כ משתמש זה בבדיקה של ההנהלה . - דף 2 - סקס אדיר

משתמש זה בבדיקה של ההנהלה .

11
הייתי לפני כמה ימים בפוסיקט - היה מעולה.

המקום היה מלא באנשים, לא זוכר מתי ראיתי אותו כזה מפוצץ באמצע השבוע. מלא בחורות יפייפיות. יותר ממה שאני זוכר מהפעם הקודמת. באות, רוקדות, מפלרטטות. לא הרגשתי כאילו מתקתקים לי את הריקודים. תפסתי חשפנית מתוקה מתוקה שמצאה חן בעיני והזמנתי אותה למשקה על הבר לשיחה אינטימית.

היתה שם חשפנית מבוגרת, נראית מעולה, שנתנה אחלה ריקוד לאורח שלי מחו"ל. קשקשתי איתה אח"כ בצד לגבי עניינים והיא הציעה לי מציצה (עם קונדום, אם לשפוט לפי אחת הפעמים הקודמות) ב-350 שקל. אני קצת חוסך לחווית הליווי שאני מתכנן מזה זמן מה אז החלטתי לוותר.

בקיצור, בתור בררן שביקר כבר מספר פעמים בשנדו ובבייבי-דול, כולל גיחונת לבורסה החדש, אני באמת מאמין שאין על הפוסיקט. בשנדו הבנות לא לטעמי בכלל, וזאת שכן נראית מעולה תקועה עם איזה לקוח מסוים שעות בכל פעם שאני שם (פעמיים-שלוש). בביידי-דול לא התלהבתי מהיחס ובגלל שהמקום ענק ומתוכנן בצורה קצת עקומה, הבנות לא תמיד מגיעות או רואות את הלקוחות. הרגשתי קצת מבודד שם. מוכרח לציין שאני לא סופר מתעניין בריקודי הבמות במועדוני חשפנות, יותר בחשפניות עצמן, אז גם השולחנות ה"טובים" לא כל כך מעניינים אותי.

12
פוסיקייט עובד גם אחהצ? או שרק לילה?

ביבי דול עשו טעות בתכנון,

חשבו שכל אורח ירצה פרטיות וסגרו כל שולחן למעשה

לא מבינים שחלק מהעניין זה האווירה שמסביב לראות כל הזמן את הבנות גם על אחרים
ולא רק הריקודים

לדוגמא תמיד כשיש מישהי שאני רואה משקיע על אורח אחר
יודע שכדאי לי לקבל ממנה ריקוד
בביבי דולז אתה חייב לנסות בעצמך וזה סתם בזבוז כסף לפעמים

לדעתי מישהו צריך להסביר להם
כי הם סתם לא מתרוממים בגלל זה

13
אני מאוד אוהב את הבורסה ומבלה שם כפעם בשבועיים שלוש
עד כדי כך אני אוהב עד שמנהלי הופורם חשדו בי פעם שאני יחצן שלהם....

יום שלישי האחרון הייתי שם, והיה ממש על הפנים
נראה לי שעובר עליהם קטע רע.

קודם כל אמור לי בטלפון שמישהי ספציפית ושאני חולה עליה וקבוע שלה נמצאת והיא לא היתה
זאת ממש הונאה
שאר הבחורות היו כנעט כולם חדשות, עצורות ועייפות , היו יחסית מעט בנות מול הקהל גם נראה לי.

ברוב חרמנותי נשארתי וניסיתי כמה שהיו סתם.
איפה כל הבנות שהכרתי. סוזאן? נטלי? דניאל? ועוד כל מיני...

שנתנו לי תמיד הרגשה של בית

בקיצור, אני מקווה שזה לא שינוי מגמה/הנהלה, מישהו יודע על משהו?

אני מקווה שזה זמני עלה לי רעיון , שאולי בגלל חשפנית בשם פאולה שדיברה יותר מידי בעיתון החליטו להוריד פרופיל?

מבאס.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”