אני אתחיל לדווח על כל הדגימות שאני דגמתי שלא הופיעו בפורום עד כה תגובות עליהם ומה שנקרא הורדתי את הכפפה או כמו שחלק מחברי הפורום קוראים לזה נישכבתי על הגדר למען שאר חברי הפורום שעזרו לי מאד במהלך הסיבובים שלי.
פעם הייתי טיפוס של תל ברוך 100 ש"ח אקט אחד והביתה, אבל תל ברוך הלך והיתמעט בסחורה הטובה (הכל יחסית) שהיתה שם נישארו שם אולי 2-3 בחורות שאם אני ניתקע בלי כסף ובלי זיון זמין אסכים להיתפשר ממש במקרה הדחק, החלטתי להתקדם ומצאתי את הפיתרון של הדירות דיסקרטיות אמנם קצת הגדלה בתקציב החודשי שאני משקיע בידידי הטוב אבל זה לא נורא מאז המהפך משכיר לעצמאי בעית התקציב לא מעיקה כל כך הפרוטה יותר מצויה בכיסי, ראיתי פרסום של בן יהודה 38
(למען הקל על המחפשים 03-5252424) הגעתי למקום חוסר דיסקרטיות מטורף אבל יותר דיסקרטי מתל ברוך, ניכנסתי פעם ראשונה עם אילנית, תיקתוק מטורף עבור 250 ש"ח איכשהו חסר ניסיון שהיתי (מדובר על לפני יותר משנה) תיקתקה אותי תוך 15 דקות רק עם אקט אחד, ניראת לא הכי טוב, ציצי קטן יחסית זיפים בכל אזור השבלול מציצה זריזה בגומי קצת זיון והחוצה לא יודע אי תוקתקתי כל כך מהר החוצה ועוד בלי האקט השני, נו שוין זה מה שיש.
חזרתי אחרי כמה זמן שוב הפעם ניכנסתי עם ירדן,
ממש בת השכן החמודה, פנים יפות, רזה ישבן יפה ונחמד שבלול מגולח חלק וקטן חזה חבל"ז גדול וטיבעי (יש מה לתפוס) קצת נמוכה מציצה עם גומי זיון גמירה, מנוחה, מציצה שוב בגומי זיון בכמה תנוחות גמירה, מקלחת והביתה, הפעם גיליתי מישהי ששוה לחזור אליה בעד המחיר שמושקע סה"כ מומלץ לבעלי תקציב ה 250 ש"ח.
![]() ![]() |
![]() |
|
פרטי המקום
פרטים נוספים
|
חזרתי אליה מספר פעמים, באחד הפעמים שהיגעתי בשבילה שכחתי לברר קודם בטלפון עם היא נמצאת ולרוע מזלי לא היתה שם, נכנסתי עם שירלי(בטלפון מסורים עליה פרטים ממש גוף של דוגמנית)
ניכנסתי איתה היתפשטה והבנתי שאכלתי אותה כנראה רזסה מידי חזה לא קיים רק קצת פטמות מקלחת שלי מציצה עם גומי איטית נורא כוס נורא רחב/גדול/ לא צר פעם ראשונה שהרגשתי כאילו אני מזיין אויר עם כל העובי שלי הרגשתי שאני נאבד בפנים, נורא קה לזיין מישהי שאין לה כמעט בשר עליה למשל בדוגי נורא כאב לי מעצמות הישבן שלה הם פשוט בלטו וניכנסו בי כל פעם בקיצר בקושי הצלחתי לגמור פעם אחת מה לעשות.
מאז כל פעם שהלכתי לבן יהודה זה היה רק אחרי שביררתי שירדן נמצאת וקבעתי איתה תור.
לאחר תקופה קלטתי שהחוסר דיסקרטיות ואוירת התיקתוק שסובבת את המקום לא מתאים לי התחלתי לחפש משהו אחר ואז צדה את עיני המודעה של ויקטוריה או כמו שהיא אוהבת שקוראים לה ויקי למען הקל על החברים בחיפושים מס' הטלפון 054-8100300 חיפשתי עליה בפורום ולא מצאתי שום מידע עליה אמרתי לעצמי אין מידע שלילי עליה אז למה שלא ניתנסה בעיניין, הרמתי טלפון וחייגתי
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
הסודות של ויקטוריה -תמונות אמיתיות של מארחת בדירה דיסקרטית !![]() |
פרטי המקום
פרטים נוספים
|
אז ככה זה היה כבר מזמן קיבלתי פרטים 400 ש"ח מתנשקת מציצה בלי גומי רק אם אתה נקי ואסטטי אפשרות לעד הסוף בתוספת 100 ש"ח 2 אקטים בכל התנוחות 40 דקות
סיכמנו על שעה נתנה כתובת רח' ריינס פינת גורדון ת"א תתקשר כשאתה מגיע.
הגעתי למקום מאד קשה עם חניה סיבוב ראשון אין חניה סיבוב שני הופה מצאתי חניה במרחק הליכה רק של 3 דקות .
הגעתי לנ"צ שמסרה לי כיוונה אותי למקום המדויק דירת סטודיו קטנה בחצר בין שני בניינים בח' ריינס
פתחה את הדלת בחורה יפה בגיל 30- 32 בערך, רזה, חזה בינוני + (למביני המידות מידה C ) התמונות הם אמיתיות
כסף עובר לסוחר, נישלחתי למקלחת מיקלחת סבירה מים חמים סבון בשפע מגבת נקיה ומריחה,
יצאתי מהמקלחת חיכתה לי עם חוטיני בלבד התחלנו להתמזמז ולהתנשק , מתנשקת טוב מאד עם לשון וכו'
נישכבתי על המיטה מציה טובה בלי גומי ארוכה עד שהתחלתי להתקרב לגמירה
הלבישה הכובעון ועלתה עלי לרכיבה
לאחר כמה דקות של רכיבה ופימפומים הפכתי אותה למיסיונרית וכך גמרתי
ניקתה את ידידי הטוב ונשכבתי למנוחה קצרה עד שכבודו התחיל להתעורר כמובן בעזרתה של ויקי
ברגע שהיא ראתה שהידיד התחיל להיתעורר התחילה במציצה טובה עד שהוא כבר היה קשה כמו טיל הלבישה לו כובעון ועלתה עלי עוד פעם לרכיבה משם היתחלנו להתחלף בכל מיני תנוחות עד שהיגענו לדוגי אני מפמפם מאחורה ותופס לה בשדיים עד לגמירה המיוחלת.
לסיכום השקעה שווה לתמורה 2 אקטים ללא לחץ גם יש חריגות מ 40 דקות (מניסיון בתור לקוח קבוע אצלה במשך תקופה)
מציצה טוב ונחמדה שירות מאד חם ונעים סה"כ בילו מעולה ושווה .
היתה עוד אחת שדגמתי זאת ההיא שפרסמה מושבניקית וכו' טלפון 050-3636500
ממעל שוארמה שינקין אני לא מוצא את המודעה שלה כדי להכניס אותה כאן
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
פרטי המקום
פרטים נוספים
|
בקיצר 300 ש"ח 2 אקטים מציצה בלי גומי גמירה בפה 50 ש"ח תוספת אנאלי 100 ש"ח סה"כ 450 ש"ח
לאחר הכוונה והכל ניכנסתי דירה בבינין עם ריח של פיפי במדרגות דירה חשוכה ומבולגנת מקלחת קצת דוחה המגבת מריחה כמשומשת
היתפשטה קיבלתי בונוס עצם משונה בולטת בין השדיים קצת מפחיד אבל נישארתי בשביל הגמירה בפה והאנאלי בקיצר להתנשק החלטתי שעדיף שלא אע"פ שהיא טוענת שמתנשקת אבל קצת היה דוחה ריח עולה משבלול דחה אותי מ69 בקיצר השכבתי אותה על המיטה שרק הראש מחוץ למיטה ונוטה לרצפה באתי מעליה והתחלתי לזיין אותה בפה כשהראש הפוך כך במשך 15 דקות בערך זיון זיון עם גרון עמוק ללא הפסקה לא השמיעה אף תלונה, ממש מציצה טובה עד לגמירה המיוחלת בפה ככה כשהיא הפוכה, רצה למקלחת לשטוף הפה חזרה הציעה מסאז', אני על מסאז' לא מוותר קיבלתי בכיף אחלה מסאז' עד שהיתחלתי להרגיש אותו מתעורר מציצה כמה דקות ויאלה קדימה לאנאלי השכבתי אותה על הגב בפינת המיטה הרמתי את הרגליה עד לפנים שלה וניכנסתי לישבנה ( לא סיפור קשה) קצת היתבאסתי כבר הכוס שלה היה נראה יותר צר, לא היתלוננה על האנאלי לרגה ולא השמיעה קול אלא רק של הנאה בקיצור זיון זיון זיון אנאלי עד לגמירה בתוך התחת, קמה ואמרה לי פעם ראשונה שאני מרגישה זין בפנים התחת בד"כ עושים לי את זה בדוגי ואני לא מרגישה את זה בכלל.
בקיצר אירוח די דוחה היתי מעדיף לעשות אנאלי עם מישהי אחרת יותר נקיה יותר אסטטית עם ריח יותר טוב עם מקלחת יותר טובה עם מגבת נקיה יותר בלי עצם משונה בין השדיים ועם חור תחת סגור יותר
בקיצור לא חוזר לשם יותר
דרך אגב תמונות לא אמיתיות .
היתה לי עוד דגימה זו שפירסמה המלכה סיסיל טלפון 050-6000666 אני לא מוצא את המודעה שלה אבל פרסמה עם תמונות אמיתיות ואכן אמיתיות התמונות
בחורה שברחוב לדעתי הרבה גברים היו מסובבים את הראש
גבוהה רזה עם חזה גדול טיבעי פירסה עם אנאלי וסאדו קל שעה 500 ש"ח היה נראהמושך ובמיוחד שלא היות דיווחים בכלל בפורום אמרתי לעצמי אם אין דיווח שלילי אלך וננסה
היתקשרתי קיבלתי פרטים אמרה תגיע לבן יהודה 78 כמדומני תחנה ותיתקשר הגעתי חניתי ברח' מאפו היתקשרתי, ענתה ואמרה שהיא לא בבית שעוד 5 דקות היא תגיע, חיכיתי התקשרתי שוב אמרה בו למאפו 18 קומה רביעית
הגעתי דפקתי תמונות אמיתיות כסף עובר לסוחר דירה נחמדה ומשופצת חדר שינה עם ג'קוזי גדול קיבלתי מגבת תוך כדי המקלחת היא עונה לטלפונים ומתעצבנת על אנשים בטלפון ומקללת
בקיצר יצאתי מהמקלחת סה"כ ריח טוב מהשבלול, חזה מפנק לדעתי לא מתנשקת מציצה בליגומי הבטיחה גמירה בפה אבל לא קיימה, מורחת הרבה זמן בין אקט אחד לשני בנתיים נמצאת במטבח ועונה לטלפונים,
אקט שני מציצה קטנה ויאלה לאנאלי אבל רק בדוגי, ומחלקת הוראות בעצבים ובקול תפוס פה תפוס שם תעשה ככה הלו?? מי שילם למי?
בקיצר חור תחת מדהים נותנת לזיין בקצב טוב נותנת קונטרה טובה זיון אנאלי מעולה אבל רק אם יש למישהו כוח לקבל זיון שכל ענקי ומיותר שירות חרה קללות ברוסית חוסר חמימות לשלם ולקבל הוראות בקיצר אכזבה מטורפת 500 ש"ח סתם על זיון שכל אחד גדול,
המלצה שלי להיתריחק כמו מאש יש לדעתי דברים יותר טובים.
עכשיו אני מגיע לדובדן שבקצפת הייתי אצלה אתמול פעם ראשונה זו נטלי טלפון 054-4958601
מלכת פורנו אמיתית ומופרעת לסקס של פעם בחיים !!! | 054-4958601
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
פרטי המקום
פרטים נוספים
|
היתקשרתי קיבלתי פרטים 600 חצי שעה אקט אחד, שעה ורבע 1000 ש"ח ללא הגבלת אקטים,
בחליבת פרטים קטנה מציעה גם אופציה של 800 ש"ח 50 דק' 2 אקטים
קיבלתי נ"צ תגיע לאזור הבימה ותחנה,
תיתקשר ואכוון אותך הגעתי החנתי להפתעתי מצאתי חניה בבקלות באזור היתקרשתי אליה אמרה תבוא למרמוריק 10 (קלטתי יותר מאוחר שזו נקודת סינון ממנה זה מול הבית שלה היא משקיפה עליך מהחלון ומאשרת אותך או שלא,)
הגעתי למרמוריק 10 היתקשרתי שוב הפנת אותי לכתובת המדויקת,
עלית ניכנסתי לדירה חבל"ז סלון ענק יפה מסודר הרגשה של בית ממש כאילו אתה בסטוץ עם איזו מלינית
לטענתה היא בת 32 ניראית יותר צעירה חשפנית בבורסה לשעבר כך ע"פ סיפוריה, גוף סוף הדרך כמו 90 60 90 רק שבאזור החזה זה לא נכנס למידות האלו כי הוא הרבה יותר גדול מזה (DD) פנים יפות שפתיים עבות ובשרניות מתנשקת חבל"ז, מי שעה לה את השדיים עשה עבודה טובה מאד לדעתי עומדים לה כמו שני חיילים(עם כרס) רכים יחסית להרבה מסולקנות, קיבלה אותי בשמלה מיני מחמיאה,
מריחה טוב נראית נקיה ואסטטית ממש לא ביקשה הכסף כיבדה אותי במים שתיתי לי להנאתי תוך כדי שאני בוחן את הקעקועים הסקסיים שלה,
נישלחתי למקלחת עם מגבתנקיה ומריחה טוב, היתנצלה שיש לה בעיה קטנה עם הדוד ולא בטוח שיהיו מים חמים,
אכן צדקה לא כל כך היה מים חמים, אבל בכ"א שווה כדי להיות עם בחורה ברמה שכזו,
יצאתי מהמקלחת לסלון התישבתי על הספה, עשתה לי ריקוד פרטי ארוטי עם גוף שלה תוך שניה התחרמנתי היא שמה לב באה אלי לספה התחלנו להתמזמז ועברנו לחדר השינה, היתפשטה והתחילה למזמז אותי מכל כיוון ללא הפסקה ירדה לכיוון דרום והתחילה במציצה חשופה טובה מאד לאחמ"כ תפסתי אותה ל69 , יש לה שבלולו יפה ומדהים טעים כמו גלידת שמנת מריח טוב והדגדגן גדול שפשוט כיף לינוק אותו החלטתי שאני משכיב אותה על הגב ויורד לה מגיע לכזה דגדגן וכוס טיפול אמית לאחר עבודהשל כמה דקות גמרה ואני אומר לכם זה היה אמיתי לפי הצעקות שנראה לי העירו את נגני הפילהרמונית מהיכל התרבות הסמוך, המשיכה במציצה טובה הלאה ואחרי כ 10 עד 15 דקות של מציצה ללא הפסקה גמרתי לה בפה, היא דווקא לא מיהרה לרוץ כמה בעדינות והלכה באיטיות לירוק שטפה את הפה וחזרה מריחה ממי פה אבל טעימים המשכנו להתמזמז ולהתנשק ולנהל שיחה דווקא על פמלה אנדרסון שמגיעה לארץ התגלה לי שהיא פשוט מעריצה של פמלה ודרך אגב יש להם את אותה גודל חזה בדיוק לטענתה,
ידידי הטוב החל להיתעורר מהמיזמוזים של נטלי והיא עברה למציצה טובה כמה דקות רצוף,
הלבישה עליו חליפה ועלתה עלי לרכיבה עם הרבה מאד אנרגיות טובות
עברנו למסיונרית כמה דקות טובות והמראה הכי טוה זה שמכל פמפום החזה קופץ לו בצורה שכמעט גורמת לי להיתפוצץ הרמתי לה הרגליים עד לפנים כמעט ובאתימעליה לזיון עמוק קצת יותר הצעקות שהתחילה לצעוק גרמו לי כמעט להיתפוצץ אז עצרתי למנוחה ונישכבתי לידה אחרי חצי דקת מנוחה היא התארגנ לתנוחה מהצד תוך כדי שאני שוכב על הצד התלבשה עליו והתחלנו שוב להזדיין כמו שצריך עד שאמרתי לעצמי אני חייב דוגי עם כזה ישבן מהמם וקעקוע גב תחתון יפה, עברנו לדוגי התחלתי לפמפם תוך כדי אחיזה בציצי המהמם שלה היא נתנה לי כאלה קונטרות טובות שאחרי 7 או 8 דקות זיון מאחור פשוט הפוצצתי בפנים בכמויות אדירות, נישכבתי על המיטה לידה קיבלתי ניגוב נחמד נשכבה לידי והתחילה להיתנשק איתי ולגעת בגופי עברה עלי עם החזה שלה זה היה מדהים, חרגתי מזמן שלי בלי לשים לב בכמעט רבע שעה
בקיצור לא מתקמצנת על הזמן עושה עבודה טובה נחמדה מאד נקיה מאד דירה יפה ונקיה מזדיינת טוב מאד
בקיצור שווה כל שקל מה 800 שקל ששמתי אצלה אני עוד אחזור
זה מוכיח שעדיף 800 בשבועיםם מאשר 400 כל שבוע זו דעתי
חברה היא ממש ממש מומלצת לכל בעלי היכולת של ה 800 ש"ח