כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - דף 4 - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

32
'רולינג' וכולם ! בבקשה לא (לא !) לפרסם פה את הכתובת החדשה ! הייתי שם, בפנים זה מקום נחמד, אבל השאלה מה יהיה בהמשך עם כל הנדודים האינסופיים של אילנה, והיא גם משקיעה כנראה מכספה במקום, אבל מי אני ומי אנחנו שנגיד לה מה לעשות עם הכסף שלה.

אז בבקשה לא לפרסם כאן כתובת וגם לא טלפון, כי אפילו כשהיא עונה לטלפונים היא לא מוסרת עכשיו כתובת, רק מבקשת להגיע לאזור ומשם להתקשר שוב. וגם לא לפרסם טלפון, אמרה לי שיש המון טלפונים אבל רק אחד מ 20 מטלפנים באמת מגיע, אבל נראה לי שמגיעים מספיק. אבל יש למיקום לדעתי איזו בעייה מסויימת עם דיסקרטיות, ביחוד בשעות היום כשתגיעו תבינו.

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

37
'רולינג75' ו'איוק', המקום החדש בסדר, היתה בעיה בהתחלה של לחכות בחוץ כשהיא היתה שם לבד, אבל עכשיו היא שכרה פקידה אז תמיד יפתחו את הדלת. היתרון מבחינתה של אילנה במקום החדש זה שאין לה בכ לל שכנים ויש לה דלת עצמאית ופרטית שלה. כי היא אומרת שהבעיות שלה התחילו בגלל שכן חרדי שבא חדש להקונגרס דלת לידה ואולי המשיך להתנכל לה גם בהמשך ולברר בכל פעם לאן היא עברה ולהפנות אליה את המשטרה. אז עכשיו היא לא מפריעה לאף שכן.

הירקון 37 זה לא בדיוק המקום, היא מבקשת להגיע לשם ולהתקשר משם ואז מסבירה בדיוק לאן להגיע שזה קרוב.

'רולינג', אם אתה רוצה לעזור לאילנה, תלמד אותה ותשכנע אותה לא לטפל במכונת הכביסה כשהיא רטובה ויחפה ועומדת על רצפה רטובה. אני כבר התייאשתי מלהסביר לה שזה סכנת מוות. בהקונגרס באמצע המקלחת היא היתה תמיד מטפלת במכונת הכביסה, וככה המשיכה גם במקומות האחרים וגם במקום האחרון החדש היא לא נזהרת בנושא ושמה פס. הבחורה הזאת לא פוחדת מכלום, מישהו צריך לשכנע אותה שזה מסוכן מאד וסכנת חיים ממש, אני כבר עשיתי את המקסימום בנושא ולא עזר .

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”