כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 12 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

111
[QUOTE=גל גל] סוף סוף קיבלתי את הטלפון של מירי ההונגריה ואני מחוייב לדווח!
נפילה , ביזאר מארץ הביזארים מירי ההונגריה- היא אישה כבדת משקל, לדעתי בסביבות גיל 55 .כשהגעתי אליה רציתי לברוח ניראה רק שאזיין אותה כמובן בלי קונדום !
באותו יום התרחצתי מספר פעמים כדי למחוק מגופי את החרפה הזאת!! מירי היא כנראה דמות מופת מתוך הסרטים של פליני.

[/QUOTE]

ניקרעתי מצחוק גל גל שקראתי שהיתרחצתה כמה פעמים אחרי המפגש שלך עם ההונגריה,חחחח חיוך גדולזה פעם קרה לי עם מישהי שישבתי 2 שעתיים במיקלחת שוטף את עצמי.

אל תיכעס ידידי,זה קורה לכולנו,לא נורא,לפעמים יוצאים עם הרגשה טובה,או יוצאים עם אכזבה ורגשיי חרטה.

אבל הייתה מתודלק אלכוהול,שתוי,למרות זאת וכולך אלכוהול לא בא לך לטחון אותה ולקרוע אותה?!.

אני מדבר על עצמיי במצב שאני שתויי מתודלק טוחן הכל,העיקר יש לה כוס וחורים.קריצה

כניראה השירות שלה התקלקל אחרי גל זיונים ארוך וממושך מהחברים. :)

בעולם הזונות אין הבטחות ואין כלום,הכל תלוי במזל,בכימיה בין שני הצדדים,אתה לא יודע איך ההרגשה שלך תהיה אחרי המפגש.

תמיד בשטח למען כולם.

112
[QUOTE=גל גל]
סוף סוף קיבלתי את הטלפון של מירי ההונגריה ואני מחוייב לדווח!
נפילה , ביזאר מארץ הביזארים מירי ההונגריה- היא אישה כבדת משקל, לדעתי בסביבות גיל 55 .כשהגעתי אליה רציתי לברוח אבל טוב לב שכמוני לא יכולתי לפדח אותה ( משהוא דפוק אצלי כנראה) כרגיל אמרתי לעצמי לפחות היא יודעת לעשות מאסג' כי לזיין אותה לא היה לי חשק רב למרות שהייתי מתודלק באלכוהול! אבל גם מסג' היא לא יודעת לעשות , כל הזמן חפרה לי והחמיאה איך אני ניראה רק שאזיין אותה כמובן בלי קונדום ! חברים יש גבול לכל תעלול בסוף נתתי לה שתעשה ביד - זה מסוג המקרים שבו אני אומר שהיא זו שצריכה לשלם לי שאעשה לה טובה !!!! מירי לא מכוערת בפנים אבל היא עבת בשר (שמנה במקומותינו) יצאתי ממנה בתחושת קבס וגועל מעצמי ולא סלחתי לעצמי שלא נמלטתי בזמן!!!באותו יום התרחצתי מספר פעמים כדי למחוק מגופי את החרפה הזאת!! אין לי מילה רעה להגיד עליה היא מנסה בדרכה הביזארית לתת לאנשים שרות אבל כאן לא היה עניין של שרות היה כאן עניין של סטנדרטים - ואני לא מחפש דוגמניות ואני מזדהה עם חולה כוס שכותב שדווקא נשים סבירות ורגילות מתאמצות יותר ונותנות יותר!
מירי היא כנראה דמות מופת מתוך הסרטים של פליני.
ולחולה כוס אני לא כועס עליך חס ושלום אני מעריך אותך על מאמציך הבלתי נילאים לגילויים חדשים בפלנטות רחוקות אבל מירי דחילק! מירי מתאימה מאוד לחובבי הגרניות השמנות מי שאוהב את הסוג הזה יבוא על סיפוקו
! Ouch

[/QUOTE]

חחחחחחחח.... אוקיי

אין ספק שהיא לא מתאימה לכל אחד ... וכשאני כותב " לחובבי הז'אנר ! " אז מין הסתם אני גם מתכוון לזה.

הקטע עם הקונדום זה באמת משהו ביזארי אצלה, שאני עד עכשיו לא מצליח לפענח אותו
....

בכל אופן - קבל שאפו על הדיווח !

להתראות בפלנטות אחרות Evil Smile
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

113
עניין הקונדום גם אני ח'ברה לא מבין עד היום הזה איך היא מרשה לעצמה שמישהו זר יחדור אליה לכוס בלי גומי!! זה טירוף וסיוט אמיתי באמת.
מה הקטע המוזר הזה!!,שהיא מעדיפה שיחדרו אליה ללא גומי,נערות רחוב נורקמניות גמורות היום לא מסכימות לזיון בלי גומי.

זאת אישת בית מבוגרת בשנות ה 50,ולא צעירה טיפשה ויש לה שני ילדים ועושה שטיות כאילו.

אולי זה תחביב הכי אהוב אצלה לשכב בלי קונדום,אבל בצורה הזאת היא לא יודעת מה יהיו התוצאות בעתיד.

היא לא חוששת מפחדת ממחלות מין בנוסף לHIV!!,אולי היא אוהבת סיכונים כמו שאומרים adventures

מעדיפה לשחק באש,כמו הרוליטה הרוסית שהיו משחקים.
תמיד בשטח למען כולם.

115
דיווח חם מהשטח!!
הרגע חזרתי ממנה

כבר שבוע אני קורא את הדיווחים החמים עליה ומת לדגום אותה אבל לא היה לי את המספר

בסופו של דבר חולה כוס עזר לי

התקשרתי לגברת שבטלפון הציגה את עצמה כבת 38 ולרגע חשבתי שמדובר בטעות.

כבר בטלפון הזין שלי עמד מהקול ההונגרי שלה, קבענו ל9 בערב, התקשרתי שהגעתי ואמרה לעלות ..בחדר המדרגות נתקלתי בלקוח שיצא ממנה (זקן חרמן )אבל לא משנה

קיבלה אותי וישר משכה אותי לחדר טיפולים

המראה -50+ אבל שמור יפה

חזה ענק, מלאה אבל סקסית

התחילה בשאלות: "פרח איך אתה רוצה ?" הייתי מבולבל כי לא היה לה מחירון

סגרנו על 150 ש"ח כולל חדירה

נשכבתי על מיטת הטיפולים והיא החמיאה על הגוף והזין שלי , תוך כדי עיסוי מדהים בפי הטבעת היא אומרת לי שזה האיזור האירוטי אצל הגבר (וואלה..היא חופרת..)תוך כדי אני מכניס לה אצבעות לתחת, היא לא מתנגדת רק מבקשת שאנקה את היד במגבון לך שהיא מביאה לי.

הפיטמות שלה ענקיות ומזדקרות כך שלא יכולתי להתאפק מלינוק אותם

שאלתי כמה יעלה תוספת לאנאלי? והיא אמרה "בוא תזיין אותי בתחת"

עברנו למיטה, מרחה קרם בחור שלה וביקשה שאחדור (כמובן שעם גומי), משמיעה קולות ספק אם באמת מאורגזמה או כדי להעצים את החוויה..

הרגשתי שאני רוצה לגמור אבל עוד לא עברו 10 דקות ואני אוהב לגמור בכוס, היא הסתובבה וחדרתי אליה תוך כדי שאני יונק לה את השדיים ומוצץ את הפיטמות.

היא יודעת את העבודה.

אחרי 5 דקות גמרתי לה בפנים כי לא יכולתי להחזיק יותר.

אחר כך התלבשנו והיא החלה לחפור לי על מוות, חלומות וקבלה(האמת שדיי מעניין)

ביקשתי אישור לגעת לה בשדיים תוך כדי ההרצאה והיא לא התנגדה, לא היה לי עוד מזומן אחרת הייתי עושה עוד סיבוב

סיכום:

הבחורה חרמנית בטירוף

סביבה נקייה, לא הציע מקלחת משותפת בניגוד למה שאחרים כתבו

לא מתנגדת ולא לוחצת, התשלום היה בסוף

מלבד החפירות היא נראת סבבה ומפנקת

נראה לי שאבקר אצלה שוב

116
[QUOTE=רק מבוגרות]דיווח חם מהשטח!!

נתקלתי בלקוח שיצא ממנה (זקן חרמן )אבל לא משנה

[/QUOTE]

תודה על הדיווח !

קרעת אותי !! מעניין אם זה מישהו מהפורום חחחחחחחחח צחוק

חולה כוס2010-10-27 22:58:35
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

118
הייתי אצל הגברת לפני כחדשיים. חייב להודות שאני כנראה שייך לאלה שהיא לא כוס התה שלהם.
קודם כל נתנה לי להתייבש באוטו כשעה וחצי. הטלפון אצלה צילל והיא לא עונה.
אם מישהו יגיד שאניטמבל שחיכיתי- אני מודה שנהגתי כמו אהבל. אבל מה לעשות- כגודל הציפיות גודל ההשקעה...

בכל אופן קיבלה אותי.
היחס שלה חביב. המראה- כנראה שציפיתי למשהו אחר. היא בודרת מדי ועם כרס גדולה מידי לטעמי.
הטיפול שלה היה בכוון הנכון- עיסוי מחרמן ורימינג וכל מה שתיארו כאן לפני. אבל בקצב מהיר מדי, וכאילו בכדי לסמן V.

אחרי הרימינג למיטה ליד וגמירה בין השדיים. הרגשתי שהיא עושה הכל בכדי שאגמור והיא תוכל להמשיך לחפור לי בשכל....

שילמתי לה 200. אבל לא הרגשתי שעבדה עלי. רק שהזדרזה מדי, אולי בגלל היחס האנושי והחביב.

תודה לח"כ על ההשקעה והרצון הטוב.

119

בקרתי את מירי אתמול בבוקר, באדיבותו של ח"כ היקר.

מירי נמצאת ברמת גן, בשכונה שקטה ומיושנת, עם חנייה בשפע וגישה נוחה. לדעתי ניתן לצלם שם סרט על ישראל בשנות ה- 60.

הדירה גם כן מיושנת, אך מסודרת. זוהי דירתה הפרטית.

ביקרתי בשעות הבוקר המאוחרות , ומירי היתה נקייה וריחנית, היא גם התרחצה אחרי הפגישה.

מירי היא הונגריה (ממש), בשנות ה- 50. נאה לגילה, נעימה ואנרגטית, גדולה ומלאה (אך לא שמנה).

השרות שלה ידידותי, נעים ומגרה. היא גמישה, זורמת ויוזמת.

לגבי החפירות - אצלי חפרה מעט מדי, הייתי מוכן לשוחח יותר.

כפי שציינו קודמי, היחס שלה לזיון בלי גומי לא מתאים לרובנו, ולכן צריך להזהר ולא להתפתות לסיטואציה שהיא מובילה אליה בעדינות.

אני קבלתי ממנה שרות במשך 20 דקות, במסלול ה- 200 .

אני אחזור אליה רק כאשר אדע שניתן לקבל גמירה שנייה - כלומר גמירה ראשונה תוך 10 דקות, השנייה בערך אחרי 40 דקות מהכניסה.

לסיכום - מי שיכול להתחבר עם מבוגרות, מומלץ לנסות.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”