כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - דף 5 - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

41
אהלן חברים, אתמול ביקרתי את הבחורה הנ"ל
לגבי המראה- בהחלט כוסית, רזה, חזה מכובד אך לא נעים למגע- קשה

נאה בפנים, באמצע שנות ה 30, וניראית אפילו קצת יותר.

חייב לציין שהיא קצת מחורפנת עם על המיאו וכו' אבל זה לא מזיק, קצת מקשקשת בשכל אבל לא נורא

יורדת לא רע וגם הביה נכונות לגמירה בפה אבל אני הייתי באמצי כבר גמרתי בצורה אחרת, משום מה היא רצתה אותי בדוגי שלא החזקתי בו יותר מדי

סיכום - מהנה, ממליץ, לא יודע אם אשוב לסיבוב נוסף

תהנו

Merfy

לאן נעלמה קארין החתולה ?

46

מעשה שהיה כך היה:

לפני שירביצו לי פה .. כן אני יודע שיש עליהן פוסטים פתוחים כבר אבל אני מספר על החוויה.
אז ככה:
אחרי שבועות של עבודה קשה והרבה סקס על טייס אוטומטי (ביד למי שלא הבין) החלטתי לפנק את עצמי, אממה כמו שאמרתי הרבה עבודה עצמית ואני לא חרמן כל כך אולי רק בראש אבל השקית ריקה אמרתי לעצמי לא צריך איזה סקס מטורף ב 500 600 שקל, רק בא לי לשכב ושיעשו לי נעים בבולבול אז פישפשתי קצת בפורום ומצאתי את סמדר.. אם כולם ממליצים שווה לנסות פלוס יש לי דודה לציצי גדול ואמיתי בזמן האחרון. צילצלתי היא אכן שם ותוך חצי שעה אני פוגש את סמדר, חזה ענקיייייי מטורף פנים לא כל כך נוראיות יכל ליהיות יותר גרוע וגם לא כל כך שמנה או שפשוט החזה מסתיר את כל הגוף ואתה לא מצליח להתרכז במשהו אחר אני לא סגור על זה. נכנסתי לחדר שילמתי התקלחתי התישבתי על המיטה סמדר נכנסה. התחילה במגע בעודי יושב מאין סטרפטיז איטי ומחרמן שכולל גם מעין לפ דאנס שהיא עומדת והתחת שלה בדיוק בגובה של המיטה, פשטה את השמלה לא לבשה תחתוניםוהחלה בנשיקות בגוף וזה היה מדהים ומאוד מחרמן אבל אני... אני רק רציתי לשכב ולקבל נעים בבולבול אז אמרתי לה את זה שאני רוצה קצת מסג' וקצת נעים אך היא התבאסה אבל זרמה בכיייף כך זה המשיך ולאחר מכן כשהסתובבתי על הגב לקבל את סוף הטיפול היא התחילה ולאחר דקה או שתיים אמרה שגלשנו מהזמן אז התחלתי לעשות לעצמי ולאחר דקה נוספת היא אמרה שהיא לא יכולה להמשיך והיא חייבת לסיים האמת היא שכן סך הכל אחרי המקלחת שלי ושלה הייתי בתוך החדר 40 דקות והיא היתה מאוד נחמדה ושלא תבינו לא נכון אין לי שום מילה רעה להגיד עליה.יצאתי מהחדר סופר חרמן ואיך שפתחתי את הדלת עומדת מולי הפקידה ואומרת לי: חמוד זה 40 דקות אני אומר לה נו ו... היא אומרת לי זה שעה נוספת. אני אומר לה ולמה את חושבת שזה בעיה שלי?? היא אומרת דפקתי לא שמעת??? אמרתי לא והלכתי. כמו שכבר אמרתי יצאתי סופר חרמן לאחר שלא גמרתי ומחשבה אחת עלתה לי לראש... קאריןןןן. אני כבר על בן יהודה טלפון לקארין היא פנויה חמש דקות ואני שם. נכנס לתוך הביניין פותחת לי הדלת בחורה עם שיער שחור שאלתי את מישל או קארין? (לא זיהיתי אותה הייתי מזמן אצלה בלה גרדיה) יוווווולי היא צועקת במבטא רוסי חחח אז אני שואל איפה קארין? רגע היא אומרת וקוראת לקארין. לא יודע מה חשבתם אבל קארין רוסיה אחושיליניג לא יודע מי אמר שהיא פולנייה או משהו כזה. הייתה עם גופייה ירוקה מתוחה שהבליטה לה את שדי הסיליקון הקטנים שלה יחסית ותחתון תחרה אדום דרך אגב שיניים די רקובות יותר מתאימה לצילום של לפני .. לא צריך מקלחת התקלחתי רגע קודם לכן מוריד את הבגדים היא את החולצה אני עומד בקצה המיטה והיא שוכבת על המיטה ומתחילה למצוץ עמוק וטוב אחרי כמה דקות כאלה אני מתעייף ושוכב על המיטה כדי שיהיה לי יותר נוח להימצץ מציצה ארוכה חזקה ועמוקה פשוט מדהימה אחרי כמה דקות נמאס לי מהמציצה אמרתי לה שימי גנדון (קונדום ברוסית) והתחלתי לתנת..חח ואני מדריך עליה ומדריך ומדריך.... ראו כרך אסי וגורי חייזרים. בכל מקרה הזיון מלווה בזה שאני מקבל כאפות לפנים וקוראים לי זונה היא דיי מטורפת אני חייב לציין אבל רק כאלה נותנות זיון טוב. נמאס לי גם מהזיון שהיה במיסיונרי וגם בדוגי (הייתי חייב להחזיר לה כאפות על התחת). שלחתי אותה להביא לי חומר סיכה והתחלתי שוב לעשות לביתי כמו שאני רגיל התיישבתי לה על הציצי שיחקתי לה בפטמות העגולות יתר על המידה שלה והשפרצתי לה על הפנים בדיוק כמו שתמיד רציתי ולא לתוך הפה כמו אצל כל הבנות העובדות.
לסיכום:
1 קוראים לי חתולי והמבין יבין
2 הפינוק עלה 200 שח לסמדר פלוס 250 לקארין פלוס 50 שח טיפ לקארין
3 היה מטורף לא יצאתי מבואס כמו תמיד
4 אם לא קיבלתי שום מחלות אחרי שקארין ליקקה לי את הפה ומצצה לי בלי קונדום זה היה שווה את זה.
אני חלש בקישורים וכאלה אז אני אשמח אם תעזרו לי ואני מודה לכל מי שטרח לקרוא את החפירה שלי

לאן נעלמה קארין החתולה ?

47
דגמתי את קארין לפני שעה קלה - דיווח אוטנטי מ א' ועד ת'

ראשית ברצוני לאודות למדווחים המוקדמים שהאירו את עיניינו לגבי הפונטנציאל הגלום Tongue

חשבתי כבר כמה ימים ללכת לבדוק את השטח בדבר קארין...אחרי שמשכתי את השישי-שבת ביגיעה ( בגדול מעדיף לדגום באמצע השבוע ) התעוררתי היום ( ראשון ) בידיעה שיוצאים לדגימה.

טלפנתי "למוקד ההזמנות" 0546110022 ושאלתי אם קארין נמצאת אמרו שכן ופנוייה עכשיו. הקטע המעצבן שאומרים לך ללכת לבן יהודה 18 ואז לטלפן שנית לקבל הסברים נוספים. בפועל קארין נמצאת בבן יהודה 20 , נכנסים בדלת ברזל חומה ואז לחדר המדרגות ואז...פותחים לך את הדלת הפלדלת בקומת קרקע. בגדול אני לא אוהב פרוצדורות כאלה במיוחד שמכוונים אותך לכתובת ליד...ואז מכוונים לכתובת אחרת ( מזכיר את דליה ממטלון 63 ...68 ) לא מבין את הקטע מבולבל ...ככה משגעים לקוחות מהימנים Embarrassed.

בקיצור, תוך 15 דקות הייתי שם. פתחה לי קארין שבהחלט תואמת את התיאור והרשמים בפורום...דקת גיזרה , בלונדינית , נאה...אהבתי שימו לב הבחורה היתה חתול בגילגול הקודם , טוענת שהיא חתול עם פסים...התיקשורת הראשונית משהו בינה לביני היתה לילאללות ומאוו וקצת שריטות קלות לחזה . אני לא חובב חתולים אבל זרמתי בגדול. מדברת על סקס חזק ומציצות לפה חופשי אבל לא בוטה ומגעיל...על סף המצחיק.

התקלחתי זריז וקארין המליצה לגמור קודם בסקס ופעם שניה במציצה דבר שנוגד את הרוטציה הרגילה. התעקשתי להפוך את הסדר.

הבחורה מכורה למציצות עומק חשופות. מהדיווחים בפורום לקחתי יוזמה ותפסתי לה את הראש בטילטולים קלים...ממש סרט פורנו. להפתעתי, ואולי לא ,קארין התמסרה לטילטול בהנאה ונתנה לי לגמור לה בפה בזמן שאני תוקע לה את הראש מול המראה.

נשכבתי קרוע על המיטה כאשר קארין לא מרפה ורוצה עוד. התחילה לפלוט מילים מצחיקות כמו " זונה שלי " " אני מזי++ת אותך עכשיו " ממש הדרן שלם של מופע וצחוק. ביקשתי מסאז' וקארין הפתיעה עם חלב אגוזים על הגב ומסאז' מפנק חבל'ז מוחא כפייה.

התהפכתי והטראנס התחיל בשנית...סיבוב נוסף...מציצות עומק חשופות של 10 דקות. קארין פתאום רצתה להיות כלבלב ( פיצול אישיות קשה ...אך חביב ) , עברנו לדוגי חזק ואחר כך למיסיונרי. הקטע הוא שקשה לגמור איתה בסקס ( כנראה שמרוב פעילות היא רחבה מאוד ) . המליצה לגמור לה שוב בפה, הורידה את הקונדום ונתנה לי לטלטל לה את הראש מול המראה. גמרתי שנית בליווי קולות זעקה ופורקן ( מזל שהדירה עורפית ...אחרת אנשים היו נכנסים למקלטים ).

הרבצתי מקלחת סיום כאשר לקוח נוסף מחכה מאחורי שער הברזל החום...התחלתי לצחוק ,כי הלקוח החדש היה איזה מתנדנד בן 55 + בטח קארין תפרק לו את הצורה חיוך גדול...הוא לא הולך לשרוד.

לסיכום

חוויה חבל עלהזמן !! שווה כול גרוש !!! לבוא עם אנרגיות לאילוף חתולים !!! להתחיל עם סקס וסיבוב שני במציצה !

ישר כח

ד'ר N
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

לאן נעלמה קארין החתולה ?

50

לא היה לי מה להוסיף לכל הדיווחים שהיו עליה , לכן לא נתתי דיווח ,,,,אבל

1. עם קארין החדרתי לחור מאחור אצבע , וכמעט שניים

2. לכוס החדרתי כארבעה אצבעות

3. היו לי איתה שני אקטים , שאם לא היה נגמר הזמן (כ45 דק') היינו ממשיכים לסיבוב שלישי

* היא טענה שבגלל שהיא גמרה הרבה , היא הייתה צריכה לשלם את ה300 ש"ח (הייתי אמור להיות איתה רק 40דק')

כך ש,,,,אם מצליחים לחרמן אותה יתר על המידה , נראה לי שיש מצב לאנאלי.

ד"א , לאחר הזיון איתה הייתי בפינסקר 42 עם אור (רוסיה רזה עם חזה בינוני עד גדול)

ותוך כדי בודי גמרתי פעמיים (כנראה שהייתי יותר מידי חרמן בגלל קארין) וכשעשינו 69 (כשהיא משפשפת את הזין שלי , ואני יורד לה

ואחכ' דוחף לה שתי אצבעות ומכוון אותה לעשות לי שוב בודי כשהגב שלה אליי ,,ד"א כך גמרתי בפעם השנייה)
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”