כ רונית, הג'ינג'ית המרטיבה - אירוח פרטי + תמונות - סקס אדיר

רונית, הג'ינג'ית המרטיבה - אירוח פרטי + תמונות

3
רק בגלל שהיא נראית באמת כוסית רצח, וגם אני אוהב ג'ינג'יות.
התקשרתי לפני כמה דקות וענה לי גבר במבטא רוסי כבד והיה רעש ברקע.
ניתקתי מיד, אני אישית לא אוהב שגברים עונים לי, זה מעלה בי קונוטציות שליליות.

4
last week her name was Stav. The picts are real and she really is 19....the guy on the phone is a serial liar and will say anything to get you there...and she wont know about what he promised: She expects 600nis, he goes down to 500. The Bj is with condom, though he promises otherwise. Shes a very nice girl and hes an asshole. I do believe he watches as he directs you to the apt
the apt is NOT where she lives, though he will say otherwise

the service does include kissing

when the hour is up, there is a quiet knock on the side door by the fridge.... and just out of curiosity for those who do go, perhaps find out why she is with that asshole, maybe she can be convinced to go off on her own, i for one would be a lot more comfortable with her.

6
בקיצור, ולאחר ששברתי את הראש והשיניים בפענוח הכתוב (מה לעשות יש לי לקות ברכישת שפות שאינן שמיות) לא מבין למה אתה לא כותב בעברית....
ככל הנראה, מצטיירת תמונה של צעירה שעובדת שלא מרצונה החופשי באמת, ושהיא חייבת משהו/כבולה איכשהו למסרסר שלה. חבל!
לא מבין למה האתר הזה לא עושה איזו שהיא סלקציה כדי לחסום את פרסום כל אלה שלא עוסקות מרצונן החופשי באמת. זה תמוה בעיניי, במיוחד לנוכח האפשרות שהתמונות אכן צולמו על ידי מערכת סקסאדיר.

מקגייוור2010-11-24 23:28:09

7
מקגייוור צפה   בגלילה למטה

אפילו עם כתבתי בעברית...היה אי אפשר להבין מה כתבתי......מתורגם.....

בשבוע שעבר שמה היה סתיו. והיא באמת הוא 19 .... הבחור בטלפון הוא שקרן סדרתי יגיד כל דבר ... והיא לא יודעת על מה הוא הבטיח: היא מצפה 600nis, הוא יורד 500. מצציצה עם קונדום, אם כי הוא מבטיח אחרת. היא בחורה נחמדה מאוד הוא אידיוט. אני מאמין שהוא צופה כשהוא מפנה אותך אל הדירת וזה לא איפה היא גרה, למרות שהוא יגיד אחרת

השירות כולל נשיקות

כאשר נגמר השעה , נשמעת דפיקה שקטה על דלת הצד של המקרר .... רק מתוך סקרנות למי הולכים, ואולי לגלות למה היא עם האידיוט הזה, אולי היא יכולה להיות משוכנעת ללכת בכוחות עצמה, אני אחד יהיה הרבה יותר נוח איתה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”