כ אמה-בת 25 מארחת לפנוק דיסקרטי דירות דיסקרטיות-אדיר - דף 3 - סקס אדיר

אמה-בת 25 מארחת לפנוק דיסקרטי דירות דיסקרטיות-אדיר

24
למיטב ידיעתי הדירה במקדונלד עובדת (מעודכן מלפני מספר שבועות), אישית אמה עושה לי את זה, גוף טוב, מקצועית, רצון טוב, חבל שקשה לקבוע איתה שעה מאחר ובסופו של יום היא תקבל את זה שטלפן עכשיו ונמצא למטה גם אם קבעת איתה. למי שמטלפן עם מספר גלוי לא תהיה כל בעיה

28
[QUOTE=gg-1]

טוב הגיע הזמן שאני אשחרר דיווח (לא היה לי משהו מעניין עד כה )

מדובר על בחורה פרטית (בין 20-25) צעירה שמנמונת פנים יפות די גבוהה לבנה וחזה גדול.

מדובר על מפגש של חצי שעה (אני הייתי שם 20 דק) הכולל סקס + עיסוי קצר של 10 דק עלות 250 .

בדר"כ אני לא נמשך לבחורות שמנמנות אבל במקרה שלה החלטתי כן לנסות (הפנים הצעירות שלה והחזה אמרו שלי שאני צריך לנסות )

לא נראה לי שאני אחזור (בכל זאת אני גבר של תחת והתחת שלה גדול מידי ליומיום )

מה שכן היא מוצצת לא רע (בלי חליפה ) ונותנת שירות לא רע למרות שלא היה מזיק עוד קצת זמן בעיסוי שהיה לא רע ואולי גם מיטה במקום , לא היה נוח כלכך לעבוד על מיטת טיפולים במיוחד נוכח העובדה שהבחורה גדולת מימדים .

בהחלט מומלצת לפעם אחת אם להפוך אותה להרגל אני לא יודע לשיקול דעתכם .

היה גם יחס GFE נשיקות ומיזמוזים , היא בעיקרון עובדת עד 20:00 אבל לטענתה מעדיפה במהלך היום שלא ישמעו השכנים .

הדירה נמצאת בר"ג בביאליק .

היה איזה קטע נחמד בהתחלה שהושיבה אותי על כיסא בחדר ומייד התחילה למצוץ ואח"כ לשבת על שמוליק עוד בעודי בכיסא , אח"כ בעמידה תוך כדי התקופפות מאחור שהיא נשענת על מיטת הטיפולים .

בקיצור לסקס מהיר ופורקן מיידי ....
[/QUOTE]
אני אשמח לשמוע אם מישהו היה עם מישהי אחרת מזאת שדגמתי הטלפון הנ"ל ?

30
אני מבקש לא לקפוץ עלי... כי אולי בכל זאת מכירים אותה..
אבל אני יצאתי מרוצה ואני מרגיש צורך לשתף אתכם.. כי בכל זאת לא הייתי כאן הרבה זמן.

הזדמן לי להיות היום ברמת גן. כל המספרים המוכרים לא ענו.. אז חיפשתי משהו בפרסומים כאן בסקס אדיר.

אמה - 03-6720220. בטלפון ביקשה 200 ש"ח לחצי שעה. נמצאת על ג'בוטינסקי בצד שקרוב לבורסה.

בעיני אחת הבחורות היותר יפות שראיתי בתחום. התמונה כנראה אמיתית, ואם לא.. זה מאד מאד קרוב למציאות.

היא רוסיה, אומרת שהיא בת 25 ונראת פחות. שחומה אז כנראה מאחת הארצות האיסלמיות. יש לה עור חום, תלתלים שחורים כמו לתימניות ופנים צעירות ומקסימות.

היא רזה מאד, ציצים יפים, פטמות שחורות, ומאד שירותית.

בטלפון שאלתי על מציצה חשופה והיא אמרה שזה תלוי במה היא תראה.. בפועל מצצה חשוף בלי בעיה. מציצה טובה ועמוקה.

לפי דעתי הרגשתי שהיא לא מספיק משופשת בביזנס, אבל זרמתי עם כל מה שהיא עשתה והציע ומאד נהנתי.

בבקשה תשמרו על היהלום.

תשע בסולם הנצח

בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”