כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 10 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

91
שאלה,,,בדיווח האחרון על קטיה , ספרתי כי יא החליטה ש,,,איתי (טענה בגלל הגודל , וזה לא נראה לי הסיבה) היא לא מעוניינת להכנס.
יש מצב שמשהו יודע אייך אפשר לשנות את הגזרה? , ולשכנע אותה ? (אוליי "קוד" או משהו כזה?)

כי ממש בא לי עליה , ואוליי יש מצב שבמקום העכשוי (עכשיו שהיא פרטית) היא "תתן עוד צ'אנס"?
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

92
הייתי עם קטיה כמה פעמים,היא לא נורמלית זה ברור,ולא ניכנסת לשני אקטים אפילו אם שילמתה 1000 שקל.
לא יודע מה הקטע הזה שהיא לא ניכנסת לשני אקטים מה בעיה בזה?! אם הבנאדם משלם לה תוספת יותר מה הבעיה! למה לא מסכימה!.

היא עבדה בהתחלה בסלמה151,אחר כך סלמה90 ראשית חוכמה16,אחר כך ליונסקי85.

היא עובדת עד היום הזה משעה 10 בבקר עד 22:00 בלילה.

רוצה להוסיף לכם משהו בסוף שהיא לא איכפתה לה אם הגבר כעס ממנה או ניעלב או לא רצתה לכנס איתו.

כי תור גדול של גברים כל יום מחכים לה,כל פעם שאני איתה הטלפון שלה לעזאזאל לא מפסיק לצלצל,בסוף התעצבנתי אמרתי לה תיכבי אותו או תשימי אותו רוטט,אתה מזיין עם צילצולים זה מוציא הריכוז ממך, לא נעים בכלל!!.

החתיך הרומנטי2010-12-23 17:51:23
תמיד בשטח למען כולם.

93
[QUOTE=סופר לה טיב]מר מר-חיב,

יתכן שקטיה לא רוצה יותר להרחיב, אתה שואל שאלה ולא מספק מספיק נתונים.

יש למעלה תמונות שלה, צרף תמונות של מה שגורם לה להימנע מלהיכנס, ותקבל התייחסויות ענייניות מחברים אובייקטיבים, אם זה אכן בגלל הגודל, או אולי מסיבה אחרת שלא ידועה לך ושחשוב שתדע...

[/QUOTE]

אפילו אותי אתה מצליח לקרוע מ - צחוק

שימי שאין לו רגע דל קריצה

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

94
[QUOTE=החתיך הרומנטי]
כל פעם שאני איתה הטלפון שלה לעזאזאל לא מפסיק לצלצל,בסוף התעצבנתי אמרתי לה תיכבי אותו או תשימי אותו רוטט,אתה מזיין עם צילצולים זה מוציא הריכוז ממך, לא נעים בכלל!!.

[/QUOTE]
אחי החתיך הרומנטי, תגיש נגדה תלונה במשטרה בגין שיבוש הליכי חדירה.

בגמילה

96
מר חיב ידידי
פעם קטיה ספרה לי (זה היה לפני שנתיים וחצי) שאתמול זיין אותה גבר עם זיין מאוד עבה תמורת 250 שקל ואחר כך שרף לה כול היום והיא לא יכלה לעבוד.

אז אם אתה הייתה - אין מה לעשות.

מצד שיני קטיה לא נורמלית. אני תמיד תשתדל לתת לבחורות לא להפסיק לקוחות כי אני לוקח יותר מכניסה אחד (במקרה של קטיה לזיונים כמעט נטו עם מעט סיפורי). יום אחד שחצאתי כדי שקבל לקוח חיכתי לדליה שאז עבדה שם. דליה ספרה לקטיה וקטיה סרבה לקבל אותי מאותו יום.

אומנם הייתה מאוד נימוסית, בקשה לא להעלב ושלחה אותי לחברה שלה בסלומה 50.

אז לדעתי אל תבנה על הגיון שלה.
ערבה אנושית2010-12-23 21:25:54

97

תרשמו,,,,,לדון-דג-דה-ג'אן (חבר שאני הולך איתו הרבה לדגום) יש יותר משלי , לפחות בהפרש של 4 ס"מ

והיא בקשה ממנו שבפעם הבאה יבוא למשך שעה (לא הספיק לה חצי שעה איחתו)
כך שאין לי ספק שהתרוץ גדול מידיי ,,,הוא קיטצ'י....שתבינו אני מעריך את הגודל דל מה שיש לי ,,אבל הוא לא באיזור ה20ס"מ
ואני מאמין שלכמה מהלקוחות הקבועים של קטיה יש 20 ס"מ ואוליי יותר.

ערבה אנושית , אני מעריך את המסרים שלך,,,את קטיה דגמתי באוגוסט 2010 כך,,,שלפני שנתיים ?? זה בטוח לא אני.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

100

ידידי,

אתה מכיר אותי ויודע שאני כבר לא בעל כלי חזק במיוחד בגלל הגיל.

אז למרות זה שפעם נכנסתי לתוך א. הרגשתי ממש לא נוח. לוחץ לי. לא גמיש כרגיל.

שאלתי מה קרה? היה חייל עם זיין עבה ש20 דקות לא יכול לגמור. שפשף הכול. מאוד כעסתי שהיא לא גרשה אותו באמצע.

קטיה ספרה שאחרי בעל כלי עבה מרחה כול היום כרמים ובכול זאת כאב לה.

אז זה לא פחד, זה דוקא חוכמה מיקצועי של קטיה שלא. לא הייתה (זה היה ביקור שיני של חייל והיא נתנה לו שנס במקום לסרב).

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”