקציביות שלו ולא מתאונן על מחיריהן של הבחורות שלא בהישג ארנקו כרגע !! והדגש הוא על המילה כרגע
ואני מאחלת לך שתסיים את לימודיך בהצטיינות, שתצליח בקריירה שתבחר לך וכמובן שתהיה מליונר לפני גיל שלושים עם איזה סטארט אפ שיימכר בסופו של דבר במיליארדים 
תודה גם לכל העשרות הרבות של המפרגנים,
כאלו שמכירים אותי וכתבו לי בפרטי או בפוסט וגם כאלו שלא ביקרו אותי או אפילו לא מתכוונים לבקרני ובכל זאת חיזקו את ידיי.
לסיום, ייתכן וטעיתי
כשפתחתי את הפוסט בתמונות פרובוקטיביות וזולות "מדי" (אני בזיון אנאלי
לטענת חלק מהמגיבים)
ולמרות שבהמשך הוספתי תמונות מסוג אחר ייתכן ונוצר מצב שזה היה turnoff עבור חלק מהצופים.
כמאמר הפתגם "לא בוכים על חלב שנשפך"
עם זאת, עדיין באווירת חגים ומועדי ישראל אני שמחה להציג תמונות נוספות בלעדיות לפורום סקס אדיר, שיועלו רק בהמשך גם לאתר שלי.
מקווה שתאהבו
מועדים לשמחה וזמנים לששון - חג שמח וסקסי לחברי פורום סקס אדיר
האם יש מצב שתרצו לזיין את בת השכן שלכם ?
זו שראיתם במקרה במקדונלדס ואולי אפילו להתגנב איתה לשירותים 
אוהבים / מעוניינים להציץ לתחתוני בת השכנים שלכם ... ?
אצלי כל פנטזיה מינית מתממשת בלי לבטים מוסריים 
תמונה סקסית מאחור
לדעתי זו תמונה סקסית שמרנית
ויפה
כמובן שכל התמונות הן תמונות אמיתיות שלי - ורק אמת בפרסום !!
זאת אני הכוסית בחוטיני 
שלכם,
שרון בעלת הטוסיק השובב ביותר בת"א
19LOLx82010-09-25 19:43:46