מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני
391
כ
האמת היא שעוד אף פעם לא כתבתי כאן דיווח על אף אחת מאלו שפגשתי (ולמנהל שעכשיו במשמרת, אני יודע שזה לא בסדר... ) אז ככה שהוא לא יהיה "בומבסטי" כמו כל האריות כאן בחבורה..
הסיבה העיקרית (אחרי עצלות טבעית) שלא כתבתי היא, בגלל שעוד לא פגשתי את האחת שלאחר הפגישה איתה אני יעמוד נדהם ויגיד "וואו, לזה לא ציפיתי, על זה לא חלמתי", כל אלו שפגשתי (ופגשתי הרבה, שוב סליחה מההנהלה) התאימו פחות או מקסימום בדיוק לצפיות שלי, כשהדגש הוא על פחות. כל בחורה שנפגשתי איתה אחרי קריאת הפוסט/מודעה שלה, ידעתי מראש בדיוק את מי אני הולך לפגוש, ומה ה"תפריט" שיהיה בפגישה, אין הפתעות, אין שידרוגים, ואין מתנות חינם. וזה בסדר גמור, כי לפני הפורום הנפלא הזה היו לי הרבה פגישות בעקבות פרסומים שונים שהסתיימו בנפילות כואבות, ובדרך כלל הפגישות שלי היו הרבה מתחת לציפיות, ובכלל לא התחיל להתקרב לפרסום שראיתי. ומאז שגיליתי את הפורום, הנפילות נמנעו, כי השתדלתי לפגוש רק כאלו שיש עליהם המלצות משאר החבורה, וכך באמת הצלחתי להגיע להרבה פגישות שלא היה מרחק רב בין הפרסום למציאות, ולא חשבתי אפילו לדווח, כי יש כבר את הפרסום של הבחורה, ויש כבר את שאר הדיווחים עליה, ואין לי משהו קונקרטי להוסיף, אז בשביל מה.
אבל לאחרונה קרה הבלתי יאומן, ופגשתי את מירב, והיא השאירה אותי נדהם עם פה פעור לרווחה, ופה הרגשתי צורך לדווח משתי סיבות. א. הרגשתי רגשי תודה עמוקים לחברי הפורום הנפלא הזה, שבזכותם הגעתי למפגש המדהים הזה, ואני רוצה לגמול להם טובה מינימאלית וצנועה על ידי דיווח זה. ב. חשבתי לעצמי, בטח יש בחוץ עוד אנשים כמוני שמחפשים את היוצאת דופן, למה לא לעזור ולשתף? וכאן המקום להודות לחבר הפורום "הארלי" שלימד אותי פרק חשוב בהלכות שיתוף ופרגון לאחרים.
אחרי כל ההקדמה הארוכה הזאת, אני ייגש לדיווח עצמו.
אני איש עסקים שחי על הקו ניו יורק – תל אביב, זאת אומרת שממוצע פעם בחודש אני חייב לקפוץ לחו''ל, ובדרך כלל אני לא יודע הרבה זמן מראש מתי אני נוסע. אחרי שקראתי את הפוסט של מירב ואת הדיווחים החמים שעליה, ניסיתי לתאם איתה פגישה, והיא כל הזמן הייתה תפוסה, ויכלה לקבוע איתי פגישה רק שבוע מראש. אחרי שקבענו תאריך תמיד התפקשש לי והייתי חייב לבטל עקב נסיעה לא צפויה. וכבר כאן ראיתי את השוני ואת הסבלנות המיוחדת של מירב, במקום להתקומם ולקטלג אותי כבחור לא רציני, מה שהיה על פניו נראה נכון, היא בחרה להבין אותי ולהאמין לי, ולא כעסה על כל הביטולים המרגיזים שלי. וכך נמשך ה"יו יו" הזה במשך תקופה ארוכה, כשבמשך כל הזמן הזה נפגשתי עם כאלו בנות שהלו''ז שלהם יותר גמיש, ויכלו לקבוע איתי פגישה מהיום להיום.
לפני כשבועיים סגרתי איזה עסקה בחו''ל, וידעתי שעכשיו אני יהיה בארץ לפחות חודש ימים, אמרתי לעצמי, זה ההזדמנות של החיים שלך לתפוס את מירב, פניתי אליה בפרטי תוך תקווה ותפילה לאלוהים שהיא לא תזכור את ההיסטוריה המרגיזה שלי, והיא אכן חזרה אלי, וקבענו פגישה לתחילת שבוע זה. ראיתי שתפילותיי התקבלו, והמשכתי להתפלל חזק שלא יצוץ איזה משהו לא מתוכנן... וכנראה שאלוהים בצד שלי בתקופה האחרונה, והצלחתי להגיע לפגישה בלי בעיות מיוחדות
במשך ההתכתבויות והטלפונים האלו, ניסיתי קצת ל"הדליק" אותה עלי בכל מיני טריקים שמניסיוני עובדים על כל אחת, ואצלה זה פשוט לא עבד, היא נשארה חמה ואוהדת בהחלט, אבל לא הסתחררה בשום אופן, למשל, קבעתי איתה מראש דאבל פגישה בכדי לפתות אותה עם המחיר הכפול, והיא מצידה ניסתה לשכנע אותי שחבל, כי "גם ככה שעת הפגישה תתארך מעבר לשעה". היה לי דרך איך לשלוח לה כסף דרך חבר משותף שהיה אמור להיפגש איתה, אז שלחתי לה מראש את האתנן בתוספת מכובדת (כמעט כפול מהמחיר שהוסכם מראש, כי מניסיוני אני יודע שכל בחורה אפשר ל"שמן" עם מזומנים) חשבתי לעצמי שזה בטח יעשה את העבודה... אבל היא נשארה בשלה... כמובן שמאוד העריכה והודתה בצורה חמה וכנה, אבל אורך השיחה לא השתנתה בעקבות כך... לכן כשסוף סוף היגיע היום המיוחל, יצאתי אליה עם הרגשה קצת מסתורית ומבולבלת, כי הבחנתי שהיא לא בחורה סטנדרטית, ולא ידעתי בדיוק למה לצפות, ואני הרי רגיל תמיד לדעת בדיוק למה לצפות..
לא אאריך בתיאורים על מקום מגוריה, כי זה עשו כבר קודמי, רק אציין שזה מקום דיסקרטי לחלוטין, ואף אחד לא יכול לחלום לאיפה אתה הולך, כך שמבחינה זו היא קיבלה אצלי עוד פלוס. כשהגעתי לכתובת, התקשרתי אליה מהרכב, ואז פתאום במקום להזמין אותי לעלות אליה היא ביקשה ממני להמתין לה ברכב.. טוב, חשבתי לעצמי זה מוזר, הרי היא לא מקבלת יותר מאחד ביום, אז זה לא שמישהו שם, אז מה קורה? ואז אני רואה יוצאת מהבניין בחורה י פ ה פ י ה (כל מה שמירב כותבת על הגוף שלה, נובע מדימוי עצמי נמוך!) לבושה יפה אבל מאופק מאוד, ניגשת ישר לרכב ונוקשת לי בחלון, אני פותח לה את החלון, והיא אומרת: לא תיתן לי להיכנס? יורד מבול של גשם. ואז זיהיתי את הקול שלה, הקול הכי סקסי ששמעתי בחיי.. אמרתי לה: מירב? והיא אומרת לי, כן. אז כמובן שפתחתי לה את הדלת, כולי מבולבל. ואני שואל אותה, מה קרה? התחרטת ברגע האחרון? לא יכולה פתאום? מה זה נקמה על כל הביטולים שלי? והיא מחייכת אלי ואומרת, לא, פשוט אני צריכה להכיר אותך עוד קצת... בוא נעשה סיבוב. ציפיתי לאיזה נשיקת נימוסים כהתחלה, אבל נאדה.. וככה הסתובבנו לנו שעה ארוכה בכל מיני מקומות שקטים, כשאני מנסה להתרכז בנהיגה ולענות לעניין על השאלות (משימה קצת מורכבת ) ובתוך ליבי אני מייחל לאיזה יד שתישלח ב"טעות" או עוד יותר טוב בכוונה... ושוב פעם נאדה.
עד שסוף סוף הבחורה הואילה בטובה לחזור איתי הביתה.. חשבתי לעצמי אוקיי, עכשיו רק ניכנס הביתה ונתנפל אחד על השנייה בנשיקות וחיבוקים. בחלומות.... נכנסים הביתה והיא מורידה את החלק העליון שלבשה ונשארת עם חולצה מדהימה שמבליטה זוג שדיים מציצים, והיא מיד הולכת להביא יין, מתיישבים ומתחילים לדבר על דברים יותר אינטימיים, האלכוהול עולה למוח, והיא מדברת על נושאים "רותחים" המתח המיני בשיאו ו...נאדה.
כבר התחלתי לחשוב שאני יוצא מפה הלילה עם שיחות נפש עמוקות בלבד, (דבר שווה ערך כשלעצמו) אבל אז פתאום היא שואלת אותי, אז אתה מתקלח ראשון? ואני רצתי במהירות למקלחת לפני שהיא תתחרט...
כשיצאתי היא חיכתה לי בתלבושת שלישית להערב, סקסי ביותר, עם כוס יין ביד, מגישה לי את היין ונבלעת באמבטיה..
את מה שארע אחר כך אשאיר לדמיונכם הפורה, רק אציין שתי עובדות. 1. כל ה"מחקר" שעשתה עלי בכל ה"דייטים" האחרונים, אם בטלפון, ואם בהתכתבויות, ואם במפגש המקדים, הוכיחו את עצמם במיטה, כשמירב הצליחה להביא אותי לגמירות מטריפות ולהגשים פנטזיות ששנים לא הצלחתי להגשים. 2. הבחורה גמרה יותר הרבה פעמים ממני .
לאחר כמה שעות בילוי, אחרי שכבר התעייפנו כהוגן, נפרדנו לשלום. הפרידה מבחורה עובדת מעולם לא הייתה לי קשה, להיפך, צ'ארלי שיין אמר "אני לא משלם לזונה על הזיון, אני משלם לה בשביל שתלך אחר כך" (ציטוט מהפוסט של מירב) אבל פה הרגשתי שאני נפרד ממאהבת אמיתית, ופשוט היה לי קשה להיפרד ממנה. עד עכשיו אני מהרהר במה שהיה... ויש על מה להרהר...
בקיצור חבריה, מי שמחפש רק את הסקס נטו, יש פה בפורום אין ספור המלצות, לכל מיני וסוגי הסקס, ולכל רמות המחירים. אבל מי שמחפש מאהבת, מי שמחפש את ה"אשה" שמאחורי הסקס, מי שחשוב לו להתאהב במי שהוא שוכב איתה, מי שרוצה לעשות אהבה עם סקס ולא רק לעשות סקס, מירב היא היחידה שאני מכיר.
ולמירב אגיד רק מילה אחת שמביעה הכל: תודה
שלום לכולם!
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”