כ סרט רע /...או איך חטפתי כלימדיה - דף 3 - סקס אדיר

סרט רע /...או איך חטפתי כלימדיה

21

באמת חשבת שהשתמשתי במושג עם, בכוונה למונח המקורי שלו ??????
נראה לי שחוץ ממך, כולם הבינו אותי פה היטב...מה הקשר בן המושג עם לבין קורס אוריינות אקדמית??? אין שום קשר!!!
לידיעתך בקורס אוריינות אקדמית בכלל בכלל בכלל לא לומדים הגדרות או מושגים, אלה בניית מבנה של כתיבה עבודה אקדמאית מקצועית .צחוק
וטוב מאד שכךקריצה
לפחות עכשיו את יודעת מה זה קורס אוריינות אקדמית, או שלא....צחוק
אההה.....ואת הקורס הזה כבר סיימתי מזמן .....Tongue
כן, אני מודה, אני דואגת לעתיד, כי השנים בסופו של דבר, כמו שאת וודאי וודאי יודעת, עוברות על כולנו, ואנחנו לא נהיות צעירות משנה לשנה.קריצה
אני מאד רחוקה מגילך (בהנחה שהנתונים בכרטיס אמיתיים, יש מינימום 16 שנה ביננו) , ולכן למרות הסגנון כתיבה , והשפה ה"גבוהה" שלך (גבוהה שוב לא במונח הגובה בסנטימטרים, שימי לב...) זה לא הסגנון שלי, אני אכבד את עצמי ,
אני לא אגיב יותר, ולא ארד לרמה שלך...

מאהבת תל אביבית2010-10-24 09:46:13
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

23
בנות, רותי, נועה, אבקשכן להירגע ומהר.
אם אתן רוצות לריב יש דרך תרבותית לעשות זאת, למשל קרב בוץ כשאנחנו בקהל.
פה זה לא המקום.
פשוט נועה רגישה לנושא המחלות ורותי רגישה לנושא העברית.
אז נא לקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות.

אז אגמור בשיר מזמור

24
נועה יקירתי,

מילא שהערת את המתים ולקחת הודעה שנכתבה לפני שנתיים וחצי.

מילא שעירבבת בהודעה תגובה להודעה אחרת שנכתבה על-ידי מישהו אחר.

עכשיו את גם טוענת שלא השתמשת במושג עַם בכוונה למונח המקורי שלו?!?

נו באמת!!!

אוריינות - בין אם זו אקדמית, מדעית, תקשורתית או כל אוריינות אחרת - בבסיסה היא קודם כל ידיעת הקריאה והכתיבה, אבל לדעתי צריך גם להבין אותם ולא רק
לדעת אותם.

וגבי יקירי,

לא. אני בהחלט מעולם לא השתמשתי במלה עַם כדי לתאר משהו כוללני.

25
[QUOTE=maxmax] בנות, רותי, נועה, אבקשכן להירגע ומהר.
אם אתן רוצות לריב יש דרך תרבותית לעשות זאת, למשל קרב בוץ כשאנחנו בקהל.
פה זה לא המקום.
פשוט נועה רגישה לנושא המחלות ורותי רגישה לנושא העברית.
אז נא לקחת את הדברים בפרופורציות הנכונות.

[/QUOTE]

אני מצטרף לדבריי ידידי maxman ,הוא צודק ואני איתו זה לא המקום הנכון לריב.אצבע למעלה

פשוט להירגע,רותי כאן פורום סקס ולא בית ספר לקריאה וכתיבה,למה לרדת על נועה בצורה הזאת!! היא לא עשתה כלום עד שתקבל תגובה חריפה עם אותיות אדומות!!,היגזמת בתגובה שלך מאוד.

כתובת הדיווח היתה ''מישהו חטף כלימידיה'' ואת הפכת אותו לקורס לימוד עיברית,יצאנו מכל הענייין.והשאר לא יודע במה מדובר בדיוק.
תמיד בשטח למען כולם.

27
תרשו לי להצטרף לדברים של קודמי בפורום ולומר שההתנגחות של הג'ינגי'ת בנועה די מיותרת . עם כל הכבוד לעברית המצויינת לכאורה של הג'ינג'ית , לקחת מילה שנועה אמרה וממנה לבנות תילי תילים של טיענים וסרקזם די לא במקום . מהיכרות שלי את נועה היא יכולה ללמד עברית הרבה ישראלים אחרים..
the booblover

28

נחזור לנושא, פעם הכרתי בחורה פרסיה , חתיכה, רזה עם גוף מושלם ופנים של מלאך, מפה לשם התחלנו לצאת ופגישה שניה שכבנו, ובמהלך הסקס פתאום יצא גל של ריחות, מזכיר דג רקוב חחחחח

עכשיו לי זאת הייתה פעם ראשונה שאני נתקל בריח הזה, אז אמרתי אולי סתם מקריות, בכל זאת הבחורה הייתה פצצה, אז נתתי לזה עוד סיכוי, כשראיתי שזה נמשך חתכתי, אבל לא לפני שאמרתי לה למה, אני אציין שהיא מאוד העריכה את הכנות שלי.

30
ידידי ערבה אנושית,
גם אני לא הבנתי מה הקשר בין ריחות רעים לנושא של מחלות מין, אז אולי תיקח שיעורים בעברית מאלה שחושבים שיש קשר.

ולכל האחרים, אני לא ניסיתי ללמד אף אחד עברית ובטח ובטח לא תיקנתי את העברית של נועה, והסיבה שהגבתי על התגובה שלה היא לא בגלל הרגישות שלי לשפה העברית.

אני סיימתי להגיב כאן.
שיהיה שבוע טוב לכולכם חיוך

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”