אני אישית זכיתי הרבה פעמים אבל גם פה יש נפילות לצערנו הרב או הפתעות איך שתרצו
המלצות ליום רביעי ליגת האלופות!!!

1: נתחיל עם המשחק שבין אינטר{איטליה} לבין טוטנהאם{אנגליה} פה סמנו 1 {אינטר מנצחת} היחס 1.55
2: טוונטה אנסחדה אלופת הולנד לבין ורדר ברמן {גרמניה} משחק קשה טוונטה עשתה בבית חיים קשים לאינטר אלופת אירופה כשסימה איתה בבית בתיקו פה שמנו 1 {טוונטה מנצחת} היחס 2.20
3: ליון {צרפת} לבין בנפיקה ליסבון {פורטוגל} גם פה אפשר לסמן 1 {ליון מנצחת} היחס 1.85
4: שאלקה המדרדרת {גרמניה} לבין הנציגה הישראלית הפועל תל אביב {ישראל} באנקר חזק מאוד סמנו 1 {שאלקה מנצחת} היחס 1.25
5: גלזגו ריינגרס {סקוטלנד} לבין ולנסיה {מספרד} גם פה משחק קשה מאוד לניחוש אך אלופת סקוטלנד בביתה לדעתי תפתיע ותנצח את ולנסיה סמנו 1 {גלזגו מנצחת} היחס 3.10 יחס גבוהה!!!!
6: ברצלונה {ספרד} לבין קופנהאגן { דנמרק} פה אין מה להרחיב באנקר חזק ביותר סמנו 1 {ברצלונה מנצחת} היחס 1.05
7: פאנתינייקוס {יוון} לבין רובין קאזן{ אלופת רוסיה} גם פה משחק קשה להימור אך אני מהמר על ניצחון חוץ לרובין קאזן הרוסית סמנו 2
היחס 2.40 {רובין קאזן מנצחת}
מי שהשקיע 10 שקל לוקח 616 ש"ח מי ששם 20 שקל לוקח 1232 ש"ח 30 ש"ח לוקח 1848 ש"ח 50 ש"ח לוקח 3080 ש"ח
100 ש"ח לוקח 6160 ש"ח שזה סכום יפה מאוד לאמיצים שביניכים וכו וכו.............
חברים אלו רק המלצות מי שחושב אחרת מוזמן כמובן לתקן אותי ולסמן ניחושים אחרים 

ותזכרו הפתעות תמיד היו ותמיד לצערנו היו אך בכול זאת אנו מהמרים ומנסים את מזלנו...........