כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 27 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

262
היי רותי ושלום לכל החבריקוס חזרתי "מביקור"קריצה מהנה במיוחד היא אכן אשת שיחה מקסימה ונהדרת עם הרבה כבוד לגופה ולמעמדה כך צריכות לדעתי להתנהג כל ה"עובדות" לכבד את עצמן תודה מכל הלב ומומלץ בחום המשיכי כך לילה טוב
אין עליך ח"כ מעריץ שרוף שלך וימותו הקנאים

263
לא חשבתי אף פעם לרשום דיווח עד שפגשתי את רותי (פעם פעמיים שלוש, מי סופר) וקראתי את השירשור הזה...
אז מה אפשר לומר? (כל מה שנכתב מסתמך על חוויותי האישיות ולא מחייב אף אחד כלפי שום דבר)
רותי בת 40+ ג'ינג'ית, עם חזה גדול וגישה לסקס שלא ראיתי כמעט אף פעם עד היום אצל אף בחורה עובדת (או לא עובדת)
פגישה עם רותי מתחילה וניגמרת בחיוך, רק שהחיוך של הסוף לא יורד מהפנים גם אחרי שעתיים...
קצת קשה לי לעשות סדר בתמונות שרצות לי בראש, אם זה רותי גומרת בפראות מאצבעות, זין לשון וצעצועים
או רותי שיונקת לי את החבר במשך שעה עד שאני כבר רואה כוכבים
או התחת של רותי שמקבל את כל מה שאני נותן לו ורוצה עוד
או בעצם כל שנייה אחרת מהשהות שלי איתה..

להיות עם רותי זו תמיד חוויה. תמיד נראה שמעניין אותה שגם היא וגם אני נהנה לחלוטין מהחוויה ונמצא ממנה
את המקסימום. אני חושב שנדיר לפגוש בחורות עם ראש פתוח שאוהבות לעשות הכל במיטה וגם מעניקות 100% מעצמן.

וכדי לתמצת את הכל:
אם מעניין אותך לזיין בובת חרסינה כוסית אבל ששווה לתחת ולא מעניין אותה בכלל ממך חוץ מהכסף - אל תלך לרותי
אם אתה אוהב שמגבילים אותך בזמן, שמתקתקים אותך - אל תלך לרותי
אם אתה אוהב שמזייפים לך, משקרים לך, ומוכרים לך לוקשים - אל תלך לרותי

אם אתה הולך לרותי קח בחשבון שאתה נפגש עם אישה שרוצה להזדיין(להזדיין - פעולה שבא שני הצדדים פועלים על מנת להגיע לאביונה של שני הצדדים וככל המרבה הרי זה משובח). ולהזדיין הרבה.

זהו. קישקשתי מספיק.

264
גם אני ביקרתי רותי לאחרונה. מראה הפתיע אותי לטובה כי מהתמונות כאן בפוסט דמיינתי מישהי מבוגרת יותר במראה. רותי בת 48 אבל לדעתי נראית עשר שנים פחות. ישבנו ופטפטנו קמעה כמו שכבר נאמר פה לא אחת מדובר בבחורה אינטלגנטית שיש על מה לדבר איתה. מאחר שהייתי לחוץ בזמן נכנסתי להתקלח ומשם לחדר ה"עבודה". כאן עלי לציין כי לא זכיתי לכל הפינוקים והעינוגים שחברים מציינים בפוסט אולי בגלל קוצר הזמן (שלי) אבל ליקוקי ביצים או רימינג לא היו בתפריט. גם לא זכיתי לראות השפרצה מפוארת כמו שמתוארת כאן אלא משהו צנוע (כפית של נוזל) באדיבות הצעצועים של רותי. למרות שעשתה רושם שנהנתה מלשוני ואצבעותיי הגמירה שלה הגיעה רק בעזרת ויברטור. בקיצור מבחינתי חוויה נעימה ונחמדה רוב הזמן היה מוקדש לה אבל לא חוויה יוצאת דופן שלא חוויתי בעבר . מקווה שבפעם הבאה נעשה מקצה שיפורים ושאהיה פחות לחוץ בזמן
gili1960

265
הודעה חשובה !!!

איב ואני חרמניות ואנחנו רוצות אורגיות. לכן החלטנו שביום שבת הקרוב, ה-18 לדצמבר, אנחנו נפגשות לצורך העניין.

כדי לממש את זה אנחנו צריכות לדעת מראש אם יש היענות מצידכם.

איב תגיע אלי הביתה והחל מהשעה 10:00 בבוקר נשמח לעשות עם המעוניינים סקס בשלישייה.

מכיוון שאנחנו דו-מיניות, אנחנו באמת יורדות אחת לשנייה ולא עושות "כאילו", אז החוויה היא חוויה אמיתית ולא מפוברקת.

ניתן לפנות אלי או אל איב בהודעות פרטיות או בטלפון כדי לקבוע.
19LOLx82010-12-15 12:28:01

269
רימינג , אני קורא בכיף את השירשור הזה ולא הבנתי מאיפה הארס . התגובה של BEN היא עניינית
ונאמרת בלשון נקייה . אלה בדיוק סוג התגובות שתורמות לתדמית רצינית ואמינה של האתר .

דווקא תגובה אגרסיבית כמו שלך מעידה על בעיות אינטרפרטציה במיקרה הטוב ,

או על אינטרסים שאינן קשורים לעובדות במיקרה הפחות טוב . ודי לחכימא .

270
[QUOTE=לועס גת]רימינג , אני קורא בכיף את השירשור הזה ולא הבנתי מאיפה הארס . התגובה של BEN היא עניינית
ונאמרת בלשון נקייה . אלה בדיוק סוג התגובות שתורמות לתדמית רצינית ואמינה של האתר .

דווקא תגובה אגרסיבית כמו שלך מעידה על בעיות אינטרפרטציה במיקרה הטוב ,

או על אינטרסים שאינן קשורים לעובדות במיקרה הפחות טוב . ודי לחכימא .
[/QUOTE]

לועס גת נכבד,

להלן חלק מהציטוט של אותו BEN מפורסם

חשוב לי לשים את הדברים בפרופורציות כדי שכולם יכירו את העובדות וגם יעדכנו אותן במדוייק בהמלצות. מקווה ומצפה מכולם לדווח מלא ומדוייק כדי שכל אחד יבחר את מה שמתאים לטעמו.

לדעתי יש משהו מאוד מקומם ומתריס בכך שחבר שבמשך כשנתיים אינו תורם דבר ורק ניזון מדיווחים של אחרים יקבול על כך שהם אינם מפורטים מספיק לטעמו ואף ידרוש דיוק בהמלצות. זה חלק ניקר מהסיבה לארס בתגובתי. מה עוד שהן הצילומים והן הנאמר במהמלצות נותנים תמונה די ברורה לגבי הגברת והציפיות הפיזיות ממנה. הנתונים הפיזיים שלה , גילה, צבע שערה, כמו גם העובדה שהיא מעשנת , גלויים וידועים מראש ולכן אין זה הוגן לבקר אותה עליהם בצורה כל כך בוטה כפי שעשה אותו BEN אז בכלל אין "קייס" לטענה שלו.

ובאשר לאינטרס שלי: הגינות בדיווח, גם אם הוא שלילי.
רימינג מעשי2010-12-21 14:08:01

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”