יכול להיות שהוא מתכוון לנטלי,
נטלי עומדת גם ליד הכיכר ליד הבאולינג ולוקחת לחניית גג העליונה מי שמכיר.
בכל מקרה טוענת שהיא בת 34 ועושה זאת כי צריכה כסף דחוף ושהיא לא נרקומנית, לא בדקתי לה סימני מחטים אז אין לי מושג אם זה נכון או לא, הבחורה קצת מלאה עם חזה ענק, המראה שלה באמת מזכיר פרחה וחששתי מתיקתוק כבד ואכזרי,
אבל התבדתי היא ממש הייתה חמודה ולפי דבריה היא עושה סינון של הלקוחות ולוקחתת את הזמן אם הלקוח וגם בפועל היה כך.
היא גם נפגשת בבית מלון לדבריה זה יעלה 270 שקל חדשים, שה70 בשביל החדר.
בקיצור חמודה ולא יותר, מספקת את הסחורה ולא נראה שהיא תקתקנית, אלא ההפך אדיבה מנומסת.
אחזור אליה רק אם ממש אהיה חרמן ולא תהיה מישהי אחרת יותר טובה.
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
132דמיאן נראה לי צודק היא מלאונת שדיים ענקייםםםם שיער שחור...לבשה שמלה לא שחורה אבל..צמודה
באתי ראיתי כבשתי!
133מי זאת הנטלי הזאת, תן תיאור, גיל, מוצא, פה בשרשור אין עליה כלום
134גבינט,
כמו שרשמתי למעלה נטלי טוענת שהיא בת 34 מה שבטוח שמראה הפנים שלה צעיר באיזה 5 שנים לדעתי, והופתעתי שאמרה את גילה.
היא בעלת חזה גדול ,מבנה גוף עגלגל / מלא, עם תחת כמו שצריך (לחובבים) רק שהיא סירבה לי לדוגי חבל..
מוצאה אני חושב מרוקאי אבל זה רק ניחוש (מושכל אומנם כי דיברנו על זה רק אני לא זוכר) ,
מבחינת האקט :
היא לקחה את הזמן ולא ישר קפצה למצוץ, ליטפה לוטפה ורק אחרי משחקי נגיעות החלה למצוץ (עם, לא שאלתי אחרת)
המציצה ידידיי לא בשמים, האקט עצמו היה ההפך מהמציצה מיסיונרית אגרסיבית כשהיא נותנת לגעת בחזה הגדול שלה בעודה עושה ביד וממלמלת ש"זה טוב יותר חזק" באופן לא מוגזם בכלל, הזכיר לי זיוני חברות (וואי צריך למצוא כבר) זיון ממושך בזמני רחוב
בלי זירוזים מיותרים.
האפטר פליי כלל שיחה טובה שבסופה הציעה לי להיפגש לשעה בבית מלון.
בסה"כ חובבי המלאות לדעתי יאהבו וגם מי שאוהב אינטראקציה עם הבחורה (ויש כאלה), אגב לפי הבנתי היא עושה זאת כי היא צריכה כסף ,אז מי יודע מתי היא תחזור לאזור שוב.
כמו שרשמתי למעלה נטלי טוענת שהיא בת 34 מה שבטוח שמראה הפנים שלה צעיר באיזה 5 שנים לדעתי, והופתעתי שאמרה את גילה.
היא בעלת חזה גדול ,מבנה גוף עגלגל / מלא, עם תחת כמו שצריך (לחובבים) רק שהיא סירבה לי לדוגי חבל..
מוצאה אני חושב מרוקאי אבל זה רק ניחוש (מושכל אומנם כי דיברנו על זה רק אני לא זוכר) ,
מבחינת האקט :
היא לקחה את הזמן ולא ישר קפצה למצוץ, ליטפה לוטפה ורק אחרי משחקי נגיעות החלה למצוץ (עם, לא שאלתי אחרת)
המציצה ידידיי לא בשמים, האקט עצמו היה ההפך מהמציצה מיסיונרית אגרסיבית כשהיא נותנת לגעת בחזה הגדול שלה בעודה עושה ביד וממלמלת ש"זה טוב יותר חזק" באופן לא מוגזם בכלל, הזכיר לי זיוני חברות (וואי צריך למצוא כבר) זיון ממושך בזמני רחוב
בלי זירוזים מיותרים.
האפטר פליי כלל שיחה טובה שבסופה הציעה לי להיפגש לשעה בבית מלון.
בסה"כ חובבי המלאות לדעתי יאהבו וגם מי שאוהב אינטראקציה עם הבחורה (ויש כאלה), אגב לפי הבנתי היא עושה זאת כי היא צריכה כסף ,אז מי יודע מתי היא תחזור לאזור שוב.
135שלום אנשים, אני ביום יומים האחרונים קראתי פה הרבה תגובות, והחלטתי להירשם. ככה שאני די חדש פה..
אני בן 18 ועד עכשיו הייתי פעמיים באזור התעשיה בחולון קיבלתי מציצה כל פעם 50 ש''ח. ופעם אחת עם נערת ליוי שחבר שילם עלי וזה היה חלום.
קיצר אני רוצה לספר לכם בפעם השניה שהייתי בחולון.בפלד.. ליד התחנת מוניות.. הייתה אחת פצצה שקראתי שמישהו גם היה איתה פה.
היא ממש נראת פצצה מרוקאית עם חזה גדול תלתלים מתלבשת יפה ממש מיליון דולר, אחת היפות שיש בחולון שאני ראיתי.
אבל לא כדאי לכם, היא ממהרת מתייחסת לא יפה , מביאה ביד כמו משוגעת עוד שניה מוציא לך מהמקום רק שתגמור
וגם יש אצלה תור ארוך מאוד כל הזמן תפוסה..
אשמח לדעת אם עוד מישהו היה אצלה, ואני שמח אם התגובה הזאת תעזור למישהו לא ליפול עליה
136זאת מאיה, רשמתי לכם להתרחק ממנה, תקתקנית העשור, גם במובנים של הרחוב - לא מומלצת בכלל
לדעתי רוב הלקוחות שלה זה כאלה שהם פעם ראשונה אצלה
לדעתי רוב הלקוחות שלה זה כאלה שהם פעם ראשונה אצלה
137לצערי הרבה זמן לא ראיתי בנות עם שדיים גדולים בחולון
חוץ ממזל המבוגרת שעומדת בפלד ליד הבייגלה והשדיים שלה ממש ענקיות.
הייתה אחת רוסיה בלונדינית עם חזה גדול בחניון הגדול אבל גם לעיתים רחוקות
יש ליד הבאולינג את ציפי (שחרחורת עובדת בצהריים אחרי יבנה) נמצאת לפעמים שם
אפשר איתה מציצה עם או בלי קונדום עד הגמירה או אנאלי ב 100 ש"ח דרך אגב מוצצת ממש טוב מציצות עמוקות בלבד
והייתה הבלונדינית המלאה ליד המונית שהיא ככה ככה.
ויש אחת שמנה נראת לעל הפנים חזה ענק ביותר אבל גם כבר לא נמצאת.
דובר פה על נטלי אז כך שאני לא ראיתי אחת שעונה לתיאור הזה
אם אפשר פרוט מדוייק איך נראית איפה עומדת ומתי
תודה
נ.ב
פעם לפני שנים הייתה אחת נטלי בלונדינית מתולתלת שמנה שהייתה עומדת במרכבה לי הסופרסל דיל שמנה מאוד
שדיים ענקיים ויפים הייתה עושה הכל הכל מה שמבקשים
חוץ ממזל המבוגרת שעומדת בפלד ליד הבייגלה והשדיים שלה ממש ענקיות.
הייתה אחת רוסיה בלונדינית עם חזה גדול בחניון הגדול אבל גם לעיתים רחוקות
יש ליד הבאולינג את ציפי (שחרחורת עובדת בצהריים אחרי יבנה) נמצאת לפעמים שם
אפשר איתה מציצה עם או בלי קונדום עד הגמירה או אנאלי ב 100 ש"ח דרך אגב מוצצת ממש טוב מציצות עמוקות בלבד
והייתה הבלונדינית המלאה ליד המונית שהיא ככה ככה.
ויש אחת שמנה נראת לעל הפנים חזה ענק ביותר אבל גם כבר לא נמצאת.
דובר פה על נטלי אז כך שאני לא ראיתי אחת שעונה לתיאור הזה
אם אפשר פרוט מדוייק איך נראית איפה עומדת ומתי
תודה
נ.ב
פעם לפני שנים הייתה אחת נטלי בלונדינית מתולתלת שמנה שהייתה עומדת במרכבה לי הסופרסל דיל שמנה מאוד
שדיים ענקיים ויפים הייתה עושה הכל הכל מה שמבקשים
138BUTMAN אתה אומר שאחת מהבחורות המדוברות מכביש 42 בין אשדוד ליבנה נמצאת לפעמים בחולון ליד הבאולינג בערבים ?
אם כן, תן תיאור קצרצר שלה מבחינת גיל ומראה (כי אני מבין שהיא מומלצת).
מעבר לזה, הזכרת אחת בשם מזל, מבוגרת שעומדת ליד "הביגלה" ברח' פלד, הייתי בחולון הרבה, על איזה ביייגלה (האם הקונדטוריה הפינתית) מדובר, והאם מזל מומלצת (או שמדובר בבחורה עם תלתלים שחורים ופנים על הפנים)?
אם כן, תן תיאור קצרצר שלה מבחינת גיל ומראה (כי אני מבין שהיא מומלצת).
מעבר לזה, הזכרת אחת בשם מזל, מבוגרת שעומדת ליד "הביגלה" ברח' פלד, הייתי בחולון הרבה, על איזה ביייגלה (האם הקונדטוריה הפינתית) מדובר, והאם מזל מומלצת (או שמדובר בבחורה עם תלתלים שחורים ופנים על הפנים)?
139לגבי ההיא מיבנה היא מבוגרת בסביבות 48 יש לה עגילים עם השם ציפי נראית די בסדר
חזה גדול עושה הכל המציצות שלה עמוקות וטובות אפשר לדעת אם היא שם ע"פ הרכב שלה שחונה ליד
גי'פ יונדאי שחור.
לגבי מזל היא עומדת בפלד פינת הסדנה, בלונדינית שער ארוך אבל ממש מבוגרת
שדיים גדולים מאוד ויחסית לגילה נראים מצויין עובדת חזק מאוד בעיקר עם לקוחות קבועים
לעיתים מתקתקת מוצצת מעולההה.
חזה גדול עושה הכל המציצות שלה עמוקות וטובות אפשר לדעת אם היא שם ע"פ הרכב שלה שחונה ליד
גי'פ יונדאי שחור.
לגבי מזל היא עומדת בפלד פינת הסדנה, בלונדינית שער ארוך אבל ממש מבוגרת
שדיים גדולים מאוד ויחסית לגילה נראים מצויין עובדת חזק מאוד בעיקר עם לקוחות קבועים
לעיתים מתקתקת מוצצת מעולההה.
140סבבה תודה, הנושא יבדק בימים הקרובים (אם היה מזל והן יהיו...),
אני חייב לומר שמעולם לא ראיתי אותן וזה די מוזר לי...
אני חייב לומר שמעולם לא ראיתי אותן וזה די מוזר לי...