כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

1

אילנה חזרה לראשית חכמה 8.הכניסה לא דרך חדר המדרגות אלא מאחורי הבנין ממגרש החניה אל חדרון מסויד נפרד,עלייה ב6 מדרגות.אילנה שירותית ונחמדה כתמיד.עשתה לי חיקוי לא רע של חקירת המשטרה.אממה,התנאים ספרטניים ואין דיסקרטיות.בכל זאת ממליץ להתנסות. 054-4428652

19LOLx82010-10-18 02:09:57
דרור200

3
מזל טוב על מציאת האבדה. להלן העתק של קישורית עם מידע על מעללי העבר שלה.
להזכירכם, לצד כל הטוב, בזמן שהשטרונגול שלכם זקור יש להקפיד במיוחד איתה, ובשבע עיניים , על עניין טכני פעוט הנקרא לבישת קונדום.

רימינג מעשי2010-10-18 09:19:49

4
[QUOTE=רימינג מעשי]מזל טוב על מציאת האבדה. להלן העתק של קישורית עם מידע על מעללי העבר שלה.
להזכירכם, לצד כל הטוב, בזמן שהשטרונגול שלכם זקור יש להקפיד במיוחד איתה, ובשבע עיניים , על עניין טכני פעוט הנקרא לבישת קונדום.

[/QUOTE]
ההזהרה הזאת חשובה רק לצעירים בינונו.
אילנה כמו קטיה מראשית חוכמה 16 מכניסות ללא אישור לא לכולם אלה רק לצעירים.

איפה הגבול בין צעיר למבוגר עובר בראשה - אני לא יודע. אבל סביר שלבני 40+ הסיכון לפעולה נמרצת מצידה הוא קלוש.

5
ערבה, אולי מה שאמרת לגבי מבוגרים יותר נכון, אך למה להתגרות במזל? מה עוד שהיסטורית העבר שלה מראה בבירור שאסור לסמוך עליה בנושא זה. אם אתה אומר שהיא עושה זאת רק עם צעירים יכולים להיות לכך שתי משמעויות:

1. הטעם האישי המועדף עליה הוא צעירים יותר.

2. יכול להיות שהיא מנסה "לגנוב זרע".

צריך רק לא לשכוח שגם HIV ניתן לקבל כך, ובמקרה שלה בסבירות גבוהה יותר מאישה ממוצעת.
רימינג מעשי2010-10-18 09:35:05

7
חברה , שני דברים ! :

ראשית אותי וכנראה את כולנו הידיעה שאילנה נמצאה סוף סוף וחזרה משמחת ביותר ! אראה אותה ואהיה איתה בקרוב, רק שלא תספיק להעלם שוב...

דבר שני : תברה, בואו נפסיק עם האזהרות וההפחדות בקשר לאילנה !!! כי מאד מאד יכול להיות שרק בגלל זה התחילו והמשיכו לרדוף אותה ואחריה, וכך עשינו לה עוול מאד מאד גדול, די ומספיק עם האזהרות וההפחדות האלה וכל הנושא הזה, זה כבר נטחן מספיק, ואני מניח שגם אילנה השתפרה ותקנה דרכיה בנקודה הזו. ואם שוב נתחיל פה לגלגל את העניין ההוא ללא צורך, שוב יהיה מי שירדוף אותה ויגרום לה שוב להעלם, אז די ומספיק עם זה, בבקשה !

יום טוב לכולם.

9
[QUOTE=yigal_dv]חברה , שני דברים ! :

ראשית אותי וכנראה את כולנו הידיעה שאילנה נמצאה סוף סוף וחזרה משמחת ביותר ! אראה אותה ואהיה איתה בקרוב, רק שלא תספיק להעלם שוב...

דבר שני : תברה, בואו נפסיק עם האזהרות וההפחדות בקשר לאילנה !!! כי מאד מאד יכול להיות שרק בגלל זה התחילו והמשיכו לרדוף אותה ואחריה, וכך עשינו לה עוול מאד מאד גדול, די ומספיק עם האזהרות וההפחדות האלה וכל הנושא הזה, זה כבר נטחן מספיק, ואני מניח שגם אילנה השתפרה ותקנה דרכיה בנקודה הזו. ואם שוב נתחיל פה לגלגל את העניין ההוא ללא צורך, שוב יהיה מי שירדוף אותה ויגרום לה שוב להעלם, אז די ומספיק עם זה, בבקשה !

יום טוב לכולם.
[/QUOTE]

יגאל,

אתה בעצמך דיווחת בעבר ששכבת איתה ללא קונדום, ועוד כמה פעמים!!! אז אין פה עניין של הפחדות שוא. יש דברים בגו.

עבורך כנראה HIV זה סוג של משחק. מפני שעד שלא נערו אותך פה בפורום לא ממש חשבת על החיים שלך ברצינות ולא התכוונת להפסיק. מוזר שדווקא אתה מבקש לא להזכיר את הנושא. מה, עדיין לא ירד לך האסימון לגמרי!!!!! אנחנו עשינו לה עוול !!!!!! התקשרו מבלוקבסטר ובקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו. HIV זו מחלה קטלנית שמתים ממנה ונכון להיום לא מצאו לה מרפא וניתן רק לעקב את התסמינים. כמוך גם אני מאוד מקווה שאילנה אכן תיקנה את דרכיה, ויחד עם זאת אנשים החושבים לבקר אותה צריכים להיות מודעים היטב לבעיה. הדבר האחרון שהייתי רוצה הוא לשמוע על עוד חבר שנכנס לסרט ממנה. אז תפסיק להתייחס לנושא כאילו מדובר בנפילה חד פעמית בשירות שאפשר לחליק אותה. אם אתה באמת כזה אביר רחב לב הדואג למצבה קח אותה למרפאה בלוינסקי על מנת שתיבדק.
רימינג מעשי2010-10-20 13:53:54

10

חברה התקשרתי והיא אמרה לי בטלפון 120 שח ל 20 דקות שאלתי אותה אם אפשר לגמור פעמיים ולשלם 240 אמרה אי אפשר...

זה ממש מבאס אם אני נוסע עד לחור שמה אני רצה להתפנק לפחות חצי שעה !! אבל ראיתי שרשמתם פה שהיא נותנת שירות טוב אז במה מדובר?

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”