כ אי השדים - או האם אין דבר כזה פרסומת שלילית - דף 3 - סקס אדיר

אי השדים - או האם אין דבר כזה פרסומת שלילית

21
בהחלט יש פרסומות שליליות בתחום.
הבעיה היא שהיעילות שלהן מוגבלית יחסית, קודם כל בגלל שהשוק מוצף לקוחות פוטנציאליים שלא כולם חשופים לפרסומות השליליות. הסיבה הנוספת היא שההחלטות בסוג זה של שוק אינן החלטות רציונאליות. מבחינה כספית אין לי שום הצדקה לשלם 250 שקל למציצה בפיפשואו במועדון חשפנות, מבחינה מציאותית בהחלט שלימתי ונהניתי. למה? לא יודע, ככה. אני משער שהרבה עשו החלטות כאלה בחיים.

אני בהחלט יכול להצביע על מקומות שהם בבעיה בגלל פרסום שלילי. הדוגמא הפשוטה ביותר, העיסויים ברחובות. ספא קפונגן בד"כ מלא, הספא השני באיזור התעשיה בד"כ ריק. למה? כי הוא הידרדר והדבר פורסם מספר פעמים בפורום ובשוק היותר מצומצם שקיים באיזור זה מכריע. זה לא אומר שלא ניתן למצוא שם מדי פעם מישהי מדהימה, ולכן אני מדי כמה חודשים בודק, אבל זה נדיר והן בד"כ עוברות מהר מאוד למקום השני. את אחת היזיזות שלי פגשתי שם וזה בדיוק התהליך שקרה לה.

עד כאן נגעתי יותר בצדדים הארגוניים/ניהוליים שמשפיעים על העסק.

מבחינת שירות, בגלל הסוג המסויים של השירות שאנחנו צורכים יש קושי לאפיין פסרום שלילי. זה נוגע למראה (כמה פעמים היה פה וויכוח על איך מישהי נראית?), זה נוגע לשירות וזה נוגע לכימיה עם הבחורה. דווקא בפן הזה לדעתי הפורום יתקשה לייצר פרסום שלילי.

23
[QUOTE=אחים שלו גברים] דלת אחורית, זו נקודה טובה צריכים לחדד ולהגדיר מה זה פרסום שלילי.

לגבי בחורות שמקיימות מין בלתי מוגן - מתברר שיש לזה שוק (לא ניכנס לטרוף שבקיום שוק זה)
אז זה כנראה לא פרסומת שלילית אלה חיובית מבחינתן אלה אם כן זה היה ארוע חד פעמי מבחינתן (נסחפו בתשוקה/טמטום או מה שזה לא יהיה) המדווח הלא אחראי דיווח על זה ומעתה היא מוצפת בלקוחות שמצפים לקבל סקס לא מוגן.

לכן גם שאלנו מה ימנע ממך לרכוש שרותי מין ממישהיא שיש עליה שרשור ארוך הן במדור הפרסומי והן במדורים האחרים.

לפי דעתינו מאוד קל לזרוק לאויר ססמאות כמו אין דבר כזה פרסום שלילי אבל כשמנסים לנתח את זה בהגיון מבינים שזה כנראה לא כך.

לדוגמא קיבלנו אי אלו מסרים פרטיים שהודו לנו ואמרו שבזכות דיווחים שלנו בשרשור מסויים הם נמנעים מלבקר מישהי מסויימת.
אחרים אמרו לנו שחבל שלא שמעו בקולינו, כיצד אתה כצרכן מין מזהה את הדיווח שהוא עונה לטעם שלך וכיצד אתה מתעלם מאלה שלא זו השאלה?
[/QUOTE]

לא לא לא

אין לדבר סוף.

הזבל שלך יכול [ולרוב כך] להיות האוכל של האחר, ולהפך.

וכמו שציטט מי שציטט, אתה לא תחליט מה מגעיל ומה מגדיל לי, או לכל אחד אחר. רק לך. וטוב שכך.

לכן, גם אם פרסמת פרסום שלילי. זה שלילי לטעמך, ולטעמו של כל מי שהודה לך על ההזהרה. הפרסום השלילי רק שם תגית של "זבל" על האוכל שבחרת שלא לצרוך.

באותה נשימה, חשפת את אותם טובין, לצריכתו של אחר, שיודה לך בכל פה ולוע.

אז יש פרסום שלילי? בטח שיש. שלילי לטעמך.

אבל שלילי או לא, פרסום זה בטוח.
דלת אחורית2010-10-25 15:51:06
Biv

24
[QUOTE=אחים שלו גברים] אחינו הלבלר,

אם כבר קפצת לבקר אז מה דעתך על הנושא בו אנחנו דנים כאן באי השדים.
מה משך אותך מלכתחילה אל שרון? האם זה היה השרשור שלה?
למה אתה מנענע רק אותה? ונמנע מבחורות שלפי כל הדעות נותנות שרות הרבה יותר טוב.
והאם יש דבר כזה פרסומת שלילית?

[/QUOTE]

מה שמשך אותי אל שרון היה הפרסום שלה באתר שבעקבותיו הגעתי לפורום וכך גם התוודעתי לשירשור שלה, שמאוד סיקרן אותי. קבעתי איתה, מאוד נהנתי בפגישה והשאר כבר היסטוריה. כאחד שלא הכיר אותה לפני או קרא בשירשור שלה הפרסום שלה באתר כבר עשה את שלו מבחינתי והרגשתי צורך להגיע אליה. חיוך

אני לא רוצה להפוך את עיניין המין בתשלום להרגל... נכון שאני חוזר לשרון כל שבוע אבל זה כי אני פשוט מת על הבחורה הזאת פיתחתי משהו מיוחד איתה ואני נהנה להיות בחברתה, וגם לעשות סקס איתה.

לא פסלתי אף פעם בחורות אחרות ויש שתיים מהפורום הפרסומי שמאוד מסקרנות אותי ואני רוצה לבקר אותן. כרגע אני פשוט לא מרגיש צורך מיוחד... בינתיים מסתפק בשרון. קריצה

לדעתי אין דבר כזה פרסומת שלילית, כי אם מדברים עלייך אז אתה קיים והפרסום בכל מקרה עושה את שלו.
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

25
לצערי ( או לא,, זה יופיים של החיים ) אין אפשרות לענות נחרצות לשאלה.

נתחיל אם השאלה מה זה שלילי ? אני מניח שאם יכתב בקיצור "הפגישה עם XXX היתה רעה,. ללא פרטים הסיכוי שלה להזיק גדולה, ומן הסתם יהיו מי שיבקשו פרטים. לעומת זאת אם יכתוב הפגישה עם XXX הייתה רעה כי ג א ב ד " כלומר הודעה מלאת פרטים, ימצא משהאו שיחשוב שזה דווקא כן סיבה ללכת. לנערה.
הצרות של טויוטה לא הזיקו לה. ונתנו לה הזדמנות להראות יכולת להתמודד עם צרות.

בקיצור תלוי הקשר---הכל

פלספני משהוא....

[QUOTE=אחים שלו גברים]נמרוד אחינו

בניגוד לכיוון אותו שרון ובאי כוחה מנסים לקחת את הדיון לא לשם כיוונו.
אנחנו באמת סקרנים לשמוע מה חברי הפורום המכובדים חושבים בסוגיה הזו בהקשר לכל שרשור ולאיו דווקא לזה של שרון ובאי כוחה.

[QUOTE=נימרוד_M]הפרסום השלילי
מנציח את ההתנצחות
שמנציח את ההתעסקות
שמנציח את הנוכחות
אין לי שיפוטיות
יש לי העדפות
[/QUOTE][/QUOTE]
its 4 in the morning the end of December

26
בפרפרזה על משפט ידוע, אם מדברים - עליך סימן שאתה קיים.
לרבים יש נטיה לגוון ולפעמים, פשוט שוכחים עלמת חן שבילית אתה לא רע (ולא רע זה לצערי הישג לא מבוטל בימים אלה)
חוץ מזה יש אלה עם הקטע של "הם קבלו שרות גרוע, אבל אני, פרינס צ'רמינג, בוודאי אקבל יחס לאין שיעור טוב יותר" ואל תשכחו את מחפשי ההשפלה העצמית בסגנון של אוהב להתבוסס ב,,, ואנא, אני לא אומר זאת כביקורת. איש איש וטעמו ולכל אחד מאיתנו זכות קיום זהה

27
כאשר אנחנו כותבים ביקורת על מסעדה, על סרט או על זונה אנחנו כותבים את הביקורת עבור מי שטעמו דומה לטעם שלנו ושהאינטלגנציה שלו דומה.
כאשר אנחנו כותבים ביקורת וגם התנצחות בפורום היא בסופו של דבר סוג של ביקורת היא לא נועדה להיות פרסום שלילי או חיובי היא נועדה להעביר את השקפת העולם שלנו ואת החוויה הסובייקטיבית אותה חווינו.

ולכן בסופו של דבר אם אנחנו מצליחים להשפיע על קהל היעד הזה דיינו, לא באמת מעניין אותנו שבגלל פוסטים שלנו אנשים בעלי טעם שונה או אידיוטיזם מובנה יתיחסו לביקורת כאל דבר שמשפיע על ההחלטה שלהם לחיוב.

28
[QUOTE=אחים שלו גברים] לא באמת מעניין אותנו שבגלל פוסטים שלנו אנשים בעלי טעם שונה או אידיוטיזם מובנה יתיחסו לביקורת כאל דבר שמשפיע על ההחלטה שלהם לחיוב.
[/QUOTE]

האר את עיניי במטותא ... האם מה שאתה מנסה לאמר זה בעצם שמי שטעמו שונה משלך הוא אדיוט ?

אני משוכנע כמעט בוודאות מוחלטת שלא באמת התכוונת לשדר מסר שכזה.

שימי שמוצא הרבה מאד טעם בתשובה האחרונה של דלת אחורית

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

29
שימי אחינו

איך השליטה שלך בלוגיקה בוליאנית?

אנשים בעלי טעם שונה או אידיוטיזם מובנה אומר שיש 2 סוגי אנשים שלא אכפת לנו מהם:
1. אנשים בעלי טעם שונה
2. אידיוטים

במידה והיינו מתנסחים כך:
אנשים בעלי טעם שונה ואידיוטיזם מובנה אז היית צודק.

30
[QUOTE=אחים שלו גברים] שימי אחינו

איך השליטה שלך בלוגיקה בוליאנית?

אנשים בעלי טעם שונה או אידיוטיזם מובנה אומר שיש 2 סוגי אנשים שלא אכפת לנו מהם:
1. אנשים בעלי טעם שונה
2. אידיוטים

במידה והיינו מתנסחים כך:
אנשים בעלי טעם שונה ואידיוטיזם מובנה אז היית צודק.

[/QUOTE]

בהתנסחות, הסמיכות הזו עלולה הייתה לשדר משהו שונה משהו שמזכיר לי "תרגיל" שניחמת בגינו את קלאוס.

ההארה שביקשתי הייתה במקומה ואכן כולם כעת יכולים לעמוד על קוצו של א' חיוך גדול

שימי הלוגי ששונא לאכול בוליאני קריצה

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”