לכל החברים המכובדים, תודה על הפירגון והתגובתיות. זה נכתב באהבה לפורום המדהים הזה, שאין כמוהו במחוזותינו.
עמית: עברו בי מחשבות כפירה על יצירה דומה לזהבה ושלושת הדובים דווקא, אבל אין ספק שהצעתך ל"סינדרלה" יכולה להיות לא רעה אם אתן לדמיון לרוץ על האחיות הרשעיות מעבירות סשן לסינדרלה ... והקטע עם הסנדל הוא foot fetish קלאסי של הנסיך 

רותי: אכן נקודה ראויה למחשבה.
[QUOTE=הולך בטל]הארלי, תסלח לי, אבל מהמקלדת שלך יצאו כבר יצירות טובות בהרבה. ארוך, טרחני וחנפני. לרגע חשבתי שאני קורא את הלבלר של שרון. לא הצלחתי להגיע עד הסוף. זקוק לעריכה יסודית וקיצור נמרץ. [/QUOTE]
לא כולם חייבים להתחבר. אבל בכל זאת אתייחס להערתך. דע לך שמאד קשה לקחת תוכן מקור חסר עומק אמיתי (במקורי אין באמת תיאור מחשבות, רגשות, דיאלוגים) ולבנות תמהיל שגם מכיל כל כך הרבה אקטים, וגם לא נגרר לחזרות בנאליות. לכתוב "עומק" עם דיאלוגים (מה שאני בדרך כלל אוהב), זה היה הופך את הסיפור להרבה יותר ארוך ומתיש, ולקצץ אקטים על חשבון העלילה לא רציתי.
לגבי היכולת לקרוא טקסטים ארוכים, אני ממליץ על ריטלין. עוזר ל ADD באופן מעורר השתאות.
"חנפני" אני מתרגם ל"מפרגן לחברי הפורום". ולהערה שלך לגבי שרון והלבלר לא אתיחס. אבל תודה שהסיפור מקורי לאללה ...
ואחרונה טלי ... המככבת בכל כך הרבה פנטזיות שלי, שתורגמו למעשים ומשם לזכרונות מתוקים שאקח איתי לנצח ...
[QUOTE=טלי מחיפה]
[/QUOTE]
אם כבר מדברים על תקתוקים הארלי,....
אז למה אתה תקתקת אותי כדי שאגמור ממך בירידה של 5 דקות, ?! תגיד לי מאמי זה פירגון?! 

מאמי שלי ...
לשאלתך -

1. כי אני יכול
צוללן 3 כוכבים 

2. כי הגיע הזמן שגם גבר יתקתק אישה ולא רק להפך ...
3. כי קיבלת באותו יום ממני שני סיבובים קודמים מה שרצית, וזה אחרי שהתגרית בי , אז בשלישי התעיפתי והחלטתי לתקתק אותך 

חולה עלייך חתלתולה שחומה שלי
הרלי