כ שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום - דף 3 - סקס אדיר

שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום

21
רבתי, הכי פשוט לא לתת שום הסברים. לגיד לאישה: את מספיק אינטליגנטית כדי להמציא הסבר בעצמה.

סופור לה טיב ידידי, אתה יודע שחצי מהזמן במפגש אני משקיע בשיחות, וזה גורם לצחוק של רוב גולשי הפורום.

השיחות עם נערות עובדות יכולות לתרום רק להן, לא ללקוח.

אני השכבתי הרבה מאוד נשים נורמוטיביות בשיחות פסיכולוגיות, ועוד לא קבלתי שקל הנחה מנערות עובדות בכול ההשקעה שלי בפסיכולוגיה

נ.ב. כתבתי הרבה פעמים שהפגישות הכי יפות עם שלי מלוינסקי היו מאוחר בלילה שהייתי חוזר אליה אחרי יום עבודה וללא סקס שהינו עושים בבוקר. אבל עם שלי דקה לא הייתי פסיכולוג. אני כ20 שנה מבוגר ממנה הרגשתי כנער שקרה לו נס להיות במיטה עם נסיכה. מעולם לא פגשתי אישה חכמה כמוהה.
ערבה אנושית2011-01-17 20:51:34

23
יש שירות בבנק לאומי שניקרא - מזומן ב-SMS (צריך לבדוק אם אכן קיימת השירות בבנקים אחרים)
עיקרון השירות הינו העברת כסף דרך הסלולר ומשיכת המזומן בכספומט בלי כרטיס.

* אתה מקליד את המספר הסלולארי שלך לקבלת הודעה שהכסף יימשך. אתה מקליד את שמך/הנימען : תעודת זהות שלך/ו/ה, תאריך הלידה , המספר הסלולארי שלך/ו/ה סכום להעברה: 400 ₪,

SEXHUNTER2011-01-17 23:48:04
Follow your instincts, not your horniness

24
כמובן שאתה צודק,
פשוט אני חושב אסוציאטיבית, זה בעיה קצת לאחרים שלא מחוייבים לשמוע ממני כול השרשרת של מחשבות .

ברור שאמרת בהומור שסקורפיון תדבר עם בחורות ככיסוי לשיחות עם פסיכולוג. וזה גרם לי לתגובה, במיוחד שפעם גם נאשמתי שאני מנצל מצוקתן של זונות כדי להרגיש כתומך נפשי.

אבל מה שאמרתי בהתחלה לדעתי כן תורם: לא צריך לתת ההסברים. זה רק יסבך. למדתי את זה בשנים של טעויות.

26
[QUOTE=Scorpio]סופר לה טיב וערבה היקרים, לא הבנתם את כוונתי, אני לא באמת הולך לפסיכולוג, אלא לבחורות עובדות, אבל זה משמש תירוץ מצויין להוצאת הכספים והזמן. קפיש?[/QUOTE]

ועל זה הגשש החיוור היה אומר "פסיכובלוף"

הוא לא באמת צריך ללכת לפסיכולוג/ית הוא רק צריך להגיד שהיה אצל פסיכולוג ...

הוא לא באמת היה אצל פסיכולוגית כשהוא לא ענה לטלפון ..... הוא רק צריך להגיד שאת הכסף מסר לטיפול הנפשי בתיקון הסטייה מהנורמה של אישתו ...

יעני "סקסובלוף". Shocked

אני בטוח שכולם הבינו את כוונת המשורר עוד במקור (אותי במקור זה הצחיק אצבע למעלה)

המלאך רפאל.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

27
כמובן שהבננו.
סופר לה טיב אמר בהומור שתשלב עם שיחות אז הכבר לא תצא "שקרן" בכל.

הבעיה שסיפורי כיסוי אלה מתפוצצים עם הזמן. צריך להשקיע המון מחשבה בכול פרטי הכיסוי.

אבל כמובן שאין שום בעיה נפשית באהבת פורנוגרפיה.

30
יש לי חבר בעל משכורת ממוצעת אבל חולה זונות, מוציא כל חודש באיזור ה-1,000 ש"ח על זונות. הוא תקוע עם מיצובישי ישנה, ולמרות שיש ביכולתו להחליף אותה, הוא ממשיך ליסוע עליה כיוון שכל חודש הוא מגיע לפחות פעם אחת הביתה ואומר לאישתו "אל תשאלי, הלכה רצועת טיימינג= 1200 שקל". עניין טיפולי ותיקוני הרכב עובד לו כבר כמה שנים.

אם אתה לא נוסע על רכב חברה - זה הפיתרון האולטימטיבי (לא, לא להחזיק מיצובישי לאנסר 1991, אלא להפיל הכל על טיפולים לרכב).

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”