כ שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום - דף 4 - סקס אדיר

שיטות לכיבוס אמצעי מימון למפגשי סקס- זיונים בתשלום

31
[QUOTE=verble]יש לי חבר בעל משכורת ממוצעת אבל חולה זונות, מוציא כל חודש באיזור ה-1,000 ש"ח על זונות. הוא תקוע עם מיצובישי ישנה, ולמרות שיש ביכולתו להחליף אותה, הוא ממשיך ליסוע עליה כיוון שכל חודש הוא מגיע לפחות פעם אחת הביתה ואומר לאישתו "אל תשאלי, הלכה רצועת טיימינג= 1200 שקל". עניין טיפולי ותיקוני הרכב עובד לו כבר כמה שנים.

אם אתה לא נוסע על רכב חברה - זה הפיתרון האולטימטיבי (לא, לא להחזיק מיצובישי לאנסר 1991, אלא להפיל הכל על טיפולים לרכב). [/QUOTE]

גאון...

אתה פשוט גאון...

מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

33

אישתו מעט יותר פאסיבית בקטע הזה, היא לא תחליף אוטו אלא אם הוא יציע את זה. וגם אם כן, אז תמיד אפשר לחרטט אותה "מה, אוטו חדש, לא נקנה מערכת סטריאו לאוטו כמו שצריך? עולה 3,000 " (בפועל תקנה ב-1,000 - הנה לך עוד חודשיים של זיונים). אגב, גם קולנוע ביתי יכול להיות פתרון טוב. בקיצור, כל דבר שנחשב "שיגעונות גבריים" גרידא, יכולים להוות מכבסת כסף לצורך העניין הזה: רכבים, קולנוע ביתי, שעונים, טוטו וכו'.

34
או כמוני ,,בגלל ה"משכורת המנופחת " שלי , אני נאלץ לעשות עבודות קטנות לאנשים המבוגרים אצלנו ,,,,בד"כ מדובר בגינון קל
ולפעמים קצת תיקונים בד"כ תיקוני חשמל קטנים.

"50 פה 50 שם" והופ יש לי 200-300 שקל , שחוץ מאותם מבוגרים אף-אחד לא אמור לדעת שיש לי בכיס 300 ש"ח

הכוונה תעשה עבודות קטנות מהצד (גם לתקן מחשב לשכן/חבר בסכום סימלי זו הכנסה ) ,,או הפוך תבקש ממשהו שיעשה לך עבודה

כשהתשלום בפועל , יהיה נמוך(תסכם כך עם אותו אדם) ממה שתעדכנו את האישה ,,,תסכם לידה בכ200 ש"ח יותר כשבנייכם

התשלום בפועל יהיה 200 פחות.

וכך יש לך 200-500 ש"ח "מיותרים"

בלה -בלה - בלה!!!Wacko
תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

35
[QUOTE=verble]

אישתו מעט יותר פאסיבית בקטע הזה, היא לא תחליף אוטו אלא אם הוא יציע את זה. וגם אם כן, אז תמיד אפשר לחרטט אותה "מה, אוטו חדש, לא נקנה מערכת סטריאו לאוטו כמו שצריך? עולה 3,000 " (בפועל תקנה ב-1,000 - הנה לך עוד חודשיים של זיונים). אגב, גם קולנוע ביתי יכול להיות פתרון טוב. בקיצור, כל דבר שנחשב "שיגעונות גבריים" גרידא, יכולים להוות מכבסת כסף לצורך העניין הזה: רכבים, קולנוע ביתי, שעונים, טוטו וכו'.

[/QUOTE]

לו היתי אישה לגבר עם כול כך הרבה שגעונות הייתי מעדיפה לילך כבר לזונות

36
אני חייב להתרשם ולציין שקיבלתי פה כמה רעיונות לא רעים.
מכיוון שיש לי רכב חברה ודלקן , אני לא יכול להשתמש בשום תרוץ שקשור לרכב.

אני נוסע כמה פעמים בחודש לצפון או לדרום מושך כסף ומכין תירוץ (הלוואתי לחבר , אכלתי בחוץ וכו').

בנתיים זה עובד

37
חברים יקרים
אדם זקן שראה דבר או שנים בחיים סיפר לי את המשל הבא

ההבדל בין אומץ לביצים

יש הבדל בין אומץ וביצים. כולנו שמענו על אנשים שיש להם אומץ
או ביצים. אך האם יודעים ממש את ההבדל ביניהם ?
במאמץ לידע אתכם, הנה ההגדרות:
אומץ – זה כשאתה חוזר הביתה מאוחר בלילה, לאחר בילוי עם החברים, אשתך מחכה לך עם מטאטא, ויש לך את האומץ לשאול אותה:
"האם את עדיין מנקה, או את עפה לאיזשהו מקום?

ביצים – זה כשאתה חוזר הביתה מאוחר בלילה, לאחר בילוי עם חברים, נודף ריחות של בושם חזק, ובירה, ליפסטיק מרוח על צווארון החולצה, טופח לה על התחת, ויש לך ביצים לומר לה
: את הבאה בתור שמנמונת!!
אני מקווה שהובהר לכם הבלבול בין בהגדרות.
למעשה אין הבדל בתוצאות.
תוצאות שניהם הוא מוות

38
[QUOTE=tuli007]

יש הבדל בין אומץ וביצים. כולנו שמענו על אנשים שיש להם אומץ
או ביצים. אך האם יודעים ממש את ההבדל ביניהם ?
במאמץ לידע אתכם, הנה ההגדרות:
אומץ – זה כשאתה חוזר הביתה מאוחר בלילה, לאחר בילוי עם החברים, אשתך מחכה לך עם מטאטא, ויש לך את האומץ לשאול אותה:
"האם את עדיין מנקה, או את עפה לאיזשהו מקום?

ביצים – זה כשאתה חוזר הביתה מאוחר בלילה, לאחר בילוי עם חברים, נודף ריחות של בושם חזק, ובירה, ליפסטיק מרוח על צווארון החולצה, טופח לה על התחת, ויש לך ביצים לומר לה
: את הבאה בתור שמנמונת!!
אני מקווה שהובהר לכם הבלבול בין בהגדרות.
למעשה אין הבדל בתוצאות.
תוצאות שניהם הוא מוות
[/QUOTE]

צחוקצחוקצחוק

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”