כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 9 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

81
מה ההבדל בין דיבורים באוויר לעקרונות ?
דיבורים באוויר הם עקרונות שלא עמדו למבחן קשה במציאות.....

רוצה לומר, שכל הדיבורים פה ברומו של עולם ורעיון יפים לדיון תיאורטי בלבד ואינם עומדים במבחן המציאות.

היחידי שצריך לשים את העקרונות היפים האלו במבחן הוא שחר עצמו וכל אלו שמספרים פה סיפורים עם פרחים ונצנצים מאוד יכול להיות שבזמן אמת היו פועלים היהפך הגמור מכל אשר הם ממליצים כאן לבן על גבי שחור.

מילה אישית לשחר,

אינני מכיר אותך כלל ועיקר ואם לא היה מדובר בנושא עם כל כך הרבה השלכות לא הייתי אומר את הדברים הבאים.

לתחושתי, שחר, אתה מקל מאוד ראש בדברים ואלי מידי !

לטעמי, לפני שאתה לוקח החלטה כל כך רבת משמעויות אתה חייב ללמוד ולהכיר את כל אותם משמעויות.

כשאתה אומר שהחברה שלך (איתה אתה מתכוון להמשיך את הקשר) אינה יודעת מהעניין, אינך יודע במה כרוך הריון מבחינת דרישות כספיות וכלליות ועוד אמירות כאלו ואחרות - ניתנת התחושה כאילו אתה מקל ראש בעניין ו/או לא מבין את מלא קנה המידה של ההחלטה אותה אתה לוקח.

האם חשבת מה יקרה אם תמשיך בתהליך ואחרי שהילד ייצא לאוויר העולם ואימו נניח תקבל אזרחות היא תתחיל לבוא בדרישות נוספות אחרות ? ומה יקרה אם האווירה הנעימה בינכם תתחלף באווירה אחרת (גם זוגות "רגילים" חווים משברים קשים כחלק מהשינויים האדירים שגורר בואו של ילד) ? האם לקחת בחשבון את השיקולים הכלכליים (לא יודע אם תהיה מסוגל להמשיך לעשות טיולי סקס בעולם ולדווח לנו...Cool) ? הבדיקה עליה שאלת עולה 2000 ש"ח לדוגמה ובמהלך ההריון יש בדיקות המגיעות ל- 4000 ש"ח הבדיקה, אתה מכיר את זה ? יכול לעמוד בזה ? תוכל לפרנס ילד בנוסף למשפחה שלך אם תרצה להקים ביום מן הימים ?

אני יכו ללהמשיך עם עוד אינספור שאלות וקושיות.... אבל בשורה התחתונה יש רק שאלה אחת רלוונטית

האם באמת חשבת על הדברים בצורה שקולה ? ? ? ? ?

לעבור את החיים בשאנטי באנטי זה מגניב.... אבל כאן חוזרים למשפט אותו כתבתי בתחילת דבריי זה מגניב עד שזה צריך לעמוד למבחן מציאות קשה !

אז אם אפשר להמליץ לך על דבר אחד בלבד,

תחליט מה שתחליט, תעשה מה שתעשה רק שזה יהיה מתוך ידיעה והבנה מלאה של המשמעויות עליך, על אימו של התינוק, על התינוק עצמו ועל משפחתך ומשפחתך לעתיד !

בהצלחה !
הכל מכל כל....

82
אנחנו יכולים רק לחזק את דיברי אפרודיזיאק!

[QUOTE=אפרודיזאק]

אז אם אפשר להמליץ לך על דבר אחד בלבד,

תחליט מה שתחליט, תעשה מה שתעשה רק שזה יהיה מתוך ידיעה והבנה מלאה של המשמעויות עליך, על אימו של התינוק, על התינוק עצמו ועל משפחתך ומשפחתך לעתיד !

בהצלחה !
[/QUOTE]

83
המציאות היחידה היא: כאשר גבר שוכב עם אישה ללא קונדום (אינני יודעת אם זה המקרה אצל שחר) למרות שזו מבטיחה כי היא בולעת אמצעי מניעהעקרהועוד מיני הבטחות, הוא מעביר את הכוח ואת ההחלטה האם לשמור את העובר- לידיים שלה.
במקרה שהעובר אכן פרי זרעו של אותו האחד שלא התעטף בקונדום- יש עליו אחריות משפטית, חוקית, ולעיתים גם נפשית.

קישור לאתר הפרטי שלי:

84
עצות אי אפשר לתת
לא לשחר ולא בכלל
יעוץ זה משהוא אחר, וגם זה מורכב..... אני מנח שקריאת כל התגבות כאן , הן סוג קורס מזורז על השקפות חיים, שחר יאמץ מה שיאמץ. מתוך השקפת החיים שלו.
יתכן וזה שיפוטי מידי אבל שחר עשוי לחוות התבגרות מהירה דרך לימוד השקפות החיים שבאות כאן לידי ביטוי.

לא יודע למה אבל אני ניזכר באמירות של אמאשלי שהיום אני יודע שהיו מהמעצורים המעצבנים של חיי. "XXX זה יגמר רע"
ואני אומר אין לדעת איך זה יגמר, מה זה בכלל "יגמר" אז בלי נבואות שחורות בבקשה.

ההבדל שבין אחריות לשליטה.
אין ספק שהפוסט הזה מרתק. בין אם הסיפור מומצא ובין אם לא

נימרוד_M2010-12-26 12:12:01
its 4 in the morning the end of December

85
מירב,

תופתעי לגלות עד כמה החוק הישראלי לא מגן על שוהים בלתי חוקיים.
ולכן אחריות חוקית (אין בעצם אחריות משפטית אם חושבים על זה) לא בטוח שיש במקרה הזה.

וגם אם הנ"ל התעטף בקונדום והקונדום נקרע או שנגנב זרעו החוק לא נותן נסיבות מקלות.

[QUOTE=זונה מאושרת]המציאות היחידה היא: כאשר גבר שוכב עם אישה ללא קונדום (אינני יודעת אם זה המקרה אצל שחר) למרות שזו מבטיחה כי היא בולעת אמצעי מניעהעקרהועוד מיני הבטחות, הוא מעביר את הכוח ואת ההחלטה האם לשמור את העובר- לידיים שלה.
במקרה שהעובר אכן פרי זרעו של אותו האחד שלא התעטף בקונדום- יש עליו אחריות משפטית, חוקית, ולעיתים גם נפשית.

[/QUOTE]

86
מירב....
בעניין החוק - החוק זה גורם שלישי שמתערב בין שניים-- השליטה בתוצאה של הארוע עוברת למערכת, ולמערכת חוקי התנהלות משלה

בעניין הנפשי /ריגשי/חברתי, זה כבר סיפור אחר לגמרי

לפעמים יש קשר בין שני התהליכים, לפעמים לא.

יום
טוב
השמיים לפחות,,,כחולים

נימרוד_M2010-12-26 15:06:25
its 4 in the morning the end of December

87

לשחר! איניני רוצה סתם להכביר מילים אבל העצה שנתנו לך רבים ללכת לעו״ד היא מחוייבת המציאות, אם קשה לך אל תספר לה שאתה הולך לעו״ד׳ אבל אתה חייב את זה לעצמך, לאשתך לעתיד, לילדיך לעתיד, תחשוב על כך היטיב...
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

88
בא נמחיש לך את זה בצורה פשוטה, תקרא מימין לשמאל:

נגדיר את נערת הליוי כ X , ואת שחר כ Z , ואת העורך דין כ Y

Z+X=Dead

Z+Y=מוחא כפייה

נגדיר "בית משפט=כועס"

נחסיר בין 2 המשוואות ואז Z מצטמצם , (יענו שחר יוצא מהמשחק)

קיבלנו

X-Y=מוחא כפייה- Dead

בהנחה שילכו לבית משפט

Y ינסה להפריך לX את כל השטויות שהיא אומרת, ונקווה שהערך של הביטוי מוחא כפייה-Deadיהיה שווה בערך ל קריצה

אחרי שהורדנו ממנו את כועס

אחרת אם הערך של הביטוי יהיה בערך מבולבלOuch אז מצבך עגום , ותקווה שלא תגיע לDead

קפיש??

עכשיו אתה מבין למה אתה חייב עורך דין בדחיפות???

89
[QUOTE=ותיקק]
בא נמחיש לך את זה בצורה פשוטה, תקרא מימין לשמאל:

נגדיר את נערת הליוי כ X , ואת שחר כ Z , ואת העורך דין כ Y

Z+X=Dead

Z+Y=מוחא כפייה

נגדיר "בית משפט=כועס"

נחסיר בין 2 המשוואות ואז Z מצטמצם , (יענו שחר יוצא מהמשחק)

קיבלנו

X-Y=מוחא כפייה- Dead

בהנחה שילכו לבית משפט

Y ינסה להפריך לX את כל השטויות שהיא אומרת, ונקווה שהערך של הביטוי מוחא כפייה-Deadיהיה שווה בערך ל קריצה

אחרי שהורדנו ממנו את כועס

אחרת אם הערך של הביטוי יהיה בערך מבולבלOuch אז מצבך עגום , ותקווה שלא תגיע לDead

קפיש??

עכשיו אתה מבין למה אתה חייב עורך דין בדחיפות???

[/QUOTE]

ותיקק - מעצם הניקקק היתי מצפה שכבררר יהיה לך פז"ם לביןןן שמיספריםםם הם הרבה יותררר מסתםםם נוסחה מתמיטיתתת
Y רוצה הרבה מאוד $ , כמו גם X וכמו גם הוצאות כועס.

בהנחה ( כפי שאתה אמרת) שהם ילכו לבית משפטכועס. אותו כועס קודם כל ינסה לבדוק האם יש סבירות לך שמר שחר סגל קיים מגע מיני נטול אמצאי מניעה עם ההריונית. מה בדיוק אתה מצפה משחר לומר אז כשידו לאחר שידו החזיקה בספר התנ"ך? המסקנה היא שעצם ההגעה לבית משפט תגרור הן תוספת ל Y עבור ייצוג והן הוצאות בית משפט. הרבה מאוד $ מיותר אם תשאל אותי.

כפי שאמרתי לך קודם תתבגר לך מר מתימר לותיקקקקקקק, צא ממתמטיקה של חטיבת בינייים/ תחילת בי"ס תיכון , ותתחיל לחשוב יותר בכיוון של מתמטיקה היסתברותית, אם כבר.

אני מניח ששחר יודע היטב מה הוא הסיכוי שהוא אביו של העובר. להתייעץ עם Y כדאי בעיקר לגבי בדיקת אבהות על מנת לאשר או להפריך אותה באחוזים גבוהים יותר ובעיקר לפתור את הדברים מחוץ לבית המשפט. מעבר לכך , דיברו כאן מספיק על סוגיית מערכת היחסים בינהם ונראה לי מיותר לדון בהם שוב.

90

מיסטר רימינג מעשי,

אל תנסה ללמד אותי מתמטיקה, וגם לא של תיכון, כי אני יכול ללמד אותך דבר או שניים מהתחום הזה ברמה של אונברסיטה, וגם דבר אחד או שניים מהחיים.

אני בטוח שאתה יותר גדול ממני בכמה עשורים, אבל לאט לך מלהתחיל לזלזל.

כמו שכתבתי קודם, אני עד למקרה זהה למקרה של שחר , שלצערי הרב החמיר פי כמה, ואני לא רוצה שעלם החמודות שלנו יקבל נקניקיה עבה ארוכה וכואבת לעכוזו הבתולי, ממשהי שאין לה מה להפסיד

דבר שני, לא נראה לי שירדת כלל לסוף דעתי

אסור לו בתכלית האיסור לבצע בדיקת אבהות, כי מן הסתם הוא ישלם אותה , וזה לא מעט כסף , ודבר שני הרי הוא מודה שהוא הכניס אותה להריון, אז למה לשלם סתם עבור הבדיקה? שיבקש ישר לרשום את הילד בת.ז שלו, ואז גם הוא גמר על העתיד שלו, הרי אף בחורה לא תתחתן עם גבר שבידוע היה עם זונה (ואני מניח שלא פעם אחת ועוד בלי קונדום...) ותסכים לגדל ילד שלא שלה, ועוד שהילד הוא בן זונה במלא מובן המילה....

אבל בתכלס, הוא יכול לטעון, הבחורה זונה, היא הזדיינה לפניו עם גברים, וגם אחריו היא הזדיינה עם גברים, למה היא נופלת עליוי? תוכיחי שנקרע הקונדוםששכבתם בלי קונדום? למה דווקא אני צריך לשלם את הבדיקה? זה הקו שאני מציע שינקוט, כמובן תתייעץ עם עו"ד לפני כן.

שחר , אל תהיה אדיוט !! במצב שלך אסור לך לשלול שום אמצעי,

ואני חוזר ומדגיש, ניתוק כל קשר שום שיחת טלפון , אף שקל לא עובר מהכיס שלך אליה, אתה נצמד לעו"ד שמומחה במקרים כמו שלך , כמו הדולר למדד.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”