כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 4 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

31
חברי היקרים לפורום המעולה,

ביקרתי את מישל.

היא נראית מדהים למי שאוהב "גדולות" כלומר גבוהות ולא רזות מאד.

עור חלק, ציצים יפים וטבעיים.

היו לי ציפיות בשמיים ובסוף הבילוי הרגשתי מאוכזב.

שום דבר ספציפי שאני יכול להצביע עליו כגורם.

אולי זה סובייקטיבי וקשור לזרימה וכו', אבל לי נראה שיש כאן גם מהשחיקה ועייפות החומר (לא שלי צחוק ).

מישל נחמדה ושירותית, היא עושה הכל, במגבלות שהיא כתבה למעלה, אבל אין התלהבות מצידה.

גם התנאים הפיזים לא נעמו לי. לא היה מזגן (מקולקל), חדר חשוך רק כמה נרות.ואני אוהב אור.

וזהו, לא מרגיש צורך לפרט יותר מזה.

דרך אגב, אף אחד מהפורום לא היה אצלה מאז היא הצטרפה לפורום הפירסומי? למה לא מדווחים?

מישל חמודה, אל תיפגעי אני מחוייב בדיווח אמיתי וזו היתה הרגשתי. מאחל לך את כל הטוב שבעולם.

שלכם,

אבוד

32
טוב אז אחרי כמה דיווחים סותרים החלטתי לבוא לבקר את מישל ולראות האם כצעקתה....התקשרתי אליה שעוד חצי שעה אני אצלה היא אמרה מעולה, למעשה הגעתי אחרי רבע שעה, התקשרתי היא אמרה תן לי 5 דקות ובאמת אח"כ עליתי , על המראה החיצוני באמת הרחיבו ואין צורך להוסיף מראה מהמם....נכנסתי למקלחת , יצאתי היא חיכתה לי כבר עירומה , אגב היא רזתה בחודש האחרון 6 קילו היא ממש נראית מצוין נכנסתי למיטה ומשם עברה שעה ויותר של עונג צרוף ,סקס נחמד , סובלנות , שיחה מרתקת וכיף בלתי נגמר. אין ספק שמי שכתב מה שכתב לרעה חלה אי הבנה , המלצתי לה להיכנס יותר לפורום ולדווח, לסיכום אין ספק שאחזור ממש הרגשתי כמו אצל מאהבת היה כיף

מישל תודה. ניפגש בהקדם ..

37
שלום חברים,

ראיתי שהרבה זמן אין דיווח על מישל אז התנדבתי לדווח.

קבעתי איתה בשעת צהריים, המקום דיסקרטי ונעים.

לגבי מישל ,היא פשוט פצצה, היא באמת גבוהה ומרשימה, חזה גדול ועומד (סיליקון שמרגיש הכי טבעי שאי פעם תפסתי),

גוף מצוין במבחינת פרופורציות, בהחלט מישהי שהייתי מסובב 10 מבטים אליה ברחוב.

לגבי השירות - מישל לא מתקתקת, משרה אוירה נעימה, אבל הסקס עצמו לא רע אבל גם לא מצוין.

לא נתנה לדחוף לא אצבעות , לא נתנה לגמור לה על החזה.

בסיכומו של דבר - נראית מצוין , שירות טוב אבל ב-500 שקל הייתי מצפה ליותר.

39
שלום חברים,

אתמול הייתי אצלה,קבעתי איתה בשעת צהריים, המקום דיסקרטי ונעים.

לגבי מישל ,היא פשוט פצצה, היא באמת גבוהה ומרשימה, חזה גדול ועומד ,גדולה תרתי משמע..גוף מצוין במבחינת פרופורציות ,מישל מאוד סקסית..

לגבי השירות - מישל לא מתקתקת, משרה אוירה נעימה, ו הסקס עצמו מצוין.

גמרתי לה על החזה.

בסיכומו של דבר - נראית מצוין , שירות טוב וסבלני.מומלץ..

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”