כ למה לעזאזל לגמור פעמיים? - דף 5 - סקס אדיר

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

41
[QUOTE=123]

גילוי נאות

יללה חברים אנא דיווחים אמיתיים. ואגב הגברת זו אחת המומלצות של חולה כוס. הגדול מכולם.

יום נעים לכם.

[/QUOTE]

סתם סקרן..... מי הגברת ?

אני מהמר על מילנה מרח' זוהר..

חולה כוס2011-01-05 21:08:44
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

42
[QUOTE=123]

גילוי נאות

שלום לכולם.

אני תושב חוזר בפורום הנ"ל. כיוון שזמן רב לא כתבתי נירשמתי מחדש. אני עוקב הרבה זמן אחרי הסיפורים כאן וצוחק הרבה מההגזמות.

אני מוריד את הכובע בפני כל אלה שמספרים כי הם מצליחים לגמור פעמיים ב- 40 דקות. עם אתה צעיר בן 17 -25 נגיד שכן. זמן הטעינה מחדש קצר יותר אבל אחרים? קשה לי להאמין. היום ניסיתי את העניין כדי להיות בטוח שאני לא מפגר. בר"ג 200 ש"ח החליפו ידיים והצלחתי לשכנע את הגברת להכנס איתי למקלחת לפני המסג',(זה לא תמיד מצליח לי). הכל היה ניפלא ושם אחרי מיזמוז קצר ושטיפה יסודית של שנינו הגעתי לרגע "העננים והגשם". אחר כך מסג' ארוך ונחמד של בערך 35 דקות שאז ניגשה הגברת לטפל בחבילה. בדרך כלל בשלב הזה של "העיסוי" הטיל עומד ומוכן לשיגור. טיפול מסור בישבן וחדירות קלות אך נעימות מאוד לחריץ ועיסוי מעורר באזור ,מעלים את לחץ הדם ומשגרים פקודה לזרעונים "למקומות היכון". אך הפעם נאדה. שום דבר לא זז שום דבר לא התעורר. הבחור יושן שנת ישרים וכלום לא מזיז אותו. ותאמינו לי הגברת ניסתה בכל מאודה ודיברה על לבבו אך לשו. שום תזוזה. כאמור עברו 35 דקות לערך מהיריה הראשונה.בכיבכיבכיבכי כמובן שויתרתי כדי להמנע מהמשך הפדיחה.

אז מה קורה כאן? אני שואל

על מי אתם עובדים?צחוקצחוקצחוקצחוק

פעמיים ב- 40 דקות היו כבר שאמרו 30 דקות.צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

יללה חברים אנא דיווחים אמיתיים. ואגב הגברת זו אחת המומלצות של חולה כוס. הגדול מכולם.

יום נעים לכם.

[/QUOTE]

קודם כל אם אתה נהנה מהפורום ומשועשע, כבר הרווחת.

כפי שאחרים אמרו זה באמת שונה (ומשנה) עם בחורות שונות. מעבר לפיזיולוגיה האינדיווידואלית של יכול או לא יכול.

אם תעשה לעצמך ביד , לא תצליח לגמור פעמיים ב 40 דקות ? אם התשובה היא לא ... אז זה סיפור אחד, ואם כן, אז יש הרבה פרמטרים שצווינו כאן. ממצבך באותו רגע (עייף, לחוץ, סתם לא חרמן) וכמובן מהסיטואציה והבחורה ויכולותיה.

גם אני לא ילד בן 18 (יותר מכפול מכך), וגם אם איני בוחר ב 90% מהמקרים לגמור פעמיים במשך זמן כזה , הרי טכנית ברור שאפשר (וגם יותר). השאלה היא למה לעזאזל צריך את הלחץ הזה אם אין בעיה של שפיכה מהירה או חוסר שליטה ?

הארלי

Harley2011-01-06 11:19:59
Live to ride and Ride to live

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

43
ובהקשר זה, היה לי קטע מה זה מוזר. קרה לי אולי עוד פעם אחת בחיי ... ומסקרן לדעת אם אחרים נתקלו בדבר כזה.
במהלך 69 השבוע, החרמנות היתה רגילה ואחרי איזה 30 דקות הרגשתי את רמות העונג עולות והייתי בדרך לגמירה (מבחינת ידיעה שבעוד שניות אתחיל לגמור), ואז קרה הקטע המוזר - היתה לי התכווצות תחילת גמירה והבחורה שהיתה בטוחה שגמרתי הפסיקה את פעולת המציצה (רק על זה מגיעות לה מכות ...) וקלטה את הזרע בפיה וטענה שהיתה כמות רגילה, וזאת למרות שתכלס לא הרגשתי אורגזמה.

במצב של זיון הייתי ממשיך לזיין אבל בזווית הזו לא יכולתי לדחוק את עצמי להמשך עד לגמירה.

כמובן נשארתי חרמן (מופתע מהמצב) אבל הבחורה הוכיחה לי שאכן היה בפיה זרע (חחח). הזין נשאר במצבו הטילי, ומיהרתי לעבור לזיון פמפום רגיל ואחרי דקות ספורות גמרתי (שוב?) עם תחושת האורגזמה הרגילה וכמובן זרע.

נתקלתם בכזה סיטואציה מוזרה ? בדיוק הפוך מטנטרי הקטע הזה.

מה מגדיר את הגמירה ? האורגזמה או שפיכת הזרע ? אולי שניהם ?

Harley2011-01-06 11:36:47
Live to ride and Ride to live

למה לעזאזל לגמור פעמיים?

46
מה אגיד לכם.
אתם סופרמנים או כדבר יהבדיחה "ספר גם אתה."

זמן הטעינה הרגיל לאדם ממוצע ללא בעיות הוא 15 דקות בין מספר אחד לשני. יחידי סגולה שבניינו 10 דקות. אם תקחו את זמן הורדת הבגדים מקלחת מסז'/משחק מקדים כו' עברו כבר 10 דקות לערך (אם אתה גומר מהר) עוד 15 דקות טעינה יש 25 דקות? היא הולכת להתקלח או לירוק מהפה 5 דקות יש 30 דקות? אם אתה מצליח לגמור ב- 10 דקות הבאות שוב אתה סופר מן.

וכמה כאלה יש כאן?
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”