כ VVVVVVVVVVV - ניתוב תעבורה מנהלים 2010 -- - דף 7 - סקס אדיר

VVVVVVVVVVV - ניתוב תעבורה מנהלים 2010 --

66
[QUOTE=הולך בטל]אולי כדאי פשוט להפסיק לדרוש מכולם לדווח ולפרסם את הגברת.
[/QUOTE]

למה זה מפריע לך כשחברי פורום שהם אנשים הנחשבים למספיק בוגרים, מראש יודעים למה לצפות ... ?

אני מקווה שהסיבות שלא ניתן לפרסם את הטלפון שלה ברבים ברורות לך ואם לא,

סידרת "החינוך" לדיווחים מהשטח שחולה כוס מעביר את החברה, דווקא לרוחנו ! חיוך גדול

שאלה שעלתה במטבחון הנהלת הפורום השבוע:

חולה כוס, בסבב המינויים הבא עלינו לטובה..... האם תעדיף 3 מגני דוד מסתובבים ... או V מסתובב אחד ?

חבר של כבוד בהיכל זייני ישראל 0 stars

או

מדווח סקס אמין עם עתיד 0 stars

שימי חבר של כבוד במטבחון הנהלת הפורום צחוק אץ להריץ אספרסו קצר וחש לעיניניו השוטפים (לא כלים Shocked)

19LOLx82010-11-12 22:57:33
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

69

[Quote=מקגייוור]

תגידו לי, זה רק אני או שטלי מחיפה יצאה לפרישה סמויה בלתי מוצהרת? חחחחחחחחחחחחחחחח

[/QUOTE]

מי שמעוניין יכול לנסות להתכתב איתה בהודעות פרטיות.

שימי

70
[QUOTE=החתיך הרומנטי]לין הזונה המטורפת שהיתה עובדת בקרליבך21 וחננאל2 נמצאת היום שם בדירת המסגיר 72 03-5611687 .
הייתי שם ביום חמישי קרוב לחצות ממש טירוף מה שהולך שם,תור שלם של גברים מחכים ללין הזאת......

המצחיק בכל העניין שיש גבר עובד בדירה שם כמו פקידה קוראים לו רועי והוא הומו מאה אחוז. :)

הבחור הזה היה עובד כפקידה בקרליבך21 וגם כברמן נותן משקאות,זרקו אותו מקרליעבך21 מרוב הבעיות שהיה עושה להם,הרבה קטטות היו בין גברים בגללו,הוא גזען מסנן לקוחות,רמאי,ושקרן גדול.

איך מזהים אותו?!,הוא תמיד פותח את הדלת,צעיר בשנות ה20,שיער שחור,תמיד לובש ליבוש ספורטיבי,ויש לו קעקוע על הגב והכתף,תזהרו ממנו.

יש להם מצלמות ליד המדרגות ורואים בדיוק מי ניכנס לבניין,אם הם רוצים אותך מכניסים אותך ואם לא! אומרים לך הבחורה שביקשתה לא נמצאת או כל הבחורות עסוקות,תחזור פעם אחרת,התרגיל הזה עשו לחבר שלי,עד שאני הלכתי בעצמי והיבנתי מה קורה שם!.

החבר שלי הלך למעלה,ביקש לין וניכנס איתה בסוף אחרי תור ארוך

,היא אומרת לא אם אתה רוצה בלי גומי זה אפשרי!!

היא נותנת לזיין בלי גומי,ולפי דעתי זה קו אדום,אני כותב את זה כדי להזהיר צעירים תמימים לא מודעים למה שהולך שם.

[/QUOTE]

חזור אל “המחסן המוסתר”