כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 44 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

431
הפוסט הזה מדרדר במהירות למצולות.

ובכן ידידנו גאנר ביקר אצל הנערה נהנה ( לא כמו אצלך מירבי ועל כך תעיד התגובה הלוהטת שכתב עליך לעומת התגובה החיובית

אך הפושרת שכתב על מאי, וחלילה אין לי כל כוונה לפגוע באף אחד כולל לא במאי החביבה.

הלו, יש מישהו בבית? מה קורה רומנטי עדין?

מאיפה הקרצת את זה שכתבתי אי פעם בחיי דיווח על מאי? אין לי אפילו מושג מיהי מאי.

ובכלל מה ענין מאי להר סיני? מה זה חנוכה, פסח?

מאיפה הבאת את זה שדחקתי אותך? אני בכלל לא הייתי מודע למיקום שלך במרחב עד כה, אבל בשביל הקטע, ביקשתי ממירב שמעכשיו בכל פעם שאתה מנסה לתאם איתה, היא קובעת איתי במקומךClown.

עכשיו עם קצת יותר רצינות - את כל המגילה הזו שכתבת על הכשל של נסיון הפגישה שלך עם מירב, יכולת לחסוך מעיני כלל הציבור, בהודעה אישית קצרה למירב, שמן הסתם היתה עונה לך במלוא הכנות.

כל טוף!
I fart in your general direction

434

אמממממ במה אפתח? טוב אתחיל בהתנצלות, היה מגיע לה שאכתוב כאן באותו יום, אבל היא בעצמה יודעת כי הכוכבים לא שטים בשמים כפי רצוננו, והמזל הוא משהו שמישהו אחר שולט בו.

הייתי שם, אין לי מילה אחרת מלומר, ואוו. היין היה משובח, המיקום היה פצצה, המוזיקה מעולה, ואת האמת התאים לי להיות שם לשרוף שעתיים, בלי לעשות סקס, ואולי זה מה שיקרה בפעם הבאה, כי באמת זו נקודה של מקום שהיא חלום אבל כל זה רק אם היא מירב נמצאת לצידי,אם היא לא בשטח אין סיבה לבוא ולישון במקום, את זה אני יכול לעשות מהבית.

הפינוק האירוח הקבלת פנים היו מושלמים. היין היה מעולה, ובפעם הבאה עם כזה יין מרלו משובח אני מביא את הבשר מאלגאוצו', הבשר לאכילה זה הדבר היחיד שהיה חסר שם,

לגבי הסקס, אין לי מושג מה היא עשתה אבל פשוט זה היה ניפלא תענוג צרוף.

תודה לך שאת היית היחידה שלי והיה לך את הסבלנות אלי עד אין קץ

ועוד אשוב , עוד הרבה לפני בוא הגשם הבא.

435

חזרתי מנסיעה , אני מעלעל כך בפורום אני רואה את הרווח של גאנר - וואוו הריר שלי נוזל הטעם מריח - מהדיווח...

אני מקווה להגיע בקרוב קרוב...
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

438
Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart
אתמול עדכנתי את ההודעה הראשונה בפוסט הזה והתמונות נמחקו בטעות... לא שזו אבדה כזו נוראית,

אבל הן יוחזרו במהירות קריצה.

בנוסף, אני וחבר פורום נוסף הפקנו, צילמנו וכיכבנו בסרט וידאו אירוטי אומנותי שאפרסם בקרוב.

סרט מדליק של דקה, אין בו שום אלמנט וולגארי או סליזי או חשוף מידי, לכן הוא אירוטי ולא כחול או מיני.

ברגע שהמנהלים יתפנו לטפל בנושא ההעלאה אצבע למעלה

יהיה ממש שמח פצצה

XOXO

M.

קישור לאתר הפרטי שלי:

440

הוי מירב........

רק מלקרוא את הדיווחים דלעיל נהיה לי חם.........

כל מילה רק תחסיר ותגרע מעוצמת החוויה של השהייה במחיצתך...
והדבר המופלא מכולם - שכולם חושבים כך, כולם מקבלים אותו יחס מופלא

כולם יוצאים בהרגשה של פגישה עם מאהבת מושלמת.....(ואני חשבתי לתומי שרק אני זוכה לכך...Tongue

מתגעגע.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”