כ דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות - דף 8 - סקס אדיר

דיון חברים -על קשר אישי עם בחורות עובדות

71

רימינג ידידי,

ניסיתה להסביר למקגייוור כשל לוגי שלו אבל הוא כמובן לא הבין
אם כולנו פושעים (שקרנים או חלאות אחרות) אז מותר גם להיות צבוע כי זה תכונה בתחום.

ושכדי לו הוא מחפש זיונים באבססיה וזועם על כול ביטוי ערכי, ופתאום הופך לצדיק צנוע שמזכיר לכולנו שלכול אחד יש לא נפילות מוסר משלו.

כדי שאני לא אפול בכשל לוגי זה מייד אגיד: בתור פושע מותרת לו גם ההתחסדות הזאת.

מותר לו לעבור מזעם וגסות רוח לטיוענים מוסריים, הרי בעולם של פושעים אנחנו.

72
חחח מצחיק איך אתם משכללים את מיומנות סיבוב הדברים שחלים עליכם תוך הפניתם אליי.
יש הבדל בין אי מוסריות לאיש פשע.
אבל מי אני שאתדיין איתכם על זה הרי אתם לא רק דוקטורים לאתיקה אתם גם דוקטורים ללוגיקה.
ממש אנשי אשכולות רבי רוח יש בפורום הזה.
מיותר להשחית עליכם מילים, יש לי דברים טובים יותר לעשות.

מקגייוור2010-11-13 23:59:47

73
[QUOTE=מקגייוור]מעולם לא טענתי שאני אדם מוסרי, אלא טענתי שאני לא אדם צבוע!
אני מודע לדבשתי שלי (צריכת סקס בתשלום לצורך העניין הזה. לבטח יש עוד...) ולכן לא מעביר ביקורת צבועה על דבשתו של זולתי.

לא טענתי שכולם פה צבועים אי מוסריים ורק אני טהור.

יצאתי נגד הצביעות של ערבה שכל-כך הזדעזע ממעשיה של שרון, בעוד הוא עצמו נוהג באי מוסריות בתחומי חיים כאלה ואחרים. כל אחד ונפילותיו המוסריות.

הבנת רימינג?

[/QUOTE]

עניין של השקפת עולם ,
אך כל נושא הסקס בתשלום נופל לתחום האפור מבחינה אתית. לפחות בחלק מהמקרים זה עניין אישי בין שני אנשים המגעים להסכמה עסקית בינהם. להבדיל, תפיסת מקום המיועד למוגבל פיזית היא סתם אקט אנוכי של רמיסת זכויות האחר. מאוד קוטבי. שחור או לבן. זה כל ההבדל.

רימינג מעשי2010-11-14 15:07:53

74
[QUOTE=רימינג מעשי] [QUOTE=מקגייוור]מעולם לא טענתי שאני אדם מוסרי, אלא טענתי שאני לא אדם צבוע! 
אני מודע לדבשתי שלי (צריכת סקס בתשלום לצורך העניין הזה. לבטח יש עוד...) ולכן לא מעביר ביקורת צבועה על דבשתו של זולתי.

לא טענתי שכולם פה צבועים אי מוסריים ורק אני טהור.

יצאתי נגד הצביעות של ערבה שכל-כך הזדעזע ממעשיה של שרון, בעוד הוא עצמו נוהג באי מוסריות בתחומי חיים כאלה ואחרים. כל אחד ונפילותיו המוסריות. 

הבנת רימינג?

[/QUOTE]

עניין של השקפת עולם ,
אך כל נושא הסקס בתשלום נופל לתחום האפור מבחינה אתית. לפחות בחלק מהמקרים זה עניין אישי בין שני אנשים המגעים להסכמה עסקית בינהם. להבדיל, תפיסת מקום המיועד למוגבל פיזית היא סתם אקט אנוכי של רמיסת זכויות האחר.  מאוד קוטבי. שחור או לבן. זה כל ההבדל.

[/QUOTE]

אנימסכים עם כל מלה של ידידנו רימינג יתר על כן לשיטתו של מקגיור אם סקס בתשלום איננו מוסרי האם בשל כך גם נגנוב או נרצח שהרי אנו בין כך לא מוסריים, ודאי כל פעולה שאינה מוסרית לא יכולה לגרור פעולהנוספת בלתי מוסרית.
לגופו של דיון הוא יצא מהקשרו אמרגני ליצור קשר נפשי או אחר עם בחורות עובדות?
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”