68
על ידי le chef
אחרי מספר טלפונים איתה בהם סיפרה לי שהיא בר"ג השבוע היא ענתה לי וסיפרה שכעת יש לה מיקום "באותו מחיר". אגב בחורות עם מיקום לא מקבלות 600 ש"ח ובינינו , מי מזיין שעה וחצי...
בכל מקרה הסקרנות שלי כמעט והרגה את החתול... אחרי אינספור שיחות טלפון איתה בהן דחתה אותי שוב ושוב (תתקשר עוד חצי שעה ... וכו') קבענו לשעה מסויימת. היא הפנתה אותי לחניון בצומת גלילות. מדובר בשעה מאוחרת, חושך, החניון ריק וחשוך. הקדמתי בכמה דקות והתקשרתי , ננזפתי שיש לה עוד כמה דקות. המשכתי להמתין והתקשרתי מס' דקות אחרי המועד, ביקשה עוד 2 דקות. התקשרתי אחרי 3 דקות והגברת אמרה לי שהיא לא מוכנה כי חשבה שהלכתי... אמרתי לה שאני עדיין ממתין לה בסבלנות. בשלב זה החלה לצעוק עליי שלא בא לה ואני יכול ללכת. הסברתי לה שאני ממתין לה הרבה זמן, פיניתי את הערב, באתי עד סוף העולם וחיכיתי קרוב ל 20 דק' בסבלנות, היא חשבה כמה שניות ואמרה לי שהיא לא חייבת לי כלום ושאני יכול ללכת.
אז ככה, הגברת לדעתי קצת פסיכית. יכול להיות שהיא נותנת שירות מצויין אבל השתן עלה לה לראש. בתחילת דרכה הייתי מתקשר והיא נתנה שעה וחצי ב 250 ש"ח והייתה פנויה כל פעם שהתקשרתי. עכשיו נשמעת כמו חברה פולניה שלא מרוצה ולא גברת שאחרי הכל נותנת שירות תמורת המון!!! כסף. אז תודה רבה שנחסך לי הכסף - אני אמצא בחורות שמעוניינות להתאמץ למען הקליינטים ולא לשגע אותם
לילה טוב
sex & food are very much alike