כ ...... - דף 3 - סקס אדיר

......

21
הפעם זה דווקא המלאך רפאל החנון והרחום שהחליט לחוס על חברי הפורום השפויים ולשים עליך X אחד גדול ולהעיף אותך החוצה.

התגובה האחרונה פורסמה כדי לתת לאנשים מושג עם מה עלינו כהנהלה, להתמודד מפעם לפעם ולמרות ההזדמנויות הניתנות לאנשים להביע את עצמם . לא אחת קורה שכולנו מתאכזבים.

אין מקום בפורום לדברי בלע ומדון נוטפי ארס שכאלה גם אם הם נובעים מתסכול, ייאוש או מהיצר הרע !!

סוף הספר של מי שדמיין את עמו כנראה מצויין וסקסי !

מהפורום הרפואי אין לנו אלא להפנות אותך לפסיכולוג וטובה שעה אחת קודם.

המלאך רפאל - צוות גרעין הנהלת הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

......

22
מלאכינו רפאל.
אתה באמת רחום, למרות שאולי יכולתם להגביל אותו לגיזרת פורום סקס רפואי ולאפשר לחברים לעזור לו עם טיפול תרופתי מסוג אחר.

דרך אגב,

גם אני נפוליאון.קריצה
רימינג מעשי2010-11-18 12:48:51

......

24
[QUOTE=נראה מצויין וסקסי]קודם כול רב תודות למנהלים על ההיזדמנות והאמון שהם נתנו לי והסירו ממני את ההשעייה אחרי שהסברתי והתנצלתי בפניהם בפרטי

ראשית אני רוצה להתנצל בפני כול החברים החברות והאורחים שנמצאים כאן בפורום וקראו את מה שכתבתי בלי יוצא מהכלל כול מי שנפגע ממה שאמרתי אני מתחרט על כול מילה ומילה שהוצאתי מהפה {ראו למעלה מה כתבתי} אני לא התכוונתי שזה יצא ככה זה היה בסערת רגשות אפשר להגיד מיאוש ותסכול והיצר הרע במאה אחוז נכנס בי חזק ושמעתי לו לצערי וכתבתי את מה שכתבתי על לא עוול בכפכם
המצפון והלב שלי לא נתנו לי מנוחה ואני מתחרט על מילותיי הקשות שאמרתי עליכם
ותאמת עד עכשיו לא נכנסתי כדי לראות מה שאני רשמתי כי אני לא הייתי מסוגל זה כאילו לא אני זה לא מתאים לי לדבר ככה תראו מה שהיצר הרע לצערי מסוגל לעשות היצר מסוגל להפוך עולמות שאחר כך מתחרטים עליהם

אין בפורום באמת מקום לקללות כמו שאני אמרתי פה ולכן הושעתי בצדק מוחלט בלי להתווכח בכלל ידעתי בתוך תוכי שעשיתי טעות אך בעקבות ההשעייה לא יכלתי להתנצל ולהגיב כמו שצריך כדי שתדעו שאני מתחרט
לפחות אני גבר שמודה במעשיו

אני חושב שכול בן אדם בעולם כולו טועה בחיים ומקלל וכו וכו ומגיע לו עוד היזדמנות להוכיח את עצמו ואני אישית יכול להגיד לכם שאני לא יוציא בחיים שלי עוד קללות בפורום הזה מילה שלי

מה אני יכלתי או יכול לעשות כאשר אתה נמצא בתקופה לא הכי טובה שיש מאז שאני זוכר את עצמי בכלל ממש חתול שחור עבר עלי אבל אני מאמין שהכול יסתדר בסוף זה הולך קשה אבל הולך בסוף{ככה אומרים משפט כזה} האל יהיה בעזרי כאדם מאמין אני חייב להגיד את זה בלי לשכוח ולו לשנייה אחת את האמונה ברגע שתאמין זה יקרה גם כאשר זה נראה בלתי אפשרי לחלוטין

יעשה לי טוב בלב לשמוע את התגובות שלכם חבריי הנכבדים שאתם כותבים לי שאתם סולחים לי {אפשר גם בפרטי אני לכם ואתם אליי} והכול כמו שאומרים מחול מחול כאילו לא היה ולא נברא!!

זהו אני חושב שהתנסחתי והסברתי את עצמי יפה מאוד בתקווה לשמוע ממכם שאתם מאמינים לי ומקבלים את התנצלותי

תודה רבה!!
[/QUOTE]

ועל כך לא נותר אלא לומר "מודה ועוזב ירוחם"

עם זאת לדעתי ולמענך עדיין יש מקום לפנייה לטיפול מקצועי.

המלאך רפאל

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

......

25
זה ניקרא מצפון אנושי,אם כול בני האדם היה להם מצפון אנושי בחיים היינו מגיעים לרמה מאוד גבוה.
מצפון אנושי עם האדם לא עוזב אותו,נישאר איתו לכל מקום שהוא הולך אליו,ורגשי חרטה רודפים אותו כל הזמן,שהוא עשה משהו טעות.

כל הכבוד לך גבר,שמח לשמוע שאתה בריא ובסדר גמור,עברה עליך תקופה קשה ואני יודע מה עבר עליך כי אני ניסיתי אותה אישית.
תמיד בשטח למען כולם.

......

26
נראה מצויין וסקסי צפה בגלילה למטה
מה אגיד ומה אוסיף אתה בן אדם עם לב גדול שעבר תקופה קשה והוצאת הכל

מותר לך בכי החיים לא קלים וגם קצרים דע לנצל אותם על הצד הטוב ביותר וחייך יהיו קלים יותר וארוכים יותר קריצה

אני יכול לומר לך שבמיוחד בפורום הזה (הרוב היו בחידות קרביות---גם אני גולנצ'יק) יעזרו לך מתי שתבקש

או תהיה בצרה כל שהיא

כך את החיים בקלות חבר

להיות עם בחורה זה הדבר המדהים ביותר בעולם !!! תהנה ושמור על עצמך מוחא כפייה
Shaguar2010-12-11 03:01:47
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

......

28
כשרמזו לך ללכת לטיפול יש סיכוי טוב שהכוונה לטפל בבעיה הרפואית שבנדון, אם היא לא נפתרה כבר.
בכל אופן תפסיק להלקות את עצמך על מה שהיה, מספיק חטפת "מכה" באיזור הכי רגיש בגוף, אף אחד לא צוחק על חשבונך ייתרה מזאת (או נהפוך הוא) אני מאמינה שהרוב ניסו לעזור לך ולהרגיע אותך שהבעיה אינה נפשית אלא רפואית.

אז במקרה שאתה עדיין לא לגמרי בריא- טפל בזה.

במקרה שאתה כן- דיווחים מהשטח על עלמות חן או ח"ן יתקבלו תמיד בברכה ע"י כולם Tongue

שיהיה רק סקס אדיר!
זונה מאושרת2010-12-14 13:23:34
קישור לאתר הפרטי שלי:

......

29
אחינו הסקסי,

לא נראה לי שמשהו צחק על הנושא שהעלת , במיוחד שכל אחד יודע שהוא יכול להדבק בפוטנציה. אדרבא, אני וגם אחרים ניסינו לעזור לך כל אחד בדרכו .

הבעיה איתך היא צורך אובססיבי ב"צומי". פעם מקלל, פעם מילל, ופעם מתנצל, רק שיגיבו לך כבר.

אז תעשה טובה לעצמך: חאלס עם הטלנובלות.

תעשה פחות רעש סביב עצמך ותפסיק לתת הרגשה כאילו כל חברי הפורום צריכים לעבור לדום בכל פעם שאתה מקליד פה איזה תו.

זה רק יועיל לך.

צא, זיין, דווח, ותעלה נושאים משלך כמו כל אחד אחר פה.

איך אומרים: תתקדם.

רימינג מעשי2010-12-15 08:27:36
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”