כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 4 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

31
[QUOTE=אחים שלו גברים] לא בדיוק חלק מדמי המזונות מוגדר כ"דמי ניהול" והוא עבור האשה.
החוק מנסה להיות לטובת הילד לא תמיד הוא מצליח.
[/QUOTE]

בגלל זה אמרתי מראש שאני לא מבין הרבה בחוקים אבל מבחינה מוסרית, אם הולך להסתובב בעולם הזה ילד שנושא את הגנים שלך אז אתה מחוייב לדאוג לו עד שהוא יוכל לדאוג לעצמו.
19LOLx82010-12-20 17:52:57
אז אגמור בשיר מזמור

32
לי זה נישמע שמישיהוא מגחגח עלינו.חיוך גדול

אפשר להפוך את הפוסט הזה ,לפינת המדע הבידיוני של הפורום.

שחר ,אם זה נכון אז מעניין כמה עוד כאלו נשארו בתאיילנד.

ואם זה באמת נכון אז בוא אלינו לפורום העיסוים ,אין סיכוי שיקרה דבר שכזה,אני אשמור עליך.

גיסנו בתקציב שלך ,אין בעייה לפתור את הנושא.קריצה

עלה והצלח אצבע למעלה

כן ירבו

באהבה זונגלרEmbarrassed

ניתן דרך הפורום גם לשלוח הזמנות לבריתה ?

המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

33
יכול להיות ויכול להיות שלא
אבל כנושא לדיון היפוטתי זה מספיק טוב.
ודווקא עם מעסה בחדר נטול קונדומים ניתן להיסחף לכיוון הזה ביותר קלות.

[QUOTE=jongler]לי זה נישמע שמישיהוא מגחגח עלינו.חיוך גדול
[/QUOTE]אחים שלו גברים2010-12-20 19:18:34

34

איצטגנין: "אם יהיה לך ילד ממנה - הוא יהיה בן זונה..." לא ידעתי אם לצחוק או לבכות כשקראתי את זה...

תודה לחברי הפורום היקרים על האכפתיות והדאגה

הייתי איתה בסהכ 4 לילות בלבד

אפרוזיאק: "האם היא מסוגלת להתמיד מחוץ למקצוע " אני מניח שאתה חושב שלא, יכול להיות שאתה צודק...

בדיקת אבהות היא חובה, ככה שאת ה 5000 שח שתכננתי לשים על Ellen saint  בפראג הם ילכו למטרות אחרות....

היא כן תשאיר  תלד את הילד, כי זו ההחלטה שלה, והבטיחה לי שהיא תהיה" אישה טובה שתדאג לגבר שלה" לדבריה

היא כן תוותר על המקצוע שלה, אבל אין לי מושג אם זה בכלל אפשרי?

אתמול לא ישנתי בלילה רק מהמחשבות, היום אני קצת יותר רגוע, ומאמין בטוב

קשר כזה יכול להצליח או מועד לכישלון?

sexhunter קו המחשבה שלנו דומה

35
[QUOTE=שחר סגל]

היא כן תשאיר תלד את הילד, כי זו ההחלטה שלה, והבטיחה לי שהיא תהיה" אישה טובה שתדאג לגבר שלה" לדבריה

היא כן תוותר על המקצוע שלה, אבל אין לי מושג אם זה בכלל אפשרי?

קשר כזה יכול להצליח או מועד לכישלון?

[/QUOTE]

שחר, קודם כול טוב מאוד שאתה שלם עם החלטתה ללדת.
אחרי בדיקתאבהות, אם זה ילד שלך - יש מרחב איך להתמנג. מבחינתי - תמיכה וקשר - חובה, נשאוים - רק אם הייתה מתחתן עם הבחורה גם ללא המקרה.

לא בגלל המקצוע. רוב הזונות עזבו את המקצוע שהייתה אפשרות וסיכוי שהיא תהיה אישה טובה אפילו לדעתי גבוהה ממוצע.

פשוט עדיף להתחתן עם בת זוג שאתה מרגיש שטוב ללכת בחים ולא בגלל הנסיבות. יכול להיות שכדי שתגורו ביחד תקופה ארוכה לפני שתחליט סופי.

36
שחר,
הרשה לי להוסיף לך קצת יותר מידע.

1. החוק , והוא שונה לאחרונה, אומר שאם היא תתבע ממך אבהות, גם אם תסרב לבדיקת רקמות הרי עצם סרובך יכריז עלייך כאב לצרכי דמי מזונות. מאידך, יתכן ומעמדה המשפטי , ואני מניח שאין לה אזרחות , וזה שיקול מהותי, הוא כזה שלמעשה לא תוכל ממש לתבוע ממך דבר ומעמד התינוק הוא כילדי העובדים הזרים, דהיינו כמעט ולא קיים.
2. במידה והיא נשואה, ושוב בתלות האם יהודיה או לא, הרי יש כאן חשש לממזרות ולכן לא תוכל לפי החוק לקרוא לך לבדיקת רקמות ולא ניתן יהיה לפיכך לחייב אותך באבהות. נמלטת בעור שינייך.
3. והכי חשוב, אתה הרי לא יודע עליה מספיק פרטים כדי שתהפוך להיות אשתך במקרה הטוב או אם ילדך בלבד במקרה הרע. אישה במצבה, היא לא נורמטיבית. רוב הסיכויים שעברה התעללות מינית מאז שהיא ילדה, ושאר מרעין בישין. היכולת שלה, עם כל הכבוד, להתפתח להיות אישה נורמטיבית כרעיה וכאם הוא קלוש.
4. אם בכל מקרה, החלטת שלא ללחוץ עליה להפיל, שזאת המלצתי, הרי שקח בחשבון שצפויים לך חיים לא פשוטים איתה, הכן עצמך לכך שהיא תזדקק להרבה טיפוליים אישיים, זוגיים ומשפחתיים כדי לתפקד. גם אתה, תושפע מכך. טראומה של זנות עלולה להביא אותה לסלידה מוחלטת ממין, קשיים במתן אהבה (במיוחד שיש לה ילד לדאוג לו כתחליף) ועוד ועוד.
5. מאידך אם יש לך האומץ והכח , לחלץ בחורה מגורל קשה, וגם לגדל איתה ילד הרי שאני מצדיע בפניך!!!

37

הסיכוי להצלחה בנישואים כאלו אפסי, תבין היא עברה הרבה מאוד גברים ואתה תמיד תאלץ לעמוד בתחרות גם אם לא תמשיך את המקצוע, בנוסף הרי זה לא נישואים מתוך אהבה אלא מתוך הכרח וזה כבר מתכון לכשלון.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

38

שחר,טוב לשמוע שנירגעת ואתה שלם עם החלטתה...

ללא ספק התמיכה שלך בהחלטתה מוסיף ערך חשוב בשבילה והרבה אופטימיות + חיוך : )

אתה יודע שחר,כל דבר זה לטובה..

* אתה כבר לא תצטרך לזיין תמורת תשלום (לפחות לתקופה מסויימת או לכל החיים)

* אתה מתחיל דרך חדשה ומרגשת

* אתה תיהיה א ב א

בשבילה זה להיות א מ א

להיות מאוהבת בילד שלך

לחיות בידיעה שהילד שלך הוא הילד הכי מתוקחמודיפהחכם שיש

להתעורר משינה עמוקה ביותר בגלל ציוץ של הילד ותוך שניות להתיצב ליד המיטה שלו.

להתעורר באמצע הלילה אחרי שלא ישנה יותר משעה ברציפות בשביל להניק אותו, ואז פתאום להסתכל על הפנים המתוקות של היצור החמוד הזה ולהרגיש הכי מאושרת בעולם

לסלוח לו גם אם רגע לפני שהתלבשת טיפ טופ ליציאה אחרי שלקח לך שעה להתארגן ולהחליט מה ללבוש, ורגע לפני היציאה הילד החליט לפלוט עליך.

להיות מסוגלת לשבת שעה שעתיים ולהסתכל על הילד כשהוא ישן
להתמוגג מכל הברה שיוצאת לו מהפה.

להתלהב כשהילד עשה קקי ("איזה יופי!!! עשית קקי!!!")

לספר לאבא בהתלהבות שהילד עשה קקי

מקווה שהעליתי בך חיוך,בהצלחה הרבה בריאות ואהבה

רק טוב Star
SEXHUNTER2010-12-21 01:24:51
Follow your instincts, not your horniness

39
שחר. אינני יודע מדוע הנערה החליטה שהילד הוא שלך ומה הסיכוי שאכן כך הוא הדבר. יכול להיות שהוא אכן צאצא שלך, מאידך יכול להיות שנראית לה מועמד מתאים לאבהות, מסיבות שונות.
אם אתה נותן סיכוי לזוגיות בינכם להצליח - אני מאחל לכם אושר והצלחה. הלוואי שזה יצליח ותגדלו ילד(ים) לתפארת.
בכל מקרה (גם אם נראה לך שאתם הולכים לחתונה) אני ממליץ לך ללכת לעורך דין המתמחה בדיני משפחה.
אתה צריך להיות מוכן להכל, שכן יחסים כאלה יכולים להסתבך. אתה צריך לדעת את זכויותיך (למשל: מי צריך לשלם על בדיקת אבהות? האב הנתבע או האם התובעת?). לך להתייעץ ואל תגיד לה שאתה הולך, כדי לא לסבך את העניינים בינכם.

שוב, בהצלחה. וכמו שאמרו הכותבים שלפני - במידה ונולד לך ילד היה לו אב טוב גם אם אינך ביחסים טובים עם אימו. אין לו אב אחר, וכל העניין אינו אשמתו.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

40
[QUOTE=רומנטי עדין]
הסיכוי להצלחה בנישואים כאלו אפסי, תבין היא עברה הרבה מאוד גברים ואתה תמיד תאלץ לעמוד בתחרות גם אם לא תמשיך את המקצוע, בנוסף הרי זה לא נישואים מתוך אהבה אלא מתוך הכרח וזה כבר מתכון לכשלון. [/QUOTE]
אתה באמת רומנטי עדין שחיי בעולם דמיוני ורומנטי על בחורות שמוכרות שירותי מין.
אל איזה תחרות אתה מדבר? הבחורות לא זוכרות את הפנים של גברים שזיינו אותן לפני שעה ונזכרות רק שגבר חוזר בתוך לקוח.

אין שום הבדל ביחס שלהן ממלצריות או מוכרות או פקידות דואר.

אם היה קשר רגשי בין הבחורה לשחר ושחר הוא אדם עם ניסיון רב ביחסים ולא ימכרו לא לוקשים, אז הקשר זה מצד בחורה אמיתי. וגם הוא אמר שיש לא חיבה גדולה מאוד לבחורה.

אני חוזר אל ממה שכבר כתבתי: שחר צריך (לאחר בדיקת אבהות) להתיחס לבחורה בלי שום קשר למקצוע שלה. אם הוא היה מתחתן איתה לו הייתה נגיד דיילת - אז שיתחתן. לא כדי להתחת (אני מסכים עם רומנטי) מתוך הכרח, אבל אפשר משיקולים שסה"כ הבחורה מתאימה ואם כבר אז כבר.

בכול מקרה - אם הילד שלו - חובה מוסרית לדואג לו.

מניסיוני האישי. ששלי גורשה היה מדובר מהתחלה שהיא חוזרת לארץ. חשבתי שאם תחזור אציע לה שנעשה ילד כדי שתהיה מוגנת מגירוש והייתי מוכן "לקנות" לה נשאים פיקטיביים.
ערבה אנושית2010-12-21 09:08:10

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”