כ סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק - דף 4 - סקס אדיר

סיפורי סקס אירוטיים -ממוש הן קראו לי או מונית החשק

31
[QUOTE=טלטל]עמית מהפורום.
אני שמח שאתם אוהבים.

אבל עם זה לא הולכים למכולת (ובמקרה שלנו - לפרטית...קריצה ).

נזרקה כאן כפפה...
[/QUOTE]

צחוק גם אנחנו לא הולכים למכולת עם ניהול הפורום ... כולנו כאן בהתנדבות, קרא ולמד קצת על הרקע שלנו בפורום היסטוריה ...

המלאך רפאל שפורש עליך את כנפיו וחסותו הרוחנית (מתוך תקווה שתוסיף לכתוב לא רק עבורי אצבע למעלה)

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

33

- "ממוש, תיכנס למשתלה בדרך, תקנה עציץ לרותי. שניכנס עם משהו ביד."

- "מה לקנות?"

- "סומכת עליך", אמרה. נקבה בסכום שמעליו אסור לי להוציא שקל וסגרה איתי עניין.

בטח סומכת עלי. איך שאכנס הביתה עם העציץ היא תעקם את האף ותגיד לי שהיא

היתה קונה משהו אחר, יותר יפה ויותר זול. 8 בערב. עוד שעתיים למשמרת. איפה אמצא

משתלה, כשאני באמצע העיר? המחשבה לא מספיקה לעבור בראש, ו-הופ - חלפתי על

פני חנות פרחים.

פרסה. חנייה. נמצא עציץ ונברח.

בחנות תמהוני עם משקפי ג'ון לנון. "אצלנו רק עציצים מיוחדים" אומר לי בקול עייף. מראה לי כזה שלפרחיו סגולה לרפא מיגרנות, כזה שלעיסת עליו גורמת לנזלת להיעלם, כזה שחליטת עליו גורמת לאישה "לרצות מין עד כדי אובדן שליטה" - כך, ציטוט שלו.

כמובן, הייתי סקפטי. הוציא בקבוק עם טפטפת והציע התערבות. אם האשה הבאה שנכנסת לחנות שותה ושוכבת איתו, אני רוכש העציץ ב-1,000 שקל. אם לא - הרווחתי עציץ.

נכנסת חיילת. עושה לה זר, מציע לה מים (!), שותה. "רוצה משהו מיוחד? בואי אראה לך.." לוקח אותה אל אחורי החנות. חמש דקות עוברות, לא יותר, ואני שומע גניחות ואנחות. הולך אחרי הקולות ומוצא את החיילת, עירומה לגמרי, רוכבת על המוכר כאילו אין מחר. והיא לא נרגעה עד שלא גמרה 3 פעמים. 3 פעמים!!!

כששילמה על הזר, היא הייתה מבולבלת. כאילו לא מבינה מה קפץ עליה. ככה, בחנות, עם זר, כשזר אחר בטח יודע על התרחשות. מביך. ברחה בלחיים סמוקות.

"מרשים". אמרתי. "יש לך עוד מהבקבוקון הזה? 1,500 שלך על העציץ ועל בקבוקון מלא." הוא חייך, הוציא בקבוקון מלא מהמגירה ונתן הוראות שימוש - שתי טיפות בכוס של מים מספיקות. חמש דקות המתנה. בטווח של 15 דקות, הגבר הראשון שזוכה למגע פיזי (חיכוך מקרי ביד, נשיקה על הלחי, אפילו סתם לחיצת יד - כך אמר), יזכה לכך שהאשה פשוט תתנפל עליו. שילמתי ויצאתי עם העציץ ועם הבקבוקון. העציץ - לרותי. לבקבוקון - יש לי תכנון...

בכל יום שלישי בערב, קורס נהיגה מונעת. יש שם אחת, תמי. מזמן בפנקס הפנטזיות שלי. 165 ס"מ של יופי טבעי, ללא טיפת איפור, שיער שחור חלק, עיני שקד, שפתיים מלאות ומזמינות, קו החולצה מבליט נוכחות של שדיים בדיוק במידה הנכונה, לא שמנה אבל לא רזה מדי. בקיצור, הכל בדיוק במידה הנכונה.

אלא שהיא הקדימה לדחות את כל החיזורים בהכריזה שיש לה חבר והם עומדים להתחתן וכל הבולשיט הזה. נכון או לא נכון, היא מנעה כל נסיונות חיזור מצד הגברים שבחבורה. עכשיו, עם תמצית החשק, אולי אוכל לעשות אותה. המזימה כללה מעשה פלילי, אבל הייתי נואש. התכנון היה להוציא לה אוויר מאחד הצמיגים, לעזור לה בהחלפה ואז ליצור עילה לשתייה ומגע קל - לחיצת יד ללילה טוב. זה צריך להספיק.

למחרת, יום שלישי בערב, אני מגיע וכבר בונה על ההפסקה לביצוע שלב א' של התכנית. בקבוק המים ובו התמצית כבר במונית. רציתי לחנות ליד הרכב שלה אבל כנראה הגעתי מוקדם מדי. לא נורא, נאלתר. עליתי לכיתה ולהפתעתי תמי כבר שם, בעמדת הקפה. כשראתה אותי, מיד ניגשה אלי בחיוך משגע. "היום אצטרך את שירותיך כנהג מונית. פנוי?" יותר מזל שכל, חשבתי. "פנוי. מה קרה?". סיפרה על תאונה (מישהו נכנס בה מאחור), בעיות עם הרכב החלופי מהביטוח (רק מעל 36 שעות השבתה, או משהו כזה) ושילבה גם את החבר שמצא כרגע בחו"ל ולא יכול לעזור עם כל הבלאגן. סיכמנו שאני לוקח אותה הביתה, עמדה על כך שבתשלום. הבטחתי לה להסתכל על הפוליסה, כדי שלא יעבדו עליה שם בביטוח.

בקורס נהיגה מונעת לזמן יש נטייה להיראות ארוך. הפעם הזאת, הזמן לא התקדם. בכל הצצה בשעון, המחוג עמד על אותה שנייה בדיוק. זה היה סיוט. חשבתי על בקבוק המים שהכנתי מראש ונמצא במונית. חשבתי על הבקבוקון עם התמצית, שנמצא בכיס המעיל. חשבתי על ירכיה של תמי, על חצאית המידי שבאה איתה ואיך אכניס ידי לתחתוניה. חשבתי איך אלוש את השדיים של תמי, תוך כדי זיון פראי.

נכנסנו למונית. נתנה כתובת - ממש 20 דקות נסיעה מכאן. אפשר להתחיל עם המים. אם לא - אמצא דרך בביתה, כשאעיין בפוליסה שלה. אבל אני, עם יותר מזל משכל - היא מיד שאלה אם יש לי משהו לשתות. לא צריך להתאמץ לרגע. הצעתי לה את בקבוק המים. והיא היתה צמאה. מאוד צמאה. "הכל בסדר?", שאלתי והנחתי יד על ירכה. בעדינות, אך בתקיפות היא לקחה את ידי והרחיקה אותה משם. אבל נגיעה היא נגיעה. לפי התמהוני בתוך 5 דקות, היא כבר תתנפל עלי... התחלתי להסתכל בשעון. 2 דקות. שלוש. ארבע. ארבע וחצי. חמש. אני מסתכל עליה לראות אם יש שינוי בהבעת הפנים. כלום. היא בוהה דרך השמשה הקדמית, שקועה במחשבות. שש דקות. עוד מעט מגיעים. לפתע אני מרגיש משהו על ירכי. אצבע עדינה החלה לטייל לה שם. הפניתי אליה את ראשי והיא מיד הפנתה מבטה אלי גם כן. ידי הימנית אחזה בידה. היא לקחה פיקוד, כשבעיניה הירוקות בוערת אש.

היא לקחה את ידי אל פיה, והחלה למצוץ אצבע אחר אצבע, מציצות רטובות עם משחקי לשון, בתאוות בשרים הולכת וגוברת. שמתי לב שהיא זזה בכסאה תוך כדי, מניעה את אגנה לכאן ולשם, עוצמת עיניים בתענוג ונוהמת נהמות של הנאה. ואז הבנתי למה - יד אחת עסקה בידי, היד השנייה חפרה בין רגליה - היא אוננה בחשק הולך וגובר. ואני, בחור טוב שכמוני, החלטתי לעזור לה. הורדתי את ידי מפיה אל ירכה והתחלתי לחתור אל פנים הירך. תמי עזרה לי למצוא את הדרך אל תחתוניה הרטובות. דרך בד התחתון הלח הרגשתי את השפתיים הבשרניות של הכוס שלה. בתנועות הולכות וגוברות, העברתי את אצבעותי מעלה ומטה, בליווי תנועות "תיפוף" קלות. תנועותיה שלה הפכו פראיות יותר (חששתי לחיי המושב), נהמותיה הפכו למילים קולניות: "כן...כן...עוד...יותר...אה...אה...". כבר פספסתי בשני רמזורים את הירוק, אבל זה היה שווה את זה. לראות בחורה שגומרת ככה, בתשוקה תהומית, מנשקת אותי לפתע נשיקה צרפתית רטובה ולוהטת כשבבטנה עוד עובר הרטט הזה, הבלתי נשלט - זה בהחלט היה שווה את זה.

שתי דקות אחר כך כבר ראיתי בעיניה את אותה מבוכה שראיתי בעיניה של החיילת בחנות הפרחים. חניתי ועלינו לביתה, בשתיקה רועמת. הבקבוקון בכיס מעילי רטט - היא לא תהיה היחידה שתגמור פה היום, החלטתי. אמרה לי לחכות בסלון כי היא צריכה מקלחת קצרה... שכנעתי אותה להראות לי את הפרודוקטים לקפה, כך שכשתצא כבר יחכה לה מהביל וטעים. הקפה שלה יהיה טעים במיוחד, חשבתי. הבעייה היא שבמקום 2 טיפות, נשפכו 5 או 6. לא יודע איך, אולי משהו שקשור בחום הגוף שהנוזל ספג ואז הפך להיות יותר "נזיל". החלטטתי לבדוק מדעית מה יקרה.

כשיצאה מהמקלחת, לבושה בחולצת טריקו שהבליטה את פטמותיה ובשיער לח (אחחח... כמה סקסי בעיני שיער אישה חפוף זה מכבר), כבר חיכיתי בסלון. הביאה איתה את הפוליסה והתיישבה לידי. לפי הלוגו של החברה הבנתי כבר עם איזה חארות יש לי עסק, אבל הנסיון יעמוד לצידי גם פה. כך לפחות קיוויתי. עשיתי עצמי קורא בעיון את הפוליסה, סעיף אחר סעיף. "קפה באמת טעים" אמרה בחיוך. חייכתי אליה. המתנתי שתסיים את כולו, כשאני ממשיך בהצגה של עיון בפוליסה. "נו? יש סיכוי שמחר אני עם אוטו חלופי?" שאלה לפתע. הפניתי מבטי אליה. עיניה הירוקות הפנטו אותי. שיניה הצחורות סינוורו אותי. פיה קרא לי לנשק אותו, להטביע את לשוני בתוכו. אחזתי בידה בתנועה כאילו אבהית. "אם היו רואים אותך בטלפון, היו נותנים לך לימוזינה עם נהג צמוד..." היא חייכה. לפתע פניה הרצינו ואז...

לא הייתי צריך לעשות כלום. היא נישקה אותי כאילו אין מחר. פשטה את בגדיה בחופזה. ממני כמעט קרעה את בגדי. לא הספקתי להגיד ג'ק רובינזון וכבר אני יושב, זיני בפול זיקפה, בתוך הכוס החם והלח שלה (כמה חם... כמה לח... בחיים לא נתקלתי בחום ולחות כאלה) והיא רוכבת עלי, שדיה מתנדנדות מצד לצד. לא. היא לא רכבה עלי. היא דהרה עלי. "קח אותי... זיין אותי... עוד... כן" אמרה מדי פעם בפעם, מתנשפת. "אני גומר", צעקתי. היא קפצה מעלי, הכניסה את כל הזין לפיה והמתינה לפיצוץ. הזרע שוגר ממני בעוצמה רבה. לקח לי שתי דקות להירגע מהעויתות שגרמו לי להזיז את אגני פנימה יותר ויותר. זה היה שיגור פיגוז, והיא בלעה הכל, תוך כדי אוננות נמרצת.

השכבתי אותה על הספה. היא המשיכה לאונן, לא יכולה להפסיק. הכוס שלה היה מגולח... כמו שאני אוהב. ירדתי. לא. יותר נכון להגיד - צללתי עם לשוני בתוכה. השתוללתי עם לשוני בתוכה. הטעם היה מדהים. ידיה הצמידו את ראשי בחוזקה אל בין שדיה ואגנה נע בתנועות מטורפות מעלה ומטה. כשגמרה בצעקה חנוקה, אגנה הונף אל על, ראשי הוצמד אל שפתי הפות עד כדי חוסר נשימה, כשהעויתות שעוברות בה גורמות לראשי להיצמד אליה יותר ויותר. לאט לאט העויתות הלכו ופחתו בעוצמתן ובתדירותן. אבל בטרם הן נפסקו לחלוטין,היא כבר חזרה לאונן. צללתי בשנית. וזה קרה עוד פעמיים.

כבר לא הרגשתי את הלשון. סנטרי נטף נוזלים. שלה. שלי. היא גם קצת נרגעה, אם כי תקף אותה בכי שפירשתי אותו כבכי של אושר. "בחיים לא היה לי דבר כזה..." התייפחה וחייכה. התיישבתי, מתנשף. "גם לי" חייכתי. התיישבה עלי וצירפתה אותי עמוק ורטוב. ביד אחת ליטפה את הלחי, יד שנייה חתרה למצוא את זיקפתי. כשמצאה אותה, כיוונה אותי לתוכה. שוב בתוך החום והלחות האלה, שוב החיכוך בתוך הכוס הצר. אלא שהפעם לאט. בעדינות. "בוא אלי" אמרה נאנחת בין נשיקה לנשיקה. וזה הדליק אותי יותר מהכל. אז באתי. מניע גם אני את אגני ככל שאני יכול. תנועותיה שלה הלכו וגברו בעוצמתן ובמהירותן. "אני גומר" אמרתי. חשבתי שהתרגיל יחזור על עצמו. "בוא אלי" אמרה. בדיוק כשעמדתי להפליט, היא קפאה כשאני עוד בתוכה. חצי דקה אחר כך שוב עבר בה הרטט במעמקיה. הרגשתי אותו דופק בעדינות גם בזיקפתי. ואז בא גם הפיצוץ שלי. ישר לתוכה.

כשהלכתי ממנה, שוב זיהיתי את המבט המבולבל שאומר - לעזאזל זה היה טוב, אבל למה זה התחיל בכלל? ועוד עם זר? זה לא אני...

- "ממוש, איך קוראי לעציץ הזה שהבאת לרותי וקובי?"

- "לא זוכר." השבתי.

- "שמע, החליטה הזו שהמלצת להם? רותי אמרה שזה גורם לה להרגיש צעירה ב-15 שנה."

חייכתי לעצמי. זה גורם לה חשק כמו לפני 15 שנה.

- "אולי תקנה עוד אחד כזה בשבילנו?"

לא. זה לא. חשבתי. לא איתך......
19LOLx82011-01-25 09:50:13

35
שרון, ממי.
אגואיזם זו מחלה ללא מרפא. לא אנטיביוטיקה, לא תרופות טבעיות ואפילו לא הקרנות. הבעייה היא שאתן נמשכות דווקא לאלה, כמו פרפר אל אש.

אחחחח... מה זה בא לי לבוא אלייך ולהבריק לך... לא לדפוק אותך בתחת, לא "לפמפם" , ללקק עד שתגמרי. ואז שוב. ואחרי שתגמרי פעם שנייה - שוב.

ואת יודעת מה? - גם אני אגואיסט. כי אם אני גורם למישהי לגמור, זה מה זה מטפח את האגו שלי...

שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”