כ הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות? - דף 10 - סקס אדיר

הכנסתי נערת ליווי להריון, מה לעשות?

91
ותיק

אהבתי את האמירה "שעלם החמודות שלנו יקבל נקניקיה עבה ארוכה וכואבת לעכוזו הבתולי, ממישהי שאין לה מה להפסיד",

אבל יכול להיות שהעלם הוא לא חמודות, והבחורה לא זונה.

הקו שלך נראה לי ביותר.

גם אם הוא האבא וגם אם לא, הצגת מצג של מוכן ללכת לבית משפט כי אין מה להפסיד, יעשה סדר וירגיע את הבחורה.

מכיוון שאין אנו מכירים את שני הצדדים, לא נדע מה יותר נכון.

הכי נכון שכל צד ידאג "לתחת" שלו !!!

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.

93
[QUOTE=זונה מאושרת]המציאות היחידה היא: כאשר גבר שוכב עם אישה ללא קונדום (אינני יודעת אם זה המקרה אצל שחר) למרות שזו מבטיחה כי היא בולעת אמצעי מניעהעקרהועוד מיני הבטחות, הוא מעביר את הכוח ואת ההחלטה האם לשמור את העובר- לידיים שלה.
במקרה שהעובר אכן פרי זרעו של אותו האחד שלא התעטף בקונדום- יש עליו אחריות משפטית, חוקית, ולעיתים גם נפשית.

[/QUOTE]

מירב, אומנם זהו פתח לדיון שלם, אחר ומעניין אך הייתי חייב לומר שאיני מסכים איתך !

והנה ההסבר הפשוט:

שתי אנשים בוגרים החליטו לקיים יחסי מין,

שניהם החליטו לעשות זאת ללא קונדום,

עד כאן אלו ערכים מוחלטים מכאן הדברים מתפתחים לרמה של פרשנות, ולמה ?

אין לדעת אם שניהם רצו בהריון (מודעים לאפשרות אולי כן אבל רוצים ?), אין לדעת האם הבחורה טענה שהיא נוטלת אמצעי מניעה, אולי למי מן הצדדים ברורות שתי האפשרויות (גידול הילד והפלה) גם במקרה של כניסה להריון ואין יודע כי אחת האפשרויות נפסלה מראש)...

בכל אופן עם עד כאן היינו עדים לרצונות משותפים , למה שמשלב זה יוכרע אחד הצדדים ע"י רצונותיו של הצד האחר ?

מדוע שמכאן תכפה האישה רצונותיה על הגבר ? מה היית אומרת אם במקרה כזה החוק היה מחייב לפעול לפי רצונו של הגבר ולבצע הפלה ?

לטעמי החוק צריך לומר שאם נכנסה האישה להריון, גילתה זאת בשלב המאפשר הפלה ( מן הסתם), עדכנה את הגבר ומכאן:

שניהם מעוניינים - לידה ומזל טוב !

שניהם לא מעוניינים - הפלה ובצלחה !

אחד מעוניין והשני לא - יישא הצד המעוניין בכל האחריות והנטל הנדרש לשום קיום רצונותיו מבלי לחייב בצד השני בדבר שכן הדברים פועלים בניגוד לרצונו !

לחזור לדיוניינו,

אנשים ממשיכים להציע לשחר דרכים להימלט מ"רוע הגזרה" מבלי לעצור לשאול את שחר אולי אין הוא רואה זאת כגזרה אלא כברכה ? אולי צריך שנייעץ לו איך לעשות הדברים במקום האם לעשותם ? הדיון נקרא "הכנסתי נערת ליווי להריון מה לעשות? " ולא "הכנסתי נערת ליווי להריון מה אתם הייתם עושים...."
הכל מכל כל....

95

שנות השלושים המוקדמות, היא בת 22, ההורים שלה די בהתלהבות, מכיוון שזה הנכד/ה הראשונ/ה שלהם...

אינני אדם מוסרי בלשון המעטה, יש לי חברה, יש יזיזה נשואה שאני נפגש איתה אחת לשבוע, ואת המין היפה שאני נפגש איתו פעם בחודש בתשלום.

היום היא עשתה אולטראסאונד לתינוק, והיא מרגישה הכי מאושרת ויפה בכל יום שעובר...

96
שחר,
אני מקווה שקראת את אשר כתבתי לך קודם לכן. אני בוגר ממך בכמה וכמה שנים, ובעל נסיון רלוונטי, אז הקשב, אין לך ממש מה להפסיד הרי.. חיוך

לא נעים לי לומר, אבל יש בך ככל הנראה יצר הרפתקנות מחד או רמה מסוימת של הרס עצמי אשר עלולים להביא אותך למקומות מאד לא בריאים בחיים שלך. הסכומים שאתה מוציע על זנות, תיירות זנות וכדומה הם לא מועטים ויש לי הרגשה שאתה משלם מחיר כלכלי אלטרנטיבי יקר על ההתמכרות שלך.

אתה צעיר, אבל ממש לא נער. רמת הסיכונים שאתה לוקח גבוהה מאד.

יעוץ משפטי (שהחבר'ה כאן משום מה מבלבלים עם הליכה מיד לבית משפט, מה שממש לא נכון ולא קשור) עשוי למנוע ממך הסתבכויות ואולי גם לשמוע קול מאוזן יותר.

החבורה כאן, כולנו, גברים שששים אלי סיכון. מסוג החיזוקים להמשיך ולהעז שאתה ממש לא צריך.

טיפול אישי פסיכולוגי, עשוי גם הוא לעזור לך לייצב את חייך.

אולי אני טועה, אבל קרא ושקול. חשוב על כך.

רמת הסיכונים שאתה לוקח, מתישהו, כך זה תמיד קורה, תפיל אותך למצב שהמחיר לצאת ממנו יהיה כואב.

אני לא פסיכולוג אבל לתחושתי, הקריאה שלך לעזרה, כאן בפורום, צריכה להיות מטופלת באופן אחר ...

מקווה שעזרתי. חיוך

97
שחר ידידי
שהאישה תמשיך להרגיש מאושרת.

תעזור לתינוק תעזור לאמא של תינוק, אל תקשור את עצמך עם אישה לא מתאימה.

לא התחתנתי עם נשים מדהימות שאהבתי בטירוף ואהבו אותי בטירוף משיקולים מעשיים.

אתה איש ברמה, תתחתן רק עם אישה מתאימה ( שגם תסלח לך שיש לך ילד מאישה אחרת)

הכול מה שאני אומר מבוסס אל ניסיון לא על תאוריה.

98
שחר,
מה עם פירוט על הבחורה? כדאי ללכת או לא? איך היה? :)

האינטואיציה שלי אומרת לי שאתה קצת שמח מהתשומת לב שנכרתה סביבך,

תן לי לנסות לתת לך פרספקטיבה של אב צעיר,

גידול ילדים זו אחת המשימות הכי קשות שקיימות, מהעובדה הפשוטה שאי אפשר פשוט לקום וללכת, זה לא דומה לשום מסגרת שחווית או לא חווית בחייך, זה יתפוס אותך בכל מקום ובכל שעה, זה בכלל נמצא במימד אחר, ואם עסקנו במימדים בשביל הבן שלך אתה כל היקום וזה מקום שרק אתה יכול לתפוסץ

תזכור שבראש ובראשונה גבר זה אחריות, אין תכונה אחרת שיותר מתארת גבריות,

ולכן לקחת אחריות זה בהחלט הדבר הנכון פה, לתחמן יעלה לך ביוקר, לאוו דווקא כסף, המוסר שלך ירדוף אותך כל החיים, אני לא חושב שתוותר על הילד (אם הוא שלך) בשום מחיר, גם אם הוא בן של זונה, הוא שלך.

כשתהיה אבא מהר מאוד תבין שאת החיבור הזה בינו לבינך אי אפשר לנתק, ואם בכל זאת אתה קר וחסר לב המזונות יזכירו לך כל חודש שיש לך ילד.

אני מניח שאתה לא לוקח את הכל בחשבון ואתה מדמיין על חיי מין טובים, כולנו הרי היינו רוצים להתחתן עם מישהי שהיא זונה... תן לי לשפוך קצת מים קרים ולקרר את העסק, חיי נישואים הם עבודה קשה מאוד שדורשת תחזוקה, אין לכם נתוני פתיחה בכלל, אין לכם שום דבר בעצם, בסוף תמצא את עצמך צריך לשלם לאשתך בשביל סקס, אל תשכח שרובנו הנשואים באים לפה כדי להשלים את החסר.

אני מציע לך לנהל את זה בקור רוח, ניכר שאתה מתלהב ויש לך רוח גבית דבילית מכל מיני אנשים.

אבל אין לך דרך חזרה אם זה הילד שלך ולכן קודם כל תברר כמה שיותר לפני שאתה בכלל פותח את הפה.

ואם הילד שלך שא באחריות.

איש העכביש

99

מניסיון של אחרים, ברגע שנלחמים במשהו בכוח, התגובה חזרה תהייה בעוד יותר כח.

" ואם בכל זאת אתה קר וחסר לב המזונות יזכירו לך כל חודש שיש לך ילד." ציטוט שלכם

אין לי דרך לברוח מזה גם אם רציתי, ובמקרה הגרוע , אני גם אשלם מזונות וגם אקבל יחס צונן מהאשה, אז אני מעדיף להתייחס אליה בכבוד והכיר בו( זאת כמובן לאחר הבדיקת רקמות).

אני אהייה איתה במהלך הלידה, אין לי מושג איך אני אגיב שם ואחכ

היא בכל אופן עזבה את המקצוע לדבריה, ומעוניינת להקים איתי בית חם ומשפחה.

100
שחר,
או שאתה לא טורח לקרוא מה שכותבים לך כאן אנשים או שאתה פשוט מסרב להבין מכל מיני סיבות.

1. הגברת היא שוהה בלתי חוקית בישראל, בתור שכזאת במעמד משפטי כזה, שיתכן שלא תוכל להצביע עלייך כאב ולבקש ממך בדיקת אבהות. משמעות הדבר שיש מצב שאתה יכול פשוט לצאת מהעניין!! לכן הומלץ לך להתייעץ עם עורך דין.
2. ממה בדיוק אתה חושב שהיא תתפרנס, אם לא בזנות, בתור שוהה לא חוקית בהריון??
3. היא מעוניינת להקים איתך בית ומשפחה ואתה , לדבריך, לא. לא נראה לך שאתה תגיע איתה לפיצוץ כך או כך??

נ.ב.
כמובן שיתכן ואתה פרובוקטור שמעורר כאן את השיח והכל הינו בגדר הדמיון בלבד חיוך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”