כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 21 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

201
שלום לכל החבריקוס אני חדש ורציתי לדווח על נפילה קטנה (לא שכואבת במיוחד)אפי' שלא כ"כ נעים לי להתחיל בנפילות בפרט שיכולתי למצוא את העצות המועילות של כל החבריקוס אבל ככה זה אתם יודעים כשהדוד מדגדג קשה לחזור איתו ככה הביתה בקיצור הארכתי לעינינו ברח' הפלד קצת אחרי תחנת המוניות (ישר לא ברח' ימינה אלא כמאה מטר ישר אחרי הכניסה מרח' המלאכה|) עמדה אתמול בלילה ב1:30 לערך אשה בשנות ה40+לפי המראה גובה 1.6 לערך חזה שטוח ממש אין ציצים לא ראיתי דברים כאלו אמרה שקוראים לה סיגל ושהיא גרושה ותיקתקה אותי שחבל על הזמן תשמע אני צריכה לחזור לילדים וכדומ' אני לקחתי אותה למציצה למה לא נמשכתי בכלל בפרט שנראית משתמשת בקיצור נתנה מציצה (לא עטופה,ייתכן שטעיתי בזה)חלשה מאוד עם שיניים ואחרי זה גמרה לי ביד והכל תוך כדי קיטורים שחבל לה על הזמן ושעיכבתי אותה וכאלו לא מומלץ בכלל גם שהדוד עומד
תודה לכל החבריקוס אחלה פורום מת עליכם ובפרט על ח"כ הגדול מכולם
אין עליך ח"כ מעריץ שרוף שלך וימותו הקנאים

202
[QUOTE=חולה על חכ]
תודה לכל החבריקוס אחלה פורום מת עליכם ובפרט על ח"כ הגדול מכולם
[/QUOTE]

שלך ולשרותיך ..... הזיין המיתולוגי , וזיין המכוניות האולטימטבי.... חולללללללללה כוס.
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

203
סיכום קצר של היום
עשיתי סיבוב בין 22:00 ל22:30 והתוצאות הם כך על יד תחנת המוניות בר' הפלד עמדה איזה דבה ממש מלאה ועישנה בשרשרת פשוט נלחצתי אז לא ניגשתי סורי בהמשך בחניה שאחרי הרמזור של סלקום עמדה בחורה אחת מלאה גובה 1.6 לערך עם קעקוע על החזה ניזכרתי מיד בשירשור אודות מאיה המתקתקת ושאלתי לשמה ואכן שמה מאיה (עמדה עם חברה [או חבר משהו לא ברור]על אופנוע) והחלטתי הפעם לוותר על התענוג לאור ההמלצות בפורום חזרתי לרח' המלאכה ופניתי ברמזור ימינה לרח' הבנאי עמדו ישר בתחילת הרח' שניים רוסיות האחת במיני וגרביונים שחורים שער שחור מקורזל נראית בת 50+ ונראית ג"כ משתמשת כבדה לא מושכת בכלל השניה היתה נמוכה משהו כמו1.57 ככה עם מכנסי ג'ינס וסוודר ב'ז היה לה צמה שחורה ארוכה דווקא עליה היה בא לי לדגום והצעתי לה מציצה ב50 ש"ח היא אמרה לי 70 ואז המכוערת התערבה ואמרה מאה ש"ח בלבד וזרקה לה משהו ברוסית אז אם מישהו דגם אותה ויכול להמליץ לי עליה ואם היא שווה 100 אודה לו מאוד [דרך אגב כשיצאתי משם מאוכזב ראיתי אותה נפרדית מחברתה וצועדת לכיוון תחנת המוניות ברח' הפלד]

בינתיים לילה טוב לכל החבריקוס ושיהיה לכם אך עליות ללא נפילות המשך זיון נעיםTongue

לילה טוב נפרד לח"כינו הנכבדEmbarrassed
אין עליך ח"כ מעריץ שרוף שלך וימותו הקנאים

204
דו"ח סריקת שטח מהלילה + דגימות מצטברות
---------------------------------------
רחוב הבנאי (סוכנות טויוטה) - ציפי, קטי , ליקה - ( סה"כ דגימה 1- סביר)

רחוב הבנאי (לפני הרמוזרים מול המסגריות) - סוניה הזקנה ( סה"כ דגימה 1- לא מומלץ)

רחוב המשביר - אנג'לינה (סה"כ דגימות 3- מומלץ) אלינור (סה"כ דגימה 1- מומלץ) כולל טלפונים פרטיים !!

בלונדה שמנה עומדת ליד נהג מונית- לא דגמתי.

רחוב הצורף - בלונדה רזה , נראית נרקוטית - לא דגמתי.

חניון המלאכה -מרינה ( סה"כ דגימה 1- לא מומלץ)

רחוב הסתת - ליטייה הכוכבת (הקבועה שלי ודגמתי אותה גם הלילה - סה"כ דגימות 6 - מומלץ)+טלפון פרטי

רחוב הפלד -(תחנת האוטובוס בין פינת הרחובות הגביש והנגר) מבוגרת מלאה וגבוהה עם חזה גדול
(לא מזל המדוברת אלא מישהי אחרת דיי חדשה ) אצלי על הכוונת מישהו מכיר ?
וגם עמדה שם מישהי שפעם ראשונה אני רואה אותה שם רוסיה עם קארה בלונד נראית לא רע , מישהו מכיר ?

רחוב הפלד פינת המכתש -מבוגרת מלאה נראית תימנייה , ניראה לי שקוראים לה איריס - לא דגמתי.

רחוב המכתש ליד הרמזורים של הצומת- ישראלית רזה צעירה עם שיער שחור - לא דגמתי.

לפי מה שראיתי מכל שיטוטיי באיזור - 2 הזונות המבוקשות ביותר הם : ליטייה ואלינור

עובדות חזק מאוד ... אשכרה מרכב לרכב , בקושי רואים אותן ממתינות ללקוח .. עושות בלילה 1

בסביבות 2000 שקל. (בלי להגזים)

*אומן הפיתוי*

205
חולה כוס, לגבי הבחורה בתחנת אוטובוס ברח' הפלד, תיזהר שזאת לא מאיה התקתקית, היא נראית שחומה, יופי מרוקאי, שיער שחור עד לכתפיים, גובה 1.70 בערך, מבנה גוף מלא, נראית בגיל 35 - 40.

יש לי שתי שאלות:
באיזה שעה היית, שהיו כל הנבחרת הזאת?
והאם לאיריס יש חזה גדול (ממה שזה נראה מהרכב) ?

207
[QUOTE=גבינט]חולה כוס, לגבי הבחורה בתחנת אוטובוס ברח' הפלד, תיזהר שזאת לא מאיה התקתקית, היא נראית שחומה, יופי מרוקאי, שיער שחור עד לכתפיים, גובה 1.70 בערך, מבנה גוף מלא, נראית בגיל 35 - 40.

יש לי שתי שאלות:
באיזה שעה היית, שהיו כל הנבחרת הזאת?
והאם לאיריס יש חזה גדול (ממה שזה נראה מהרכב) ?

[/QUOTE]

* לגבי תחנת האוטובוס ברח' הפלד - המבוגרת שראיתי ... בת 50+ עם שיער בלונדיני חלק שניראה כאילו היא עשתה פן.
והיא נראית לי רוסיה ... לבשה שמלה , ויש לה זוג שדיים שניראים כמו 2 פומלות.- זו בטוח לא מאיה !!
לעיתים אוסף אותה משם מישהו על אופנוע.

*לגבי הפלד פינת המכתש - עמדה שם מבוגרת מלאה מאופרת ומטופחת נראית ממבט ראשון או תימנייה או ממוצא מיזרחי כלשהו

מאחר ואני לא מכיר איריס , אז הימרתי במקרה הזה......היא הייתה עם תספורת דיי קצרה ...

והיא לא הייתה לבושה בצורה חושפנית ... לכן אין לי כיוון כ"כ לגבי גודל השדיים.

* הייתי שם בסביבות 22:00 עד 22:40.... כמעט כל המוקדים היו מלאים בזונות ... חוץ מחניון סלקום ורחוב המרכבה.
סה"כ ניצפו באיזור 14 זונות פעילות.

חולה כוס2010-11-23 15:55:03

*אומן הפיתוי*

209
[QUOTE=tzahiporat]חולה כוס יש מצב לפירוט מחירים אחי? אחלה של רשימה נתתה רק חבל שלא פירסמתה תעריפים רק למציצה או למציצה+זיון
[/QUOTE]

מוצצות ב- 50 שקל בלבד
----------------------------
ליטייה

אנג'לינה

לנה (שלא צויינה בדו"ח
, אבל ניתן למצוא אותה ברחוב הבנאי)- בלי קונדום.

סוניה הזקנה - הכל כלול + זיון.

מיזדיינות + מוצצות ב- 100 שקל

------------------------------
ליטייה

אנג'לינה

לנה

מרינה

אלינור

ליקה

את כל השאר לא דגמתי ... אז אין לי מושג לגבי התעריפים שלהם ... תעקוב ע"פ הדו"ח ככה תדע איפה כל אחת ממוקמת.

וכל מי שירענן את הרשימה הרי זה מבורך...

*אומן הפיתוי*

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”