כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 7 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

61
סליחה על ההתבטאות , הכוונה היתה לעולים מרוסיה,

בכל מקרה, אני מכיר מקרוב מאוד מאוד מאוד, מקרה שכזה, אל תהיה הכוכב במקרה שלך, תדאג להתנתק ממנה כמה שיותר מהר

יותר מהר= פחות נזק עבורך,

השורה התחתונה היא שיש כל כך הרבה אמהות חד הוריות, ולצערינו הרבה מהם הם מרוסיה שעלו לארץ ,

משפחה שעלתה מרוסיה מכילה, אמא, סבתא (איך לא ...בבושקה) , ונכדה, ברוב המקרים הבעל ברוסיה, ולא מתכוון לעלות לארץ וגם לא ממש תגעגע למשפחה שלו כאן, ובתכלס יש לו חיים מש עצמו, ולהם חיים משל עצמם,

אתה צריך להכניס לה לראש שהיא תסדר עם הילד לבד, או תגדל אותו לבד, מקסימום מקסימום תתן לה מזונות וזה רק אחרי שבית משפט יחליט, ובכל מקרה אתה מתנגד לחלוטין לבדיקת רקמות,

ושם לב היטב למה שכתבתי לך בהודעה מקודם, אני מדבר מניסיון סופר קרוב למקרה שלך,

תתנתק ממנה, שלא תתפוס עלייך טרמפ,ואח"כ בבית משפט תגיד שאתה הבן זוג שלה, ובית משפט יחייב אותך לעשות בדיקה,

עבודה בזנות היא קלה , מכניסה כסף , ושוחקת את הגוף והורסת את הנשמה, אני לא חושב שתרצה לחיות עם מישהי שעוסקת בזנות למחיתה,

וסליחה מכל הבנות העובדות, אבל אין מה לעשות אי אפשר לשכב עם כל כך הרבה גברים ביום למשך תופה ארוכה ולא לקבל איזה שריטה נפשית או צלקת נפשית טראומה כל דבר אחר.

62
ותיקק תרגע,
במקרה לא מדובר במוצצת מרוסיה. אז תפסיק עם הסברים דמוגרפיים שלך.

וסתם שאילה מאדם ששירת בלבנון 15 שנה: איך קורה שבמשפחות של סבתא, אם הד הורית ונכדה יצאו כול כך הרבה חיילים קרביים שבאופרת יצוקה בין הנפגעים 20% היו במשפחות מחבר העמים.

בטח גם לזה יש לך הסבר של נצלנות.
ערבה אנושית2010-12-22 22:10:13

63
ע"א במדינות קפיטליסטיות מקובל שהחיילים הקרביים מגיעים ממשפחות הרוסות ראה את הצבא האמריקאי וכנראה שצה"ל בדרכו להיות כזה.
ו20% מהניפגעים זה גם חלקם היחסי באוכלוסיה אז אנחנו לא מבינים מה רצית להגיד, אחוז הדתיים הנפגעים הרבה יותר גבוה מחלקם באוכלוסיה לדוגמא.

מעבר לזה הכללות זה דבר רע ובעייתי ושניכם כמובן חוטאים בהם מ2 צידי המתרס.

[QUOTE=ערבה אנושית]ותיקק תרגע,
במקרה לא מדובר במוצצת מרוסיה. אז תפסיק עם הסברים דמוגרפיים שלך.

וסתם שאילה מאדם ששירת בלבנון 15 שנה: איך קורה שבמשפחות של סבתא, אם הד הורית ונכדה יצאו כול כך הרבה חיילים קרביים שבאופרת יצוקה בין הנפגעים 20% היו במשפחות מחבר העמים.

בטח גם לזה יש לך הסבר של נצלנות.
[/QUOTE]

64

החילים אם כיפות סרוגות הם החילים הכי טובים עם נכונות להקרבה ומוטיבציה הכי גבוהות שיש בחברה.

שאדם ששולט בשפה כמוך קורא להם דתיים אתה חוטא בחוסר יושר כי דתיים ברובם לא משרתים בצהל.
אם תקרא את תיאור משפחה מרוסיה שנתן ויתקק משפחה נטולת גברים שבאה לנצל את המסכנים מקומיים - תבין במה אני מדבר.
וסתם שאילה לאדם פיקח כמוך: איפה מצאת שאני דיברתי בהכללות על קהל כולשהו?

65
נסחפנו מנושא הדיון ולא ניסחף יותר מדי.
אנחנו היינו מציעים שבמקום להיעלב לנסות להבין את המסר שמעהר לסגנון הגס והמתנשא.

[QUOTE=ערבה אנושית]

החילים אם כיפות סרוגות הם החילים הכי טובים עם נכונות להקרבה ומוטיבציה הכי גבוהות שיש בחברה.

שאדם ששולט בשפה כמוך קורא להם דתיים אתה חוטא בחוסר יושר כי דתיים ברובם לא משרתים בצהל.
אם תקרא את תיאור משפחה מרוסיה שנתן ויתקק משפחה נטולת גברים שבאה לנצל את המסכנים מקומיים - תבין במה אני מדבר.
וסתם שאילה לאדם פיקח כמוך: איפה מצאת שאני דיברתי בהכללות על קהל כולשהו?
[/QUOTE]

66
לסיכום,שחר אחי,

במידה וישנה אהבה בינכם (ובמידה והילד/ה שלך) אז זכור ש...

"Love does not require two people look at each other, they look together in the same direction"

ולפעמים אתה יודע ש..לעשות טעויות ,שגיאות ,ובעיות..זה טוב ,כי רק ככה תוכל להתקדם בחיים. ואני מאמין שתמצא את הדרך הנכונה בסופו של עניין.

לבינתיים לילה טוב,

ממני סקסהאנטר.
Follow your instincts, not your horniness

67
לגבי עניין התבטאותו של וותיק בעניין הרוסיות ותגובתו של ערבה ואחים שלו רציתי להוסיף מילה:
אני החלטתי לפני שנים, שבכל מקום שאתקל בגזענות אשתדל להגיב וככל יכולתי לעצור אותה (לא תמיד אני מצליח לעמוד בהתחייבותי לעצמי).

גזענות היא מחלה מדבקת וקטלנית לחברה ולאדם, אבל אני מאמין שהיא לא חשוכת מרפא למרות שימיה כקדם.

מה שוותיק כתב על הרוסים היא גזענות טהורה. לכן יש לגנות את הדברים.

הפצת הגזענות מצליחה בין היתר כיוון שהיא מדברת בהכללות שהמאזין תופס מהן את "גרעין האמת", או האמת כפי שהשתרשה בדעת הקהל (שכמובן לא חייבת להיות מדוייקת או נכונה כלל וכלל), ומקבל את ההכללה כנכונה.

לכן, אני לא מסכים שצריך לנסות ולהתעלם מהגזענות ולהבין את "המסר" אם בכלל היה כזה.

ובגלל שידוע שלכל היהודים יש אף ארוך צחוק, התקשתי להתעלם מהריחבכי

יום נפלא,

אבוד

68
אכן העליה מברית המועצות הביאה איתה רק אקדמאים ונערות חסודות וצנועות שלא שותים אלכוהול,
ואין דבר כזה זונות רוסיות כפי שאחת מחברות הכנסת ממוצא רוסי ציינה פעם, אנחנו אישית שקלנו לבקש ממנה את כל הכסף אותו בזבזנו אצל האין זונות האלה.

העליה מברית המועצות הביאה איתה אנשים ונשים נפלאים וגם את שולי החברה זו המציאות ומי שאומר אחרת חוטא לאמת וטומן ראשו בחול, האמת נמצאת בדרך כלל באמצע וגם מדעה שנודף ממנה ריח גזענות ניתן ללמוד בעיקר כשמנסים להבין מהיכן מגיעה הגזענות (יאיר לפיד כתב על זה מאמר יפה אתמול בידיעות)

70
רציתי פעם נוספת להביע את הערכתי העמוקה ביותר לשחר סגל שתוך יום אחד לאחר הודעה כול כך קשה (הייתי כמה פעמים בחיי בהמתנה לווסת וזה סיוט) קיבל החלטה על תמיכה בילד (אם זה שלו)

אני גם פעם נוספת מציעה לו לא להרגיש מחוייבות לאם הילד נעבר לעובדב=ה שהיא אם הילד (אם הוא שלו).

צער לי שבשביל שנינות אחים שלו גברים מושך לנושאים שלו שייכים לפוסט זה.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”