כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 20 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

191
צהריים טובים

אתמול מאוחר בלילה לקראת 12 חזרתי מפגישה שברחתי ממנה, עברתי לאזור תעשייה, איך שבאים מצומת חולון הרחוב הראשון ימינה

אחרי 100 מטר מצד שני של הכביש עמדה בחורה שנראתה לא רע בכלל.

פירססתי וחזרתי לכיוונה, נראית מצויין לא נרקוטית או משהו, שאלתי מה בתפריט ענתה 100 ש"ח מציצה חלומית וזיון רטוב.

היה קליק אמרתי יאללה בואי, עלתה לרכב מסרתי כסף, עברנו לחלקו האחורי של הוואן, שהספסל האחורי הופך למיטה.

התפשטה לגמרי, גוף ממש חטוב חזה בנוני + פטמות לא רעות בכלל.

מאחר ואני די נזהר מבחורות רחוב העדפתי ללכת על משהו זריז.

מציצה 5 דקות, מושקעת כולל ליקוקי ביצים, עמדה על 4 עוד 10 דקות פמפום ונגמר.

ישבנו לדבר עוד איזה 5 דקות, סיפרה ששמה דניאלה, יש לה קעקוע על יד שמאל למעלה, די אינטיליגנטית מדברת במילים גבוהות קצת.

בקשה שאחזור שוב כי היה לה סבבה להזדיין בלי תנועות אקרובטיות.

100 ש"ח לפורקן מהיר על הדרך, שווה++ איך אומרת ג.יפית "זה כדאי"

192
לאחר כל כך הרבה דיווחים על ציפי הלכתי לבדוק מה הסחורה. ברח הבנאי ליד גיפ שחור ראיתי אותה ועיניי חשכו היא ניראית יותר כמו בת 60 ולא 40 ממש לא הייתי נוגע בה עם מקל סתם זקנה עם כרס אני לא מבין איך רשמו פה עליה שהיא יפה אבל השירות לא משהו??? בכל מקרה אכזבה ציפיתי למישהי שווה לפחות אם אין שירות. ולדעתי היא סתם זקנה מכוערת

193
דגימה
-----------
מדובר במישהי חדשה באיזור , שדגמתי הלילה...

שם הזונה : לנה

הערכת גיל : 50-55 (במצב טוב).

תאור : שיער בלונד אסוף , 1.65 בערך, חזה גדול טבעי עם קעקוע ... מידה 4-5 , לבשה חצאית מיני קצרה ..
גוף לא רע בכלל לאישה בגילה ... ורואים את הגיל ע"פ הפנים בלבד ... מרחוק נראתה לי צעירה יותר.
כוס מגולח.

מקור : גרה בדרום הארץ.

קטגוריה : GILF זנותית מאוד , במצב אכיל .

תעריף : 100 ש"ח ... מציצה +זיון .... יש אופציה למציצה בלבד במחיר יותר זול ... אבל לא התעניינתי.

אקט/יחס : נחמדה , לא מלחיצה ושירותית מאוד....מציצה קטלנית ארוכה ללא עטיפה - אחת המוצצות הטובות
באיזור באחריות !! השבלול לא רחב מידי , והחיכוך היה לא רע בחדירה.

כמעט השפרצתי לה בפה , אבל עצרתי אותה בזמן, ליקוק פטמות ודחיפת אצבעות - חופשי ! זה חלק מהתפריט !

תקתוק : לא היה ... כל העסק נימשך בסביבות 15 דקות ואולי קצת יותר .. ללא לחץ.

שעות פעילות : מתקפלת משם בשעה 22:00 , אמרה שעובדת כל יום (חוץ משישי בערב).. כולל מוצ"ש.

סוף דבר : לאוהבי GILF - מומלץ.

חולה כוס2010-11-08 23:55:21
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

195
[QUOTE=but man]אמרת שדייים גדולים עזבתי הכל ורצתי לבדוק.
לנה המדוברת עומדת ליד ציפי, גם היא עובדת בצהריים ליד יבנה.
הביצועים שלה בינוניים ומטה, ציפי כבר יותר טובה ממנה.
אולי לא מתקתקת אבל קשה לגמור ממציצה שלה.

[/QUOTE]

ראיתי את ציפי לפני כמה ימים ... עומדת יחד עם ליקה ליד סוכנות טויוטה ... וגם זיהיתי את הג'יפ השחור שלה.

בקיצור ציפי נראית ערסית אחושרמוטה ,, גברית מגעילה .. גם בחינם לא הייתי דופק דבר כזה.

*אומן הפיתוי*

196
את ציפי אני מכיר עוד מלפני 18 שנה כשעבדה בקרית אריה בפתח תקוה, שם היתה ללא הסיליקונים עם חזה בגודל בינוני מלא ויפה.

אבל תמיד היתה תקתקנית ואם הצלחת לתפוס אותה ביום טוב (בשבילך) היית מסיים איתה תוך 8-10 דקות.

אחרי כמה שנים פגשתי אותה באזור הישובים ליד כביש יבנה צומת אשדוד (היתה מכוונת לפרדס ליד בית האריזה והשרות שלה היה סביר (כנראה למדה מזה שהלקוחות לא חזרו)ץ

אחרי עוד הפסקה של כמה שנים, גיליתי אותה בכביש יבנה אשדוד ליד המתקן של צינור הגז, ביחד עם לנה ושוב גילתי את תקתקנותה ואפילו שוחחנו על הנושא והיא הבטיחה לי שתחדל מכך, אבל לא החזיקה מעמד זמן רב.

לנה היתה נותנת שירות טוב וגם הציע לי לא פעם להזדיין בלי חליפה - מבחינתי אין מצב כזה, אחר כך נעלמה קצת וכשחזרה הייתה אחרי ניתוח השתלה שגרם לחזה שלה להיות מוזר בצורתו ןאחרי "שיפוץ" נוסף חזר להראות כפי שהוא עכשיו.

גם ציפי וגם לנה עושות אוראלי חשוף וגם אנאלי (ליד יבנה זה היה אופציה כלולה במחיר).

מאחר ודרישותי בימים אלו (כמו יכולתי הפיננסית) השתפרו, כבר אינני מתקרב לבנות בשטח אלא מעדיף בעיקר פרטיות איכותית יותר.

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

198
[QUOTE=גבינט] mommik שאני אבין משהו, ה"לנה" שכתבת עליה זאת הלנה שחולה כוס כתב עליה שני פוסטים מעליך ?
[/QUOTE]

גבינט ,, כן הכוונה לאותה אחת !

*אומן הפיתוי*

199
לגבי ציפי בקרתי אצלה בכביש יבנה תקתקניתמסופר המתנתי שם לכמה לקוחות ונמצאת אתם בין 6 דקות ל9 דקות גג אני אמרתי מראש
שאני דורש 20 דקות הבטיחה אך מיד אחרי שהכסף עבר עדים נסתה בכל כוחה לגרום לי לגמור מיד אמרתי לה שוב ושוב שאני רגיש ושתעסוק לאט אבל זה דרבן אותה לגרום לי להשפריץ לה ביד ומיד לא היתה כבר ברכב.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

200
אחי, אני מיבנה ורציתי לדעת קצת עליה... איפה היא נמצאת בדיוק, יכול להיות בכביש בין יבנה לצומת אשדוד שבדרך יש את בן זכאי ובניה ? אם כן אז איפה בדיוק בכביש ? איזה שעות היא נמצאת ? כמה היא לוקחת מציצה קצרה מאוד (מאוד) + זיון ? ובכללי איך המצב שלה... הגיל שלה, היחס שלה, הגוף שלה, הציצים שלה (סיליקון ?), הכוס שלה... לגבי תקתקנות, אני ידאג לפני שאני הולך אליה לשפשף בבית לפחות פעמיים כדי לא לגמור מהר אצלה, הרי היא לא יכולה לתקתק כל עוד אני לא גומרקריצה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”