כ דיון-זיון / כמה פעמים צריך סקס? - סקס אדיר

דיון-זיון / כמה פעמים צריך סקס?

1
שאלה :
מהי האישה האידיאלית לסקס כאשת החלומות במיטה ואופיה? (נא לא לצרף קישורי שחקניות פורנו)
מה רצוי שתעשה במיטה למה וכמה,לשמירת יחסי המין באופן קבוע ומספק,כמה פעמים צריך סקס ביום ,כמה בשבוע?
הסבר פירוט ונימוק בבקשה.
ובהמשך-מה יותר חשוב לגברבעל , אישה שתהיה בסטית במטבח או אישה שתהיה בסטית בסקס? (אין גם וגם לא קיים)

מין פסיכולוגית2010-11-29 18:35:51
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!

2
שאלת קונטרה לסקסולוגית החרמנית:
מיהו הגבר האידיאלי לסקס כגבר החלומות במיטה ואופיו ? (נא לא לצרף קישורי שחקני פורנו)

מה רצוי שיעשה במיטה למה וכמה, לשמירת יחסי המין באופן קבוע ומספק, כמה פעמים צריך סקס ביום ,כמה בשבוע ?

הסבירר פרטי ונמקי בבקשה.

ובהמשך-מה יותר חשוב לאשה , גבר שיהיה בסט במטבח / בפרנסה / בסקס (בהחלט יש גם וגם - וגם צריך להיות קיים)
מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות

6
פסיכולוגית חביבה: לחיים כידוע לך יש תכתיבים משל עצמם.

אין דבר כזה אישה מעולה או במיטה או במטבח ( זה רק בבדיחה או בחלום).

החיים מלאי פשרות והיכן שלא מוכנים בשום אופן להתפשר לפעמים מבצעים השלמות. אין גם שני אנשים בעלי אותם צרכים מיניים במדוייק.

באשר לי, מצאתי לי אחת שמבשלת לא רע - ואני משלים את שאר הבישול בעצמי.

לגבי הסקס רימינג היא לא מוכנה לעשותעצוב לצערי הרב , משחקי שליטה אני לא צריך, כל השאר כן ובאיזה תדירות שאני רוצה.

היא חרמנית, אש, ו בחדר כבר נוצר סדק בעובי השבר הסורי/אפריקאי עקב זעקות העונג מריבוי אורגזמות. כמה פעמים, זונות ישראל סובלות בירידה דרסטית בביקורים ומחסור במזומנים , שלא לדבר על יובש בדיווחים כי על מה שאני מזיין לאחרנוה יש Censored. ולכן הקידום שלי פה נפגע קשותבכיצחוק כי אני בעיקר מזיין את השכל. קצת כמוךקריצה.

הכי גרוע זה שאין לי כבר יותר מדי זרעונים להפיץ.Dead
רימינג מעשי2010-11-29 19:45:26
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”