כ מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח - דף 13 - סקס אדיר

מירי 50+ הונגריה פרטית מרמת גן 150~200 שח

121
LOVE_YOU_VERY חולה כוס הוא המנכ''ל הרשמי היחיד שיכול לתת מספר הטלפון שלה.אצבע למעלה

כי הוא היחיד שחילק המספר לכל אלה שדיווחו למעלה,וגם הוא הראשון שגילה אותה והיה במפגש סקס איתה כמובן.

החתיך הרומנטי2010-11-04 19:06:05
תמיד בשטח למען כולם.

122
עד שאני לא רואה כאן 5 דיווחים נוספים לא אמשיך לחלק את הטלפון !!

עד אז שאף אחד שלא יפנה אליי !!!!

תודה והמשך ערב נפלא .
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

123

התגובה של ידידינו חולה כוס באה מהר מאוד.אצבע למעלה

הוא בעל הזכות לתת או לא לתת,ערב נפלא שיהיה לך חולה כוס,מקווה שיהיה לך הערב זיון נעים ומהנה.
כי היום הוא חמישי סוף שבוע,ערב הזיונים והסקס בעיר הגדולה.Beer
תמיד בשטח למען כולם.

125
סידי, מה לא ברור לך?
אנחנו שומרים על המקורות שלנו ולא שורפים אותם. בעיקר, אנו מכבדים את רצונם.

סוג של חסיון עיתונאי.

נראה לי שצריך להבין שמי שחשף את מירי הוא בעל הזכות (לפחות בפורום הזה), להחליט למי הוא נותן ת'מספר שלה.

פנה לחולה כוס והוא יחליט.

נ ק ו ד ה ! ! !
I fart in your general direction

126
טוב ככה... לאחר שקיבלתי לפני שבועיים את המספר של מירי מחברנו הנכבד חולה כוס, תיאמתי פגישה אצלה ולהלן ההתרשמות:

קודם כל מבחינת דיסקרטיות ומה ש"מסביב" כמו חניה וזמינות שלה, מגיע לה ציון 10 , יש ים חניה שם, והחניה משותפת לכמה בניינים ככה שקשה לדעת למי באת.
מעבר לזה יש לה מבטא וקול בטלפון שמחרמן לאללה - עד כאן הדברים הטובים...

אז ככה, אני לא יודע אם זה בגלל שאני פעם ראשונה אצל בחורה "פרטית" או בגלל שהיו לי ציפיות גדולות או גלל שיצא לי כבר לראות בנות 50 פלוס מינוס כוסיות, אני יצאתי די מאוכזב ממנה.

קודם כל, מבחינת המראה שלה, הבחורה 1.70 מלאה אבל לא שמנה, שיער חום- שטני עם טיפונת שיער אפור בשורשים , כאילו שהגיע מועד הצביעה אצל הספר, לא הייתי אומר שהיא הבחורה הכי מטופחת שראיתי, אבל היא גם לא מוזנחת.
הפנים שלה לא היו לטעמי, כלומר גם שהיא היתה בת 40 או 30 סביר להניח שהיא לא היתה לטעמי.
נכון, יש לה חזה גדול , אומנם נפול, אבל גדול, ורגליים לא רעות לגילה, אבל זהו בערך.

עוד אכזבה שלי (לפחות בתחילת המפגש איתה) זה שסיכמתי איתה בטלפון על שעה, שתי גמירות ב 250.
בפועל בתחילת השעה שחזרתי על הפרטים היא אמרה לי "שתי גמירות, אחת בכוס ואחת פה (וסימנה על החזה)" שניסיתי להתעקש על שני זיונים היא אמרה תוסיף עוד 100 - ואז לפתע המוח שלי נכנס לפעולה ואמר לי "בואנ'ה יא אהבל, תראה איך היא נראית, איך תגמור ממנה פעמיים ?....."צחוק

אקיצר, עשתה מציצה קצרה, לא לפני ששמה איזה ספרי מצחין בפה, ונתנה שימון לכוס ולחזה עם איזה שמן, מה שגרם לי להיגעל עוד יותר מהסיטואציה..., מציצה קצרה ואחריה מספר קצר כי הייתי חרמן (מהפינטוז על איזו מילפית שחשבתי שהיא תהיה).

לנשק לה את החזה כבר לא יכולתי כי נגעלתי מהשמן והיא אמרה לי שהיו לפני אנשים (למרות שאמרה שהתקלחה)...

אקיצר אחרי המספר שקלתי לנטוש (ועברו 15 דקות בלבד), אבל אז אמרתי לעצמי שאם כבר "נדפקתי" אז שלפחות אני אעשה לה גמירה על החזה, ופה היא ניסתה לזרז אותי שנעשה את הפעם השניה כבר אחרי 5 דקות כי היא אמרה שהיא ממהרת (מעניין לי את הביצה הימנית).

בתור טקטיקה ובשביל לא לקבל עליה בגלוי עצבים, שאלתי אותה שאלות על הרפואה ההוליסטית או מה שזה לא יהיה הזיוני שכל שתלויים לה על הקיר, והיא נתנה לי הסבר של 15 דקות, כולל סיפורי אלף לילה ולילה על איך מתחילים איתה (בטח....).

אחרי 15 דקות עשינו זיון שדיים קצר (שבו התעקשתי שלא תכניס אותו לפה) וגמרתי שוב, ואחרי 10 דקות ו בערך 35 דקות בכללי עפתי כל עוד נפשי בי...

אני חייב לציין שאיך שנכנסתי וראיתי "לאן" נכנסתי אמרתי לעצמי "חולה כוס" כמו שבסיינפלד , ג'רי סיינפלד היה אומר "ניומן" כל פעם שניומן דפק אותו... (בצחוק חולה כוס צחוקצחוקצחוק)...

ובכל אופן תודה לחולה כוס על המספר.

אני באופן אישי לא הייתי ממליץ עליה.

גבינט2010-11-11 19:29:37

128
תקנו אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שהנקודה של מירי ההונגריה המעופפת מוצתה כבר מכל כיוון.
הבנו כבר שמדובר בזונה מבוגרת שמנה ופטפטנית, שמתעקשת להשתמש בתכשירים בעלי ריח דוחה, לנסות לעשות אותנו בלי קונדום, ולהתיש אותנו בפטפוטי סרק.

חולה כוס: השיטה בה אתה מוסר את המספר של מירי יוצרת לה תדמית של מישהי מבוקשת ומסתורית שהיא איננה באמת ראויה לה, ולדעתי מביאה לה לקוחות שאינם יוצאים מרוצים. כלומר אתה מפרסם אותה כאן בחינם, וכבר נאמר בדיון אחר שאין דבר כזה פרסומת שלילית. מכיוון שאני מאמין שאתה לא עושה כסף מהעניין (אתה הרי לא סרסור, נכון?) ואין לך שום כוונה רעה אחרת, אולי כדאי פשוט להפסיק לדרוש מכולם לדווח ולפרסם את הגברת.

ולכל השאר: מיצאו לכם אובייקט ראוי יותר לזמנכם ולכספכם.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

129
[QUOTE=הולך בטל]תקנו אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שהנקודה של מירי ההונגריה המעופפת מוצתה כבר מכל כיוון.
הבנו כבר שמדובר בזונה מבוגרת שמנה ופטפטנית, שמתעקשת להשתמש בתכשירים בעלי ריח דוחה, לנסות לעשות אותנו בלי קונדום, ולהתיש אותנו בפטפוטי סרק.

חולה כוס: השיטה בה אתה מוסר את המספר של מירי יוצרת לה תדמית של מישהי מבוקשת ומסתורית שהיא איננה באמת ראויה לה, ולדעתי מביאה לה לקוחות שאינם יוצאים מרוצים. כלומר אתה מפרסם אותה כאן בחינם, וכבר נאמר בדיון אחר שאין דבר כזה פרסומת שלילית. מכיוון שאני מאמין שאתה לא עושה כסף מהעניין (אתה הרי לא סרסור, נכון?) ואין לך שום כוונה רעה אחרת, אולי כדאי פשוט להפסיק לדרוש מכולם לדווח ולפרסם את הגברת.

ולכל השאר: מיצאו לכם אובייקט ראוי יותר לזמנכם ולכספכם.
[/QUOTE]

קודם כל תירגע !

לידעתך ולידיעת הציבור ... לפחות 8 אנשים קיבלו ממני את הטלפון והבטיחו דיווח ... ושמו זין ונעלמו בלי לדווח.

דבר שני - מה שווה כל הפורום הזה , אם אנשים דוגמים ולא מדווחים ??... אז אם ככה לא שווה בכלל לגלוש כאן.

ובכלל באופן כללי הפורום הזה בתקופה האחרונה נהיה מת לגמריי מבחינת דיווחים -- ויש ריבוי לא קטן של אוכלי חינם.

שנרשמים במיוחד רק כדי להוציא ממני מ"ס טלפון של פרטיות...

אף אחד לא הכריח אותך לדגום אותה ... ביקשת טלפון וקיבלת .. לא נהנת ממנה זו בעיה שלך .. עובדה שיש כאלה שנהנו.

סה"כ אני מנסה להביא דברים חדשים ויש לי מאגר גדול של פרטיות ... אבל ממש אין לי חשק לשגר אותן לפורום...

בתקופה הקרובה... אם בכלל.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

130
[QUOTE=הולך בטל]אולי כדאי פשוט להפסיק לדרוש מכולם לדווח ולפרסם את הגברת.
[/QUOTE]

למה זה מפריע לך כשחברי פורום שהם אנשים הנחשבים למספיק בוגרים, מראש יודעים למה לצפות ... ?

אני מקווה שהסיבות שלא ניתן לפרסם את הטלפון שלה ברבים ברורות לך ואם לא,

סידרת "החינוך" לדיווחים מהשטח שחולה כוס מעביר את החברה, דווקא לרוחנו ! חיוך גדול

שאלה שעלתה במטבחון הנהלת הפורום השבוע:

חולה כוס, בסבב המינויים הבא עלינו לטובה..... האם תעדיף 3 מגני דוד מסתובבים ... או V מסתובב אחד ?

חבר של כבוד בהיכל זייני ישראל 0 stars

או

מדווח סקס אמין עם עתיד 0 stars

שימי חבר של כבוד במטבחון הנהלת הפורום צחוק אץ להריץ אספרסו קצר וחש לעיניניו השוטפים (לא כלים Shocked)

19LOLx82010-11-13 13:28:38
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”