כ לאן נעלמה קארין החתולה ? - דף 8 - סקס אדיר

לאן נעלמה קארין החתולה ?

71
היה לי היום קטע מצחיק ומרגיז בעניין קארין .
התקשרתי לשם והפקידה הסתומה אמרה לי שהיא מתפנה תוך רבע שעה , בקיצור התייצבתי במקום ופתחה לי את הדלת בחורה שבכלל לא דומה לה , שאלתי אותה איפה קארין ? והיא עונה לי , אני קארין .

בקיצור השם קארין כנראה הכניס להם הרבה פפלינוס אז הם מנסים לשחזר את ההצלחה , שלא יעבדו עליכם .

כמובן שפרשתי ואיך שאני אומר שאני לא מעוניין קפצה בחורה נוספת מהחדרון עם הטלויזה למי שמכיר את המקום אבל גם היא היתה נפילה במראה כמו קארין המזוייפת שפתחה לי את הדלת .

בקיצור נמרץ המקום הזה כנראה שעובר ימים לא קלים ו-2 הבחורות שכן ראיתי שם לא עומדות בקריטריונים.

ראו הוזהרתם !

לאן נעלמה קארין החתולה ?

74
[QUOTE=gg-1]היה לי היום קטע מצחיק ומרגיז בעניין קארין .
התקשרתי לשם והפקידה הסתומה אמרה לי שהיא מתפנה תוך רבע שעה , בקיצור התייצבתי במקום ופתחה לי את הדלת בחורה שבכלל לא דומה לה , שאלתי אותה איפה קארין ? והיא עונה לי , אני קארין .
בקיצור השם קארין כנראה הכניס להם הרבה פפלינוס אז הם מנסים לשחזר את ההצלחה , שלא יעבדו עליכם .
כמובן שפרשתי ואיך שאני אומר שאני לא מעוניין קפצה בחורה נוספת מהחדרון עם הטלויזה למי שמכיר את המקום אבל גם היא היתה נפילה במראה כמו קארין המזוייפת שפתחה לי את הדלת .
בקיצור נמרץ המקום הזה כנראה שעובר ימים לא קלים ו-2 הבחורות שכן ראיתי שם לא עומדות בקריטריונים.
ראו הוזהרתם !
[/QUOTE]

גם אני ביקרתי שם אתמול.
בטלפון אמרה לי שקארין נמצאת ושאגיע. הגעתי בערב לשם ופתחה לי את הדלת אחת שנקראת שרון. ביקשתי את קארין (תסתכלו בתמונה למעלה) היא אומרת אני לא מכירה את קארין אבל רגע יש פה אחת, הולכת אליה ושואלת אותה איך קוראים לך והשנייה עונה קארין. בקיצור יוצאת אליי אחת מבוגרת עם כרס ופרצוף בעעע, שלום אני קארין (ואללה?????)
ברחתי משם כל עוד נפשי באפי
שוב התקשרתי מבחוץ ושאלתי אם קארין נמצאת, כן כמובן. שאלתי שוב אם זאת קארין שאני רואה באתר. אז קיבלתי תשובה אמיתית, לא זאת קארין אחרת.....

אני בדיוק נכנס כדי לספר לכולם ואני רואה שאני לא הראשון

[QUOTE=zain_ba_ain] קארין כבר לא נימצאת בארץ ולא תחזור בתקופה הקרובה.[/QUOTE]

היי זין (בעין) מאיפה המידע המבוסס שלך?
ואם מבוסס, האם אתה יודע מתי חוזרת ולאן?
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

לאן נעלמה קארין החתולה ?

75
חברה זה טריק שאנחנו מכירים מימים ימימה.
גם בימי הזנות הרוסית בשראל, כאשר הרוסיה הפופולרית הייתה חוזרת למולדתה הייתה צצה לה מחליפה.
שהייתה בעלת מאפיינים דומים, מכיון שמראה טוב וגיל צעיר לא היוו בעיה אז ההבדל בד"כ היה ברמת השרות, כיום עקב מגבלות השוק ההבדל חריף יותר.

לאן נעלמה קארין החתולה ?

76

הייתה פשיטת משטרה על המקום לפני שבועיים וקארין שכנראה הייתה לא חוקית נתפסה וגורשה חזרה לאוקראינה. ככה זה, עד שהייתה בחורה אחת שידעה לתת שירות כמו שצריך גם היא נעלמה לנו. אני וחבריקו נתגעגע אליה. בכי

איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

לאן נעלמה קארין החתולה ?

77
[QUOTE=אחים שלו גברים]חברה זה טריק שאנחנו מכירים מימים ימימה.
גם בימי הזנות הרוסית בשראל, כאשר הרוסיה הפופולרית הייתה חוזרת למולדתה הייתה צצה לה מחליפה.
שהייתה בעלת מאפיינים דומים, מכיון שמראה טוב וגיל צעיר לא היוו בעיה אז ההבדל בד"כ היה ברמת השרות, כיום עקב מגבלות השוק ההבדל חריף יותר.

[/QUOTE]

אחים שלו לא היו לה שום מאפיינים דומים מלבד העובדה שהיא הייתה אישה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

חזור אל “חיפוש נערות עובדות אבודות -דירה דיסקרטית, מסג, ליווי, זונות”