כ פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ... - דף 2 - סקס אדיר

פצצת פורנו צעירה בבאר שבע מארחת בדירה דיסקרטית ...

11
אסור בתכלית למסור/לחשוף בפומבי כתובות של פרטיות ,
או מספרי טלפונים של פרטיות נטו (שעובדות דרך חבר מביא חבר) אשר לא פירסמו את עצמן באינטרנט או בכלל.

כל פרט מידע שכזה יצונזר/ימחק ע"י ההנהלה.

נא להתנהג בהתאם!
SEXHUNTER2010-12-31 18:50:29
Follow your instincts, not your horniness

15
בקשר לשם השכונה - הבחורה מסרה לי את שם השכונה ושם הרחוב בשיחת טלפון. חברים כדאי להרגיע. לא נראה לי שהמשטרה צריכה את הפורום שלנו בשביל להשיג מידע שניתן להשיג בשיחת טלפון. בכל מקרה - שתהיה שנה טובה לכולם.

16
אגב יוני ביבי תודה רבה על היווח שכחתי לציין . הדיווח הראשוני הגיע מנמפרק שטוען שהיא פצצת עולם ואחרי שאתה היית זה קצת נשמע לי כמו שחשבתי בחורה בינונית ותקתקנית . אני לשם לא ילך ובטח לא יתאמץ כמו שמוגע להשיג אותה בטלפון דבר שאי אפשר מה גם שהיא משחקת משחקים . היא צריכה למוד ממיטב הסרסוריות שלנו כאן בבאר שבע (ותתפלא יוני ביבי העיר לא מתה כמו שאתה חושב...)
מה זה שירות ובשיחה אחת הכל נסגר לא כמו הערבייה הזאת עדיף שיעצרו אותה ושתתחפף לנו מהעיר מי צריך בחורות כאלה .... . אגה יום חמישי היא באופן מפליא סגרה את הטל שלה משעה 2 וחצי אחרי שהתחילה לעבוד מ12 ואמרה שהיא עובדת עד 8 בערב. עושה רושם שבאמת עלו עליה .

לפי הדיווחים ובמיוחד אחרי הדיווח שלך ביבי....עושה רושם שעדיף שהמשטרה תסגור לה את הבאסטה . כולנו רוצים פה בחורות עובדות אבל לא גנבות ותקתקניות .

19LOLx82011-01-01 23:25:47

18
שלום לכל החברים היקרים בפורום
צופה בכם מזה תקופה ארוכה ורק מחמאות על עבודת הקודשמוחא כפייה

ב 3 שנים האחרונות לא ביקרתי אצל נערות עובדות מכיוון שהיתה לי בת זוג קבועה

ובלי גזענות או שחצנות כשיש לך בת זוג פצצה אוקראינית במוצאה בת 26 תאמינו לי שאין סיבה ללכת לנערות עובדות

אך פרק זה תם ונשלם ובקרוב נתחיל להעביר דיווחים.

לגופו של עניין הייתי חייב להתייחס לדיווח של יוני ביבי יוני קודם כל לגבי השימוש בשפה שבה השתמשת אז מנהלי הפורום כבר העירו לך

אבל תן לי לחדד לך או לכל מי שלא ידע את הדברים הבאים:

1 המשטרה מיודעת כמעט על כל הדירות ושרותי הליווי הזנות למינהם ומיקומם

2 המשטרה אף מספקת הגנה חשובה מאוד למרבית הבנות העובדות בצורה של "ביקור נימוסים" ובדיקת שלומן של הבנות

3 הדירות הדיסקרטיות אכן נסגרות בד"כ בגלל תלונות משכנים על בלגן בבניין וכו

4 הדירות נסגרות בגלל השתייכות הסרסורים לארגון פשיעה מסוג כל שהוא או העלמת מס

ולסיום יוני היקר אין צורך להתלהם יתר על המידה יכול להיות פשוט שאתה בחור צעיר נשמע ככה לפי כתיבתך

בכל פנים שלא תבין לא נכון אינני חובב שוטרים או פועלם בדיוק כמו רוב משתתפי הפורום (יותר קרוב אפילו ללא סובל אותם)

אבל אל תחיו בסרט שהמשטרה לא מכירה כמעט כל דירה ודירה שאתם פוקדים כולל של הפרטיות

תודה ונשתמע

בקרוב שישעמם לי מלזיין תאקסית נתחיל לדגום ולדווח
kaizer soza

היה או לא היה רק היא תדע

20
קיזר-סוזה

ברכות על ההצטרפות לקהילה הבאר-שבעית המצומצמת. מחכים לדיווחים שלך. כמו שאתה יודע - גם בתחום הזיונים בתשלום אנחנו מקופחים יחסית לתושבי גוש דן. אני למשל מת להתחיל את סוף השבוע עם זיון או מסא'ז לפחות על הבוקר ביום שישי ופשוט אין אופציות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”