כ אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס] - דף 7 - סקס אדיר

אילנה זונה בסלמה או בראשית חכמה...[במקור מהקונגרס]

61
תשמע 'רולינג75', רק עכשיו ראיתי את ההודעה וההצעה שלך, כתבת אותה אתמול, אז חבל שלא ראיתי קודם.

הבוקר התעוררתי גם חרמן וגם מתגעגע, קצת פינטזתי על להכיר ולעשות סקס עם אינגה, אבל כמו תמיד, כשראיתי את אילנה 'נמרחתי' ושכחתי הכל ואת כל התוכניות שלי. פשוט כי אני רגיל אליה כבר מכמה שנים וההרגשה איתה זה כמו עם אשה מהבית שאוהבים והכל יופי, ממש נחמד וכייף לי איתה. וכשהיינו במקלחת שאלת י אותה "עד מתי אינגה עובדת?", וראיתי שאילנה קצת כועסת עליה, כי היא אומרת שאי אפשר לדעת אצל אינגה, שתמיד היא מסיימת והולכת בשעות שונות. אז אמרתי לה "בואי נקרא לה ונכניס איתנו למקלחת גם את אינגה" (לא בטוח בכלל שיש מקום ל 3 , ואולי אינגה עוד לא הגיעה, כי הייתי שם מוקדם מאד) - ואז היא אמרה שהיא לא עושה סקס משותף עם אינגה, בכלל.

בקיצור 'רולינג75', תשכח מאורגיה שאילנה ואינגה ביחד, כי היא לא עושה את זה !

לגבי אילנה לבד + שני גברים , כשעברנו לחדר שאלתי אותה, והיא צחקה ושאל ה "את מי תביא ?", אבל יש לי רושם שגם את זה היא לא עושה, זאת אומרת היא לא עושה סקס עם יותר מגבר אחד ביחד, לא בטוח, אבל ככה זה נראה .

אני שוב אשאל אותה ברצינות בעתיד, ותנסה גם אתה לשאול. אבל זה שהיא לא עושה ביחד עם אינגה זה בטוח, וזה חבל !

62
[QUOTE=yigal_dv]תשמע 'רולינג75', רק עכשיו ראיתי את ההודעה וההצעה שלך, כתבת אותה אתמול, אז חבל שלא ראיתי קודם.

הבוקר התעוררתי גם חרמן וגם מתגעגע, קצת פינטזתי על להכיר ולעשות סקס עם אינגה, אבל כמו תמיד, כשראיתי את אילנה 'נמרחתי' ושכחתי הכל ואת כל התוכניות שלי. פשוט כי אני רגיל אליה כבר מכמה שנים וההרגשה איתה זה כמו עם אשה מהבית שאוהבים והכל יופי, ממש נחמד וכייף לי איתה. וכשהיינו במקלחת שאלת י אותה "עד מתי אינגה עובדת?", וראיתי שאילנה קצת כועסת עליה, כי היא אומרת שאי אפשר לדעת אצל אינגה, שתמיד היא מסיימת והולכת בשעות שונות. אז אמרתי לה "בואי נקרא לה ונכניס איתנו למקלחת גם את אינגה" (לא בטוח בכלל שיש מקום ל 3 , ואולי אינגה עוד לא הגיעה, כי הייתי שם מוקדם מאד) - ואז היא אמרה שהיא לא עושה סקס משותף עם אינגה, בכלל.

בקיצור 'רולינג75', תשכח מאורגיה שאילנה ואינגה ביחד, כי היא לא עושה את זה !

לגבי אילנה לבד + שני גברים , כשעברנו לחדר שאלתי אותה, והיא צחקה ושאל ה "את מי תביא ?", אבל יש לי רושם שגם את זה היא לא עושה, זאת אומרת היא לא עושה סקס עם יותר מגבר אחד ביחד, לא בטוח, אבל ככה זה נראה .

אני שוב אשאל אותה ברצינות בעתיד, ותנסה גם אתה לשאול. אבל זה שהיא לא עושה ביחד עם אינגה זה בטוח, וזה חבל !
[/QUOTE]

שבת שלום יגאל ..

אז הנה חזרת מבית האח הגדול...אופס מאילנה קריצה

הבאת איתך תשובה שרצינו לדעת לגביי האורגיה..טוב לדעת.

ואתה יודע מה...כשמכורים/רגילים למשהו (כפי שאתה לאילנה פחות או יותר) קשה לנסות משהו אחר,אז אפשר להבין אחי.

יש הרגשה (יכול להיות שאני טועה) שלמרות שאילנה ואינגה עובדות יחד מזה זמן רב..יש סוג של מתח (לא קינאה/תחרות) באוויר.

כניראה שאילנה לא אוהבת את אופן התנהלותה בדירה כפי שאתה כתבת. בכל אופן,מפי ערבה אנושית ידידנו היקר הוא אמר וכתב שאינגה השתנתה במקצת. ערבה יוכל יותר לדייק בעניין הזה.

ערבה,הבמה לרשותך Star

SEXHUNTER2010-12-25 19:02:38
Follow your instincts, not your horniness

64
[QUOTE=מר-חיב]

שלום ,,,שאלה כללית

עד כמה שזכור לי אינגה מוצצת רק עם קונדום (בהר-ציון 38ב')

יש מצב ש"בצמוד לאילנה" היא מוצצת ללא קונדום?

[/QUOTE]

חיב,גם כשהייתי עימה (פעם אחת) בתקופה של הקונגרס 2 היא מצצה עם.

במידה והיא כן מוצצת בלי אז זה לא משנה כי גם אילנה מוצצת בלי.

אגב,בכללי אין כמו שליקת ביצים רטובה כחלק ממציצה (טובה) בלי!

את הסרט אפשר להוריד כאן בפורום מדור סרטי סקס להורדה Star
SEXHUNTER2010-12-25 21:07:58
Follow your instincts, not your horniness

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”