כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 45 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

442
הינה זה בא - דיווח הבכורה שלי בפורום זה :) נעשה את זה קצר וקולע כי כשרון הכתיבה שלי לא מהמשובחים.
אז גם אני היום ביקרתי את מירב , והאמת שאילולי ההנחייה אונליין בפאלפון לאורך כל הדרך , כנראה שעד שעה זו הייתי ממשיך לשוטט ברחובות בחיפושים אחר דירתה המסתורית חיוך

מה כבר יש לי להוסיף? כנראה שהכל כבר נאמר. הנעימות , האינטלגנציה , הקול המרגיע , הפנים היפות והמציצה המדהימה בעולם , באמת שכל המוסיף גורע. אבל כנראה שמירב צריכה להיות חתיכת קוסמת כדי לגרום לטיפוס לחוץ שכמותי להרגיש משוחרר(באופן יחסי לפחות..) . באמת שיצאתי מהדירה בתחושה של ואוו וגם היה נחמד ללמוד כמה דברים חדשים.

משתוקק לפגישה הבאה איתך , כנראה שאצטייד ב-GPS חיוך

443
ביקור אצל מירב תמיד גורם לי להרגיש בהיי אחרי זה, לא רק האלכוהול (אם זה יין ואם זו שמפניה) או השוקולד, גם החברה הטובה המוזיקה ובעיקר ההנאה במיטה. הן שלי והן שלה.
מביקור לביקור ההרגשה רק משתפרת וכך גם ההפתעות (קצפת, או כיסוי עיניים) או הפתעות מהצד שלי (מצטער על השמפניה הקרה על הפטמה , סתם אני לא מצטער)
מחכה כבר לפעם הבאה שנפגש

445

שלום חבר'ה

[ SXS ] פגשתי את מירב המאושרת.

מירב היא סוג של "סלבריטי" בעבורי. היא מדורגת אצלי במקום גבוה מבין הכותבים האהובים עליי. אני קורא את הפוסטים שלה בשקיקה. תוסיפו לכך את הדיווחים בשרשור הזה ותבינו מה היתה רמת ההתרגשות שלי כשעליתי במדרגות ביתה.

מירב התגלתה כבחורה יפיפיה, מרשימה, נוטפת סקס אפיל, והריח שלה משכר ממש כמו האופי שלה, בזמן שהיא פתחה את בקבוק היין שהבאתי, הסתכלתי בדירה שבה היא גרה (ההתרגשות להסתכל בעיניה הירוקות היתה עדיין גדולה מדי, תארו לעצמכם שבריטני ספירס מזמינה אתכם לשהות במחיצתה, כמה זמן היה לוקח לכם להסתכל לה בעינים מטווח אפס). הדירה מסודרת בטוב טעם, מבריקה מניקיון וריחנית, נרות קטנים דולקים על השולחן, ואיך לא - המוני ספרים עומדים למסדר המפקד.

השיחה זרמה לה למקומות שלא הייתי מדמיין והיין זרם וחימם אותנו, מירב היא לא זונה - היא מארחת, עכשיו אני מבין דיווח מסוים שנכתב עליה... היא מהפנטת וגם נורא נגישה, היא חכמה אבל לא בצורה מתנשאת, היא רגועה ומרתקת את איש-שיחתה אבל רואים שמתחת מסתתרת חיית טרף שיכולה להשתחרר כל רגע ואני רק מתפלל שהיא תשתחרר עלי.
זו היתה שיחה מרתקת ולא שטחית בכלל. לדוגמא, דיברנו על "מה עושה אדם לאדם חכם?". התגובה הראשונה של מירב לשאלה זו הפתיעה אותי בתבונה שלה ובחוסר ההתחכמות שלה, מירב השיבה שרק אדם חכם יודע באמת עד כמה הוא טיפש.

לאחר שנשלחתי להתקלח עם מגבת ענקית ורכה, נכנסתי אל המקלחת הקטנה והממורקת שלה, במקלחת המוני סבונים ושמפו ממש כמו בבית ומים רותחים שלא נגמרים, כמעט ונרדמתי שם בעמידה עד שראשה של מירב הציץ מהדלת והיא אמרה לי בבישנות שמשעמם לה בלעדי, כמובן שמיהרתי לצאת אל בין זרועותיה המחבקות.
מצאתי אותה שוכבת על המיטה, האורות הוחלפו לאורות אדומים, המוסיקה השתנתה למשהו מענג יותר וגופה הענוג והלבנבן נגלה אלי במלוא הדרו, התחלנו להתנשק בלהט, מירב אף הסבירה לי בעדינות איך לנשק אותה טוב יותר לאחר שביקשתי ממנה ללמדני, ואז ירדתי לה, כל כולה היתה בטעם של קצפת (מעניין למה)...
לאחר שהיא סיימה להתענג היא הפכה אותי על גבי והראתה לי בדיוק למה התכוונו האנשים שהגיבו כאן בהתלהבות, המציצה האלוהית - שאיבה רותחת ומחשמלת של כל האיבר עם שפתיה הרטובות, אחר כך שאיבה עם מים חמים בפיה, ומים קרים ואז שוב חמים, כשאני עושה מאמצים שלא להתפוצץ מוקדם מדי. מירה מכירה את אברו של הגבר הרבה יותר טוב ממה שאנחנו מכירים אותו, היא יודעת בדיוק באלו נקודות לתת דגש כזה ובאלו נקודות דגש אחר, זאת חוויה להיזכר בזה עכשיו.

הנשיקות הצרפתיות, הגיפופים, הדוגי המטריף ושישבנה החלק והבוהק מתנדנד על האיבר שלי בקונטרות מושלמות... הסקס איתה היה אמיתי ומרגש.
אחרי ההתפוצצות הבלתי נמנעת שכבנו במיטה להירגע ודיברנו על עניינים העומדים ברומו של עולם - ממש כך, שיחות על אלוהים ועל בני אדם.

הסיפורים שלה הדהימו אותי בישירותם ובאיכותם, הדיווחים המהללים עליה הפליאו וגירו אותי ועכשיו אני שמח לבשר שהיא גם הצליחה להפיל אותי מהרגלים, עד כדי כך ששכחתי אצלה משהו חשוב ועלי לחזור מחר בשנית...

מירב, תודה לך על שעה מהממת חושים בחברתך.

חוזר בלי שום ספק.

19LOLx82011-01-23 10:58:19

446
[Quote=חולה כוס]
מירב , את כישרון מבוזבז.

כזאת חכמה ואינטיליגנטית !

[/QUOTE]

מירב חכמה, אינטליגנטית ומאוד עמוקה.

אבל לא כשרון מבוזבז. כשרון להיות את החיים בשאיפה לשלימות עם עצמך - זה כשרון ענק.

ויש לה את זה.

בהערכה עמוקה:

ג'אנג לין מבצעת את רפסודיה הונגרית מספר 2

Jung Lin Performs Liszt's "Hungarian Rhapsody no 2"

[TUBE]D9-2jM5RNSs[/TUBE]

נ.ב. הוספתי משהו יותר אקטואלי ואישי

ליאונרד כהן - העתיד.

Leonard cohen - the future.

[TUBE]_drEFOaPaK8[/TUBE]

ערבה אנושית2011-01-22 18:13:09

450
בשבוע שעבר הצלחתי סוף סוף לבקר אצל מירב, "האשה והאגדה". כל מה שאכתוב כאן לא יצליחו לבטא את עוצמת החוויה. האקדמיה ללשון צריכה להקים וועדה שתחליט על מילה מיוחדת בעברית שתתאר את החוייה אצל מירב. בינתיים היא בהחלט יכולה להיות יו"ר "האקדמיה ללשון" מסוג אחר מאחר והיא בהחלט מחזיקה בתואר דוקטור בענייני לשון... בעצם, היא מחזיקה בתואר "פרופסור" כי היא פרסמה מאמרים אקדמאיים בכל מה שנוגע לעניינים אוראליים... אז אני לא מתכוון לפרט על הרימינג המעולה, המציצה המשובחת, הפנים היפות והזיון המטורף כי זה סתם יהרוס לכם את היום ויגרום לכם לחרמנות שתתדפוק לכם את הפרודוקטיביות בעבודה...

נסיים באזהרה: מירב היא כמו הרואין.ממכרת. אם התקציב שלך מוגבל ואין לך הון עצמי גבוה או רכשת לאחרונה פרוייקט של גינדי עם משכנתא של 1M כי לא רצית "לפספס את ההזדמנות", מירב לא בשבילך. מהר מאוד תגלה שהתמכרת ואתה עשוי למצוא את עצמך שודד זקנות ופורץ לבתים כדי לממן את מנת הסם הבאה שלך...ראה הוזהרת!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”