כ נפלתי בקונגרס 5 עם ניקול הרוסיה - דף 4 - סקס אדיר

נפלתי בקונגרס 5 עם ניקול הרוסיה

31

[QUOTE=ערבה אנושית]

חתיך ידידי, הפכתה ממדווח לבכיין סידרתי שרק מזדהה עם נפילות של אחרים.
אף אחד לא זקוק להזדהות שלך, תאמין לי.

אז לא מבין את הבכינות של חתיך.

שיתלונן על מחיר גבוהה של אגבניות. זה אותו סוג של בכינות
[/QUOTE]

[QUOTE=אוסקר ווילד]
אם זה היה נכון אז לא היו נפילות וכל הפורום הזה היה מיותר. לצערנו לא זה המצב ומעטות הן הבנות בדירות דיסקרטיות שמשקיעות בלקוח ובוודאי לא בפגישה הראשונה.

[/QUOTE]

[QUOTE=boris26]ערבה אנושית,אם חתיך השתתף בצערו של אלמוניאני,זה עניין שלו.זה לא אומר שהוא בכיין,הגזמת.מטרת הפורום היא לתת דיווחים על ביקורים במכונים או אצל בנות פרטיות.לכל אחד יכולה לקרות נפילה,מה לעשות,אין טעם לתקוף או לזלזל בחבר פורום [/QUOTE]

[QUOTE=רימינג מעשי]בניגוד לערבה אנושית, אני חושב שההערות של חתיך רומנטי היו ענייניות. מה עוד שהייתה כתבה לא מזמן ב YNET נדמה לי שבעלי תקיתוקיות החלו לפרסם מבצעים. הם טוענים כי זה קשור למצב הכלכלי, אני יותר בכיוון של חתיך רומנטי וחושב שהירידה בביקורים היא עקב מנטאליות שירות דפוקה. . [/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים]
אנחונו קוראים לכולם לדווח על נפילות ותיקתוקים שחוו במיוחד אם מדובר על נותנות שרות שיש עליהן ביקורת טובה או אין עליהן כלל ביקורת בסופו של דבר זה יתן תמונה מאוזנת ונכונה יותר.

[/QUOTE]

[QUOTE=ערבה אנושית]אלמוניאני ידידי
ועוד פעם, לא הגבתי בכלל לאלמוניאני ולדיווח שלו, הגבתי לחתיך הרומנטי, שמרבה להשתתפת בצער של אחרים עם התפלספויות מרחיקות לכת.
[/QUOTE]

[QUOTE=ערבה אנושית]
כתבתי בתגובה לבכינות של חתיך הרומנטי. אם לא ההודעה הסדרתית שלו על השתתפות בצער בנפילה, לא הייתי מגיב לדיווח בכלל.
[/QUOTE]

[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=boris26]ערבה אנושית,אם חתיך השתתף בצערו של אלמוניאני,זה עניין שלו.זה לא אומר שהוא בכיין,הגזמת.מטרת הפורום היא לתת דיווחים על ביקורים במכונים או אצל בנות פרטיות.לכל אחד יכולה לקרות נפילה,מה לעשות,אין טעם לתקוף או לזלזל בחבר פורום [/QUOTE]

בוריס,

אם היית קורא כמוני כול דיווח שלו היית רוא כמה פעמים בזמן אחרון הוא "משתתף בצער".

כתבתי שאין לי שום ביקורת על דיווח של אלמוניאני, דיווח כן וברור, כמו רוב הדיווחים שלו.

כתבתי נגד בכינות ברכישה שירותי מין. (לא אצל אלמוניאני).
[/QUOTE]

[QUOTE=viper01]
אתחיל בדיווח ונגמר במה בויכוח באי הבנה או במה לא כל מה האלמוני עשה זה לדווח על נפילתו וטוב שעשה כך (דיווח) משתתף בצערך שגם אנחנו נדע ופתאום מתחיל זה בכיין וזה ככה וכו אני חבר בפורום הזה כבר לא מעט זמן ושמתי לב שהדברים יוצאים לגמרי מפרופציות להירגע חבריה כל אדם והדעה האישית שלו זה מה שהוא חושב זה מה הוא עבר אישית פיזית.
[/QUOTE]

[QUOTE=סופר לה טיב]

בפוסט הזה עד כאן יש 19 תגובות. להזכירכם,

נדמה לי, אם לומר בעדינות, וחלילה מבלי לפגוע או ליצור ויכוח נוסף, שהפוסט הזה מחטיא את המטרה באופן הזה.
[/QUOTE]

[QUOTE=boris26]סופר לה טיב צודק במאה אחוז.פוסט התחיל בתיאור של ביקור מאוכזב של אלמוניאני (שהזכיר את דנה מבן יהודה-בחורה יפיפייה,חבל שהיא פרשה,אין הרבה כאלה),עבר ל"בכיינות" של חתיך רומנטי,ופתאום הגיע לשרון. אין כאן שום בכיינות ומה הקשר של שרון לשרשור הזה?
צריכים להתרכז בנושא של פוסט
[/QUOTE]

[QUOTE=ערבה אנושית]

רק עוד פעם מזכיר שלא הגבתי בכלל לאלמוניאני מיזמתי אלה לחתיך הרומנטי בלבד.

[/QUOTE]

עראבה אנושית את האמת אני בשוק ממה שאני קורא כאן,כל ההתקפות האלו עליי כי השתתפתי בצערו של אלמוניאיני.הפכתה אותי לבכיין,ולא יודע מה גם איזה שמות עוד !!.היזכרתה את השם שלי כאן בשרשור הזה קרוב ל 10 פעמים,וזה מוזר מאוד בלי להזכיר את השם שלך פעם אחת!!.

קודם כל אני לא מדפסת או מכונת דיווחים שכל הזמן מוציאה דיווחים על זיונים!!,אני בנאדם עם מחשבות ורגשות,ומגיע לי הזכות להשתתף בצערו של חבר שלנו בפורום שהייתה לו נפילה קשה בקונגריס5.

אני מיזדהה איתו כי אני יודע מה עבר עליו!! ומה ההרגשה הכואבת שלו היתה!,כי אני ניסיתי והיו לי לא מעט נפילות בביקורים שלי לזונות,זאת הסיבה שאני משתתף איתו,כי זה קשה,כואב,מאכזב,עצוב,אתה יוצא עם הרגשה לא טובה בכלל.

אנחנו בסוף עראבה אנושית בני אדם ולא מכונות,אנחנו בשר ודם,עם רגשות,כל אחד כאן בפורום יש לו את הזכות להביע את דעתו,ואני חושב מי שמביע את דעתו האישית הוא לא בכיין בכלל!!!. וזה דעת של רוב החברים כאן בפורום אם ראיתה התגובות שלהם למעלה,לא דעתי האישית רק!!.

טעות גדולה תמיד למהר ולהאשים בנאדם במשהו בקלות כך!!,ניסחפתה רחוק והיגמתה בעניין!!,אני קרוב לחודש לא כתבתי שום מילה,עברה עליי תקופה קשה שאף אחד לא יידע מה עבר עלי,ופתאום אני כותב שני משפטים משתתף בצער של אלמוניאיני חבר שלנו,רואה אחר כך גל של התקפות עליי על ידיך בלי שום סיבה!!.

אני בנאדם אוהב לשמוע את דעתו של הצד השני,וגם אם יש ביקורת עליי אשמח לשמוע תמיד!,אבל לא מגיע לי כל זה, כל הביקורת הזאת כי הישתתפתי בצערו של אלמוניאיני,ואם המצב ימשיך כך בפורום אני אפסיק לכתוב,כי את האמת נימאס לי ואין לי כוח יותר,כל הזמן ביקורת על כל משפט.

אני מקווה שהיבהרתי לכולם את העניין,יום טוב שיהיה לכולם.

החתיך הרומנטי2010-10-06 16:47:42
תמיד בשטח למען כולם.

32
חתיך.........תגובתך הזכירה לי את דמותו של שיילוק מ"הסוחר מונציה" של שייקספיר.

"אמת כי יהודי אני! אבל אין ליהודי עיניים? האין ליהודי ידים אברים גידים רגשות נטיות ותאוות?... כשאתם דוקרים אותנו לא יזוב דמנו? כשאתם הורגים אותנו לא נמות? כשאתם מעליבים אותנו, לא נקח מכם נקם? אם אנו דומים לכם בכל יצורי הגוף ורגשות הנפש, רוצים אנו להשתוות אליכם גם בדבר הזה: כשם שאתם לא תמחלו על עלבונכם ותקראו לנקמה, אף אני כן. תורתכם מצאה לה תלמיד מקשיב, והריני משתמש בה עכשיו לרעתכם".

לא הכל סקס......יש גם תרבות בפורום.

הנהלה, האם יש בפורום מקום לפינת תרבות ???
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

34
[QUOTE=שחר סגל]"

חתיך ידידי, הפכתה ממדווח לבכיין סידרתי שרק מזדהה עם נפילות של אחרים.
אף אחד לא זקוק להזדהות שלך, תאמין לי."

ערבה יקירי מסכים איתך בכל מילהמוחא כפייה
[/QUOTE]

שחר סגל,כנראה אתה מעוניין לכנס בעימות איתי.אני לא רציתי להגיב אבל אחרי מה שכתבתה,הרגשתי צורך להגיב בצורה מתאימה,אתה התחלתה ולא אני רק שתידע לך!.

קודם כל אני אומר לך חד משמעית שאף אחד גם לא רוצה את דעתך בי!! ברור!!,מי אתה בכלל שתיקבע אם אני בכיין או לא!!.

אתה לא מכיר אותי שחר סגל נכון!! ואין בינינו שום קשר!,למה אתה מכניס האף שלך בעניין לא שייך לך!,ומדבר בשם שלי !!!.

שחר סגל,תישמע טוב,אל תגיד לי מה לכתוב או לא!! אני אכתוב מה שאני רוצה בסדר!,כבודך לא מנכ''ל הפורום יש אחד אחר קוראים לו עמית ואני מעריך אותו מאוד,אתה חבר חדש כאן ונירשמתה לפני כמה ימים,לכן שב בשקט ואל תעשה רושם על חשבון אחרים!.

אתה מדבר על דיווחים!,מי ששומע אותך חושב שאתה דיווחתה על עשרות בחורות בת''א,ממשרדי ליווי יוקרתים,או דירות אירוח מפוארות,או פרטיות יקרות,עם כל הכבוד לך כל הדיווחים שלך היו על זונות רחוב מחו''ל,ממדינות העולם השלישי,הכי זולות, כמו קולומביה,פאטיה,דרום אמיריקה,שעולה המפגש איתם גג ל 80 ש''ח,לכן,אל תידבר על דיווחים של חברים אחרים,ומה אחרים חייבים לכתוב,כי כל אחד יש לו הזכות לכתוב מה שהוא רוצה,וגם אם לא מוצא חן בעינני אחרים,זה המסר שלי בשבילך!!.
החתיך הרומנטי2010-10-07 17:06:12
תמיד בשטח למען כולם.

35
למורת רוחי, הדיון הזה כבר גלש לפסים אישיים מדי !

כל הדיון המיותר יכל להגדע באיבו ונותר לי להצר שלא התערבתי קודם לכן.

לאחר הפגנת פרץ הרגשות של החתיך הרומנטי כנראה שערבה אנושית לא בחר במילת תואר המתאימה ביותר לדעתו .

כל העיניין יכל להיגמר בסולחה הרבה קודם לכן.

פג תוקף רלוונטיות הדיון והדיווח מאחר ולא קיימת במקום בחורה רוסיה העונה לשם ניקול שניתן לתאם איתה פגישה.

דיון זה ננעל להמשך תגובות.

עמית, המנהל הכללי של הפורום

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”