כ קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ] - דף 11 - סקס אדיר

קטיה מדרום תל אביב [רימינג + גרון עמוק ]

101
[QUOTE=ערבה אנושית]

ידידי,

אתה מכיר אותי ויודע שאני כבר לא בעל כלי חזק במיוחד בגלל הגיל.

אז למרות זה שפעם נכנסתי לתוך א. הרגשתי ממש לא נוח. לוחץ לי. לא גמיש כרגיל.

שאלתי מה קרה? היה חייל עם זיין עבה ש20 דקות לא יכול לגמור. שפשף הכול. מאוד כעסתי שהיא לא גרשה אותו באמצע.

קטיה ספרה שאחרי בעל כלי עבה מרחה כול היום כרמים ובכול זאת כאב לה.

אז זה לא פחד, זה דוקא חוכמה מיקצועי של קטיה שלא. לא הייתה (זה היה ביקור שיני של חייל והיא נתנה לו שנס במקום לסרב).
[/QUOTE]

ערבה ידידי,

התכוונתי בכללי לא אלייך ספציפית..

גם אני בעל כלי גדול (אך לא כלכך עבה) שכל זונה שהייתי מתפעלת ממנו..

אך מה,חלק מסויים קשה להן באקט,במיוחד כאחד שאוהב (וחייב) להיות סוס עבודה = סקס חייתי .

ישנן שאומרות "מתוק/מאמי לאן אתה ממהר..לאט". סימן קריאה

ויש את אלו שאוהבות את זה מאוד ולא מפריע להן הגודל בכלל..לכן אני נותן להן גם ספנקינג Star

לכן,מלכתחילה למי שיודעת שזין גדול ועבה לא בא להן בטוב אז שיאמרו מראש(!)..ואם לא בעיה שלהן.
SEXHUNTER2010-12-24 00:15:31
Follow your instincts, not your horniness

102
אל תגידו לי שקוטר (לא רדיוס) של 4+- ס"מ ...זה עבה , זה אוליי נורמלי + , אבל לא עבה מידיי.
ושוב ,, של הדון - דג דה ג'אן ככל הנראה גם יותר עבה משלי.

כך ש.....

אני זוכר שיש לה הערות בנוגע ל "רופא שיניים" , יש מצב מוזר שמי שיש לו שיניים לא הכי פלס או אסטטיות שגורמות לה להחליט "לא בא לי עליו"...וכדי שלא להשמע גועלית/סנובית/מנובלת ,,,,לא יודע מה עוד היא מעדיפה "להאשים" את גודל הזין.

כי אני באמת מחפש את הסיבה האמיתית שהיא דפקה קטע כזה מגעיל (זה שהיא שיקרה מבחינתי על סיבת "הזין גדול").
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

104
מר חיב ידידי,
חבל על הרגשות שלך.

קטיה לא כול כך נורמלית.

גם לי יש שיניים לא יפות, אבל כמה חודשים זה ממש לא הפריע לקטיה עד החיוך הסתמי שלי בפרוזדור בזמן ביו הכניסות לדליה (שעבדה אחר כך במטלון ועכשיו בבת ים).

אתה יכול להצטער אבל אל תחשוב מה הסיבה.

היא מאוד מוזרה. אחרי שהיא החליטה לא לקבל אותי - התקשרה כמה פעמים עם המלצות למי כדי לי ללכת.

הבחורה שהלכתי אליה (היא כבר לא עובדת) סיפרה שקטיה שלחה אליה המון לקוחות.

הכול מוזר אצלה.

106
[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=מר-חיב]אחי הייתי כבר עם אלונה ,,,ונכון היה טוב איתה ,,, אבל שוב , "כי פעם ב,,, אני כלכך חרמן שאני רוצה בלי קונדום" [/QUOTE]
לא הבנתי:מציצה או זיון?
אם אתה מדבר על מציצה - אלונה תסכים (עוד 30 שקל).

אם אתה מדבר על זיון - לא ממליץ גם אם קטיה תסכים. מסוכן מעל ומעבר.

תאמין לי לא שווה לך הסיכון.

אני זוכר שקראתי שהכלי שלך רחב, אבל אלונה היא נהדרת באנאלי. אם תסכים- תהנה 100%
[/QUOTE]

חבר'ה, אני רוצה לציין שיש מחלות מין שעוברת גם במין אוראלי, שלא יהיה לכם ספק.
קונדום בכל מחיר (עם נערה עובדת לפחות)

107
[QUOTE=מר-חיב]אל תגידו לי שקוטר (לא רדיוס) של 4+- ס"מ ...זה עבה , זה אוליי נורמלי + , אבל לא עבה מידיי.
ושוב ,, של הדון - דג דה ג'אן ככל הנראה גם יותר עבה משלי.

כך ש.....

אני זוכר שיש לה הערות בנוגע ל "רופא שיניים" , יש מצב מוזר שמי שיש לו שיניים לא הכי פלס או אסטטיות שגורמות לה להחליט "לא בא לי עליו"...וכדי שלא להשמע גועלית/סנובית/מנובלת ,,,,לא יודע מה עוד היא מעדיפה "להאשים" את גודל הזין.

כי אני באמת מחפש את הסיבה האמיתית שהיא דפקה קטע כזה מגעיל (זה שהיא שיקרה מבחינתי על סיבת "הזין גדול").
[/QUOTE]
ידידי,

המדידה הנכונה - זה למדוד הקף ולחלק ב3.14

ככה לא תצטרך לתת צילומים שסופרלטיב ביקש.

108
חחחחחחחחחחחחחח,,,, ערבה הרסתה אותי.....יש לי בבית (באמת שכן) קאליבר.
ובנוגע לצילום שלא יהיה לך שום ספק , עד שלא כתבתה את ה "לא תצטרך לתת צילומים...." לא הבחנתי/התייחסתי לכך.
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

109
[QUOTE=מר-חיב]חחחחחחחחחחחחחח,,,, ערבה הרסתה אותי.....יש לי בבית (באמת שכן) קאליבר.
ובנוגע לצילום שלא יהיה לך שום ספק , עד שלא כתבתה את ה "לא תצטרך לתת צילומים...." לא הבחנתי/התייחסתי לכך.
[/QUOTE]

אני מתעסק עם קטרים של 16"-36" (של צינורות לא הכלי פרטי שלי) ככה שקאליבר לא עוזר ומוודדים לפי ההקף.

בכול זאת - קוטר שלך מתקרב לצינור 2" שזה המון.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”