כ רונית, הג'ינג'ית המרטיבה - אירוח פרטי + תמונות - דף 4 - סקס אדיר

רונית, הג'ינג'ית המרטיבה - אירוח פרטי + תמונות

31
[QUOTE=אחים שלו גברים] הגיון מוסרי ולא כלכלי - הכי כלכלי לאונן בבית
אם אכפת לך כל כך מרווחת הבחורה אז לך לזו שבקשיים הכי גדולים ולא לזו שיכולה להרשות לעצמה לותר על הכנסה.
היא כנראה זקוקה לכסף יותר.
[/QUOTE]

זה מה שאני עושה כמובן אם בחורה מוצאת חן בעייני וכולם צוחקים ממני.

שאני מדבר אל קשיים זה יותר קשיים נפשיים (כמו שמירב הבינה מצוין) כי בתיקתוקיות מרווחות מצויין.

מה הן עושות עם הכסף - זה סיפור אחר.

32
[QUOTE=אחים שלו גברים]סופרלטיב אחינו מכיון שאתה מניח שההודעה שלנו הייתה מכוונת אליך ולא אל מגיוור אליו היא הייתה מכוונת אתה שוב טועה היום.
כמו כן גם אם היא הייתה מכוונת איליך (והיא לא הייתה) גגל ציניות ותתעמק בנושא ואז תבין שכוונתינו הייתה להראות את האבסורד באופן החשיבה של מגייור ולא לתת עצות כלכלו מוסריות.קריצה

ורק נקודה אחרונה ורצינית
הייתה תקופה מסיבות כלכליות בהן אוננות בבית הייתה הבחירה שלנו
גם לא אכלנו במסעדות יוקרה, החלפנו בגדים בלי שהקודמים יתישנו ולא הרבינו לנסוע ברכב.
סיבה כלכלית היא גם חוסר יכולת לממן תחביב או צורך
[/QUOTE]

אחים שלו גברים

אל איזה בעיות מצפון של מגיוור אתם מדברים?

אדם שהתעצבן שאמרתי אחרי טום2205 שדוחה להזדיין ועוד לכתוב ולהצדיק זיונים בשירותי נכים?

אדם שתקף את הנלהלת הפורום בצביעות שנעלה את הפורום ביום הכיפורים?

אני יודע על זונות שפרנסו משפחה בזמן שבעליהן הסתלבטו בבית (בינהן גם אלקטרה האגדית שבטח כבר חייה בעושר עם לקוח שלה)

אבל התופעה הנוראית של ניצול נשים אחרי פירוק ברה"מ כבר אחרינו.

הבות של דרום תל אביב (אלה שעוד לא הצליחו לצאת מזנות) רעדות מפחד לאבד מקום עבודה.

התכחים וריבים על לקוחות - תופעה יום יומית.

לא אתם אלה מגיוור מחפש להצדיק חוסר מצפונו באימרה גורפת של דין פרוטה כדין מאה, ש"עבירה מוסרית" של הליכה לזונה כבר משחררת מכול שיפוט מוסרי.

33
וואי, הבחורה המדוברת (אם היא נכנסת לכאן) בטח חושבת לעצמה - "מה הם חופרים??? אני בסך הכל רוצה להזדיין כל היום ולקבל על זה כסף!!"

אם אתם רוצים לדבר על מוסר, לפחות תכתבו משהו כמו: "הרגשתי לא מוסרי להפליק לה עם הזין על הלחי כשהיא ישבה על הברכיים והתכוננה למצוץ לי..."

או שתפתחו אשכול על מוסר :)

37

משהו הרגיש לי שווה פגיעה, היה לי חור של שעתיים בלו"ז ואמרתי אולי נביא חפוז.
הרמתי טלפון לכמה "מכרות", אחת בלימודים השניה דגל אדום (אבל חרמנית ורוצה לבלוע) אישית יש לי בעיה עם דגל אדום ואינטימיות באותם ימים אז ויתרתי, והשלישית לא זמינה.

הגברת ישבה על הכוונת כבר לא מעט זמן והרמתי טלפון, ענה לי הבחור מסר פרטים, לא שאלתי יותר מידי כי אני בד"כ מסתדר עם הבחורה על מה כמה ואיך.

הגעתי נכנסתי לאחר חקירות שב"כ של הבחור, פתחה את הדלת בחורה נאה למדי וגוף מפתה וסקסי ביותר.

לאחר דין ודברים החלפנו כסף וניגשתי למקלחת, שאלתי אותה אם היא מצטרפת, ענתה שכבר התקלחה מקודם, אמרתי לה הפסד שלך.

כנראה משהו דיגדג לה ואחרי 2 דקות הצטרפה אליי, התחלנו להתמזמז ונשיקות צוואר ובפה מלאות תאווה, אחרי שדאגתי לקרצץ אותה למטה בצורה ארוטית, ירדי לבחון את האזור הדרומי, כוס מגולח נקי ויפה ללא שהו דוחה.

הבחורה שיתפה פעולה והתחילה לזוז, תוך כדי אני מחדיר לה אצבע בעדינות לישבן הסקסי, אין התנגדות רק התגברות של האגן.

מאחר והיא לחשה כל כמה שניות כן ככה תמשיך ואוו זה בדיוק איפה שאני אוהבת, המשכתי.

עברו אולי איזה 20 דקות והמים מעלינו מתחילים להתקרר, הרגשתי שהיא אוטוטו שם, הגברתי קצב והיא גמרה BIG TIME.

זרמנו למיטה תוך כדי התמזמזות מטורפת, היא התחילה לשחק איתו, מציצה לא רעה בכלל.

אחרי כמה דקות הלבשנו חליפה ונכנסו לעבודה, אולי איזה 5 דקות שהיא עליי, הרגשתי שככה לא ילך, עברנו לדוגי, יש תמכה מהכיוון שלה.

עוד איזה 5 דקות, משו מה לא מצליח לשחרר את החברה לתעלה.

אמרתי לה בואי תשכבי על הגב אני מעלייך, הסתובבה תוך כדי שאני בפנים, והתחלתי בקדיחה אינטנסיבית, היא כנגד פיסקה והרימה לגובה.

בשלב מסויים חיבקה אותי עם הרגליים והצמידה קונטרות חזקות עד שנשבעתי ששמעתי צלע נסדקת, כמובן שתוך כדי ליקוק החזה המדהים !! שלה, לא עברו כמה דקות ופרקתי נשק, הזדכתי על החליפה.

היה לנו עוד כמה דקות, אך לא הה מצב לסיבוב, נתנה איזה מסג'ון, תוך כדי רפופים על האזור האינטימי שלי, נחמד.

הסתובבתי על הגב והיא נשכבה מעליי והתחלנו בנשיקה ארוטית ביותר למשך אולי 5 דקות ללא הפסקה, בסוף אמרה לי שיש לי לשון טעימה, עניתי לה זה בגלל איפה שהיא היתה קודם, צחקנו קצת, ביקשה שאחזור, אמרתי את בטח אומרת ככה לכולם, ענתה לי נכון, אבל איתך קל לי לגמור, אמרתי לה בחצי חיוך 400 ש"ח כל פעם קצת קשה, קרצה לי בחיוך של יהיה בסדר.....

סך הכל לא רעה בכלל, ממין שאפקוד אותה שוב במידה ויש כימיה.

אני לא איש של דירוגים, אבל לטובת הכלל:

גוף-9 נשית מאד

חזה-10 כמו שאני אוהב, אומנם סילקון אבל מעולה למגע

כניסה דרומית-10 נקייה ומזמינה

יחס- 10 נחמדה חייכנית ומזמינה.

ממליץ לאותם אלו שיודעים לזרום ומוכנים להשקיע קצת

מייקל

||| דיווח זה צורף לדיון הנוכחי ע"י ההנהלה לאחר פתיחת דיון חדש ומיותר : הג'ינגית האמיתית כועסמוחא כפייה
19LOLx82010-12-12 19:32:07

38
איצטגנין אח שלו האם עצם קיום דיון יפי הנפש הזה מונע מרונית להרטיב?
האם הוא מסתיר את עשרות הדיווחים?
והאם נפשך אינה יפה?

או בעיברית מה פשר היציאה שלך? באר והסבר?קריצה

[QUOTE=איצטגנין]דיון של יפי-נפש....

...ובינתיים, רונית לא מרטיבה..
[/QUOTE]

40

[QUOTE=samba]התקשרתי היום והסרסור בטלפון המופיע פה אומר שהיא כבר לא עובדת ויש לה מחליפה, מישהו יודע באמת הפסיקה לעבוד, או שהתחילה לעבוד פרטי/ סרסור אחר? מישהו היה אצל הבחורה החדשה? תודה. [/QUOTE]

באמת?!?! א-כ-ז-ב-ה!!!
טוב, למי שלא הספיק, הנה מספר סרטונים "להמחשה בלבד" של מה שהפסדתם....

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=470]http://static.xvideos.com/swf/flv_player_site_v4.swf?id_video=77235[/FLASH]

19LOLx82010-12-14 20:17:28
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”