כ שלגיה הסקסית - הסיפור האמיתי בגירסת פורום סקס אדיר - דף 2 - סקס אדיר

שלגיה הסקסית - הסיפור האמיתי בגירסת פורום סקס אדיר

13
רותי,

בסיפור המקורי אם איני טועה, נופלת המלכה אל התהום ואל מותה הטראגי (טרם עת). שמרתי על הקווים ...

למרות תיקתוקיה את המלך (להזכירך את משפט התיקתוק הקלאסי שלה - "אתה גומר מאמי ..."), פירגנתי לה בענק כשהענקתי

לה שרשרת אורגזמות טרום מותה. זו דרך מעולה "ללכת", לא ?

הארלי.

Live to ride and Ride to live

14
[QUOTE=Harley]
למרות תיקתוקיה את המלך (להזכירך את משפט התיקתוק הקלאסי שלה - "אתה גומר מאמי ..."), פירגנתי לה בענק כשהענקתי

הארלי.

[/QUOTE]

אם כבר מדברים על תקתוקים הארלי,....

אז למה אתה תקתקת אותי כדי שאגמור ממך בירידה של 5 דקות, ?! תגיד לי מאמי זה פירגון?! בכי

15
[QUOTE=Harley]רותי,

בסיפור המקורי אם איני טועה, נופלת המלכה אל התהום ואל מותה הטראגי (טרם עת). שמרתי על הקווים ...
[/QUOTE]

אתה לא טועה, המלכה הרעה אכן נופלת אל התהום ואל מותה הטראגי, אבל המלכה הרעה בסיפור המקורי היא אמהּ החורגת של שלגיה, מה שאומר שהמלך הוא אביה האמיתי של שלגיה.
אם לא שמרת על הקווים האלה, לא היתה שום סיבה שתשמור על קווים אחרים.

[QUOTE=Harley]

[/QUOTE]

בזה אני מסכימה איתך. זו בהחלט דרך מעולה "ללכת" - וכאחת שחוֹוה אותן כל הזמן - ובשרשרת, זו דרך מעולה גם "להישאר".

רותי

16
רותי את תמיד מתקשרת לסופרים ומבקשת מהם לשנות את העלילה של הסיפורים שלהם?
זו הייתה הבחירה הספרותית שלו ואנחנו לא רואים סיבה לנסות ולנתח אותה ותוך כדי זה להרוס את הסיפור בואי נשאיר את מלאכת ה"קודש" הזו למורים לספרות ולמבקרי ספרות.

ואגב לקרוא פונט אדום על רקע שחור זה ממש כיף, אנחנו נגיש לך את החשבון של המשקפיים החדשות שלנומבולבלOuchקריצה

17
אחש"ג,
לא ביקשתי ממנו לשנות את העלילה, רק ביקשתי הסבר למה הוא הרג את ה-Mילפית הכוסית היחידה בסיפור, זו שיכלה לתת מענה לכל החבר'ה הצעירים בממלכה שזו הפנטזיה שלהם צחוק

ובקשר למשקפיים החדשים שלך, מכיוון שאני לא סובלת מבעיות ראייה מכל סוג שהוא, לא ידעתי שצבע אדום על רקע שחור יכאיב לכם בעיניים.
אני מתנצלת על כך ומבטיחה להשתדל להמשיך לכתוב בלבן חיוך

רותי

18
הארלי, כתיבה קולחת ומצויינת !!
נהנתי לקרוא, שזירת הדמויות באגדה פשוט יצאה נפלא.

אחרי קריאת סיפור שכזה המחשבות נודדות לכיוונן של סינדרלה, כיפה אדומה וכד' ... צחוק

עמית

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

19
הארלי, תסלח לי, אבל מהמקלדת שלך יצאו כבר יצירות טובות בהרבה. ארוך, טרחני וחנפני. לרגע חשבתי שאני קורא את הלבלר של שרון. לא הצלחתי להגיע עד הסוף. זקוק לעריכה יסודית וקיצור נמרץ.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”