כ נפלתי בקונגרס 5 עם ניקול הרוסיה - דף 3 - סקס אדיר

נפלתי בקונגרס 5 עם ניקול הרוסיה

21
אתחיל בדיווח ונגמר במה בויכוח באי הבנה או במה לא כל מה האלמוני עשה זה לדווח על נפילתו וטוב שעשה כך (דיווח) משתתף בצערך שגם אנחנו נדע ופתאום מתחיל זה בכיין וזה ככה וכו אני חבר בפורום הזה כבר לא מעט זמן ושמתי לב שהדברים יוצאים לגמרי מפרופציות להירגע חבריה כל אדם והדעה האישית שלו זה מה שהוא חושב זה מה הוא עבר אישית פיזית.

זונה מתייחסת לכול אחד לפי איך שהיא תחוש באותו הרגע לא משנה מי אתה אלא אם כן היא מכירה אותך כלקוח הקבוע שלה וכו וגם אז לא תמיד אבל בסופו של דבר זה תלוי בכימיה בניכם כמובן יש מקרים בהם הבחורה פשוט קרה ולא משנה כלום זה מה יש.

באנו כולה לזיין ולא לזיין את השכל השירות שהיא מציעה זה מה יש באתם זיינתם הלכתם חחח בישביל זה שילמתם אבל כמובן יהיה יותר נעים לחלק מאיתנו אם היא תדבר תזרום אבל לא לישכוח שהשירות שלה זה להיזדיין.

22
סופר לה טיב צודק במאה אחוז.פוסט התחיל בתיאור של ביקור מאוכזב של אלמוניאני (שהזכיר את דנה מבן יהודה-בחורה יפיפייה,חבל שהיא פרשה,אין הרבה כאלה),עבר ל"בכיינות" של חתיך רומנטי,ופתאום הגיע לשרון. אין כאן שום בכיינות ומה הקשר של שרון לשרשור הזה?
צריכים להתרכז בנושא של פוסט

23
[QUOTE=boris26]סופר לה טיב צודק במאה אחוז.פוסט התחיל בתיאור של ביקור מאוכזב של אלמוניאני (שהזכיר את דנה מבן יהודה-בחורה יפיפייה,חבל שהיא פרשה,אין הרבה כאלה),עבר ל"בכיינות" של חתיך רומנטי,ופתאום הגיע לשרון. אין כאן שום בכיינות ומה הקשר של שרון לשרשור הזה?
[/QUOTE]

בוריס וסופר לה טיב

לדעת איך לסגור עסקה על מנת לא לקבל תיקתוק זה מידע אינפורמטיבי לדעתי.

24
[QUOTE=רימינג מעשי][QUOTE=boris26]סופר לה טיב צודק במאה אחוז.פוסט התחיל בתיאור של ביקור מאוכזב של אלמוניאני (שהזכיר את דנה מבן יהודה-בחורה יפיפייה,חבל שהיא פרשה,אין הרבה כאלה),עבר ל"בכיינות" של חתיך רומנטי,ופתאום הגיע לשרון. אין כאן שום בכיינות ומה הקשר של שרון לשרשור הזה?
[/QUOTE]

בוריס וסופר לה טיב

לדעת איך לסגור עסקה על מנת לא לקבל תיקתוק זה מידע אינפורמטיבי לדעתי.
[/QUOTE]
בדיוק רציתי לגיד שרימינג נתן הסבר מצוין איך לתאם ציפיות (לסגור עיסקה).

לא להסתמך אל ליביראליות אלה או לשאול דוגרי או לקחת צ'נס ולא לכועס אחר כך.

לפי דרישת בוריס אתרכז בתיאור בלבד:

אם תקראו בתשומת לב - אלמוניאני הוא שהתאכזב שבחורה לא נותנת להכניס אצבעות ולא מוצצת עמוק, אז הוא שהחליט לגמור מהר.

אף אחת לא תיקתקה אותו.

אנשים קוראים: נפילת שנה מרוסיה.

אין פה נפילת שנה ואין פה רוסיה.
ערבה אנושית2010-10-05 16:31:35

25
נו באמת אתם חיים בלהלהלנד?
לצערינו יצא לנו לא פעם לתאם ציפיות ולא לקבל את מה שהובטח לנו בעת תאום הציפיות.
במקום בו אין כבוד לשרות גם אין כבוד לאמת.

יצא לנו לא פעם בעבר כשעוד היה לנו שמץ של תקווה לקבל שרות כלשהו בתקתוקיות לסגור עם נפקנית מפתה על נשיקות, מקלחת משותפת (אגב הסתכלו בשלב הזה על גודל המקלחת ועל יכולתה להכיל 2 אנשים) ומציצה חשופה ובפועל קיבלנו ליקוק קל על הזין, קונדום, נשיקה על הלחי ותקתוק שהסתיים לשמחתינו אחרי 7 דקות כי לנפקנית המפתה לא היה זכר במהלך השרות.

ןע"א חלק מאומנות התקתוק היא לגרום ללקוח לרצות רק לגמור ולעוף אנחנו מתפלאים שאתה עם הותק שלך לא מודע לזה.
ויש כאן נפילת שנה ויש כאן רוסיה רק שזו לא נפילת השנה שלך אלה שלו והבחורה רוסיה לכל הדעות (וכשאנחנו אומרים רוסית אנחנו מתכוונים ליוצאת ברית המועצות ולא לרוסיה עצמה)

אחים שלו גברים2010-10-05 16:40:40

26
[QUOTE=אחים שלו גברים] נו באמת אתם חיים בלהלהלנד?

יצא לנו לא פעם בעבר כשעוד היה לנו שמץ של תקווה לקבל שרות כלשהו בתקתוקיות לסגור עם נפקנית מפתה על נשיקות, מקלחת משותפת (אגב הסתכלו בשלב הזה על גודל המקלחת ועל יכולתה להכיל 2 אנשים) ומציצה חשופה ובפועל קיבלנו ליקוק קל על הזין, קונדום, נשיקה על הלחי ותקתוק שהסתיים לשמחתינו אחרי 7 דקות כי לנפקנית המפתה לא היה זכר במהלך השרות.

ןע"א חלק מאומנות התקתוק היא לגרום ללקוח לרצות רק לגמור ולעוף אנחנו מתפלאים שאתה עם הותק שלך לא מודע לזה.
ויש כאן נפילת שנה ויש כאן רוסיה רק שזו לא נפילת השנה שלך אלה שלו והבחורה רוסיה לכל הדעות (וכשאנחנו אומרים רוסית אנחנו מתכוונים ליוצאת ברית המועצות ולא לרוסיה עצמה)

[/QUOTE]

אחים שלו

ביקרתי בלהלהלנד וכמעט מתתי מהמתיקות , השדיים הסיליקונים בכל פינה, ומה עוד שאני גם לא סובל לא את מיקי מאוס ולא אנשים שעסוקים כל היום בפיתוח גוף. ברחתי כל עוד נפשי בי.

ודאי שאין דרך להמנע מתיקתוק לגמרי. תאום ציפיות רק יכול לעזור.

צריך גם לנסות לקרוא את הכוונות של הנפקנית לפי תנועות פרצוף והדרך שהיא מציגה הדברים. או בשפת העם ליצור כימיה מהירה כמו עשון קראק- ולא שניסיתי קראק. גם זה לא מתכון בדוק אך עוזר.

ומוסר ההשכל מהדיווח של אלמונימי - זונות מהזן אותה ניקול אפשר למצא גם ב120 עד 150 שח ולכן אין סיבה לשלם יותר.

במקום לקונגרס 5 אפשר לגשת למקומות זולים יותר.

28
[QUOTE=אחים שלו גברים] נו באמת אתם חיים בלהלהלנד?

[/QUOTE]

לא רוצה להרגיז את בוריס וסופר לה טיב בהמשך השרשור, אבל לידידי היקר אשל"ג אני חייב לענות.
מאז העליה מרוסיה נתקלתי ברמאות רק פעם אחד. הניסיון שלי במכונים זולים של תחנה הישנה.

שלמתי מעט וקבלתי מה שציפיתי.

כן היו לי כמה נפילות אבל דוקא בתחום הפטישים שעבורם שילמתי טוב. רק בגלל האמת: לא מרוסיות.

מאז 2006 אני בדרך כלל הולך לבחורות קבועות. אבל במעברים בין לקבועה לקבועה עברתי רבות. עוד פעם במחירים של 120 וקבלתי שירות מלא מכולן.

אני מבין שתמורת 250 שקל נדרש יותר. אבל גם פה האכזבה יחידה הייתה לנה (יוליה) מוולפסון 55 וגם לגביה אין לי טענות כי עשתה הכול רק בריחוק.

לא מבין למה לקראו לנפילת השנה שבחורה לא מכניסה אצבעות ולא מציצה עמוקה.

אני מבין את התסכול מציפיות שלא התגשמו, אבל זה רחוק מנפילה.

רוב הדיווחים כאלה נגמרים באימרה פשוטה: אליה לא אחזור.

29
ע"א ידידנו כיום הרוסראליות גרועות כמו הישראליות ולכן אנחנו צורכי=ם שרותי מין בתשלום עם פרטיות באופן נדיר, במכוני עיסוי כי אנחנו אוהבים מסאג' וכי אורגזמה מעבודת יד איכותית יכולה להיות מאוד חזקה ובעיקר בחו"ל שם לתת שרות טוב בבית זונות לא נחשב כדבר בזוי.

לגבי נפילת השנה זו חוויה סובייקטיבית ולא אובייקטיבית ולכן אתה לא יכול לערער עליה.
(כנראה שאצלך ואצלינו חוויה כזו לא הייתה נפילת השנה אבל אני ואתה לא היינו שם אלה המדווח)

30

אשל"ג יקירי

בניגוד לבחורה שאתה רוצה להתגרש ממנה, אין לי שום חשק שהמילה אחרונה תהיה שלי .
רק עוד פעם מזכיר שלא הגבתי בכלל לאלמוניאני מיזמתי אלה לחתיך הרומנטי בלבד.

וברוח טובה מציעה שתבנה רשימה של מכניסות אצבעות ומציצות עמוקות כדי לא להסתמך אל ליביראליות שלהן.
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”