כ מחפש שותף/ים לאורגיה עם זונות/נערות ליווי בחיפה - דף 3 - סקס אדיר

מחפש שותף/ים לאורגיה עם זונות/נערות ליווי בחיפה

25
שלום חברים,
מצאתי לנו נערת ליווי לאורגיה מוחא כפייה

מדובר בנערה רוסיה בת 22 בלונדינית עם שיער ארוך מבנה גוף חטוב שדיים בינוניות קטנה וקומפקטית.

יש לה טוסיק מדהים (בדקתי אותו כבר קריצה....) כוס מגולח ויפה והיא מאוד ליברלית שזה חשוב...

מקבלת בתחת מוצצת בלי גומי ועם גמירה בפה אין לה בעיה בקיצור זורמת עם הכל

הבחורה כרגע צריכה כסף והיא מוכנה לאורגיה עם מספר אנשים ואני חושב שזאת הזדמנות בשבילינו וגם בשבילה כי אנחנו עוזרים גם לה בו זמנית :)

לאור ההזדמנות הכמעט חד פעמית הזאת אני רוצה לקיים את הפגישה ביום שלישי הקרוב 19/12/10 בשעה 16:00

המקום יהיה בחדרים המושכרים בהדר - אני בדיוק עכשיו עובד על לסגור עם המקום ואני אתן כאן את כתובת שלו עוד היום אני מקווה.

לגבי המחיר, מה שאני מתכנן זה שכ"א יביא 300 שקל ויתן 250 לבחורה ו-50 למקום ואני כולי תקווה שגם המקום יסכים למחיר סביר במידה ויהיה צריך לקצת יותר אני אשלים... בכל זאת, זאת הפנטזיה שלי לא ?

אורך המפגש סיכמתי עם הבחורה על שעתיים היא זורמת ומתוקה ממש! והכי חשוב מקבלת בטוסיק !!! אך איזה טוסיק !....

הייתי איתה לא מזמן חבר'ה היא באמת משהו... יש לי את הטלפון האישי שלה שכמובן היא לא מסכימה לפרסם.

חברים אם אתם גרים קצת יותר רחוק מחיפה וזאת באמת פנטזיה שלכם אני מציע לא לחשוב פעמיים ולבוא - לא יודע מתי עוד תהיה לנו הזדמנות כזו.

בקיצור אני ממש נירגש.... Embarrassed ובאמת מקווה לראות אותכם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”