כ ועכשיו - איילה ! מסדרת נערות ליווי לחברים מסורים - דף 2 - סקס אדיר

ועכשיו - איילה ! מסדרת נערות ליווי לחברים מסורים

13
אחרי שעזבתי את איזור המרכז וחזרתי לגור אצל ההורים, הפגישה עם איילה הפכה למבצע מורכב. נאלצתי להמתין לשעת כושר וברגע הנתן הסימן, לפעול במהירות. ואז זה הגיע, אח שלי הודיע לי שהוא יוצא למילואים ושאני מוזמן להשתמש בדירה שלו אם אני מתכוון לצאת אחרי העבודה ורוצה להשאר במרכז. התכנון היה מהיר קפדני ומדוייק. התקשרתי להורים, הודעתי להם שאני נשאר במרכז ושלא יחכו לי. התקשרתי לחבר וקבעתי איתו לצאת, שיהיה מי שיעיד שביליתי אם מישהו ישאל שאלות קשות. הגעתי לתל אביב חניתי את האוטו, כמובן במרחק לא קצר מהדירה של אחי, הלכתי לדירה, השארתי את הדברים, התארגנתי מעט ויצאתי עם החבר לאיזה פאב שכונתי. אולי נתפוס איזו בחורה בזול היום :) - לא יצא.

נפרדתי מהחבר אחרי כמה בירות והתחלתי ללכת לכיוון הדירה. הכל ממשיך בדיוק ע"פ התוכנית למעט העובדה שאני מעט שיכור ואולי כדאי לעשות משהו בנידון, כדי לא לבזבז את הלילה על הקאה לצד נערת ליווי. עצרתי באיזה דוכן נקניקיות (כן, אני יודע שבתל אביב זה לא סתם דוכן נקניקיות זו איזה מסעדת נקניקיות גורמה 5 כוכבים - אבל אני ראיתי את זה כדוכן).

המשכתי בכיוון הנכון, כשפתאום אני רואה פנים מוכרות, ברבי מהבייבי דולס!!! אחרי שהיא נעלמה משם יצא לי המון לפנטז על לפגוש אותה ואולי לנסות להביא אותה למיטה (איזה גוף אלוהי יש לבחורה הזאת). אבל עדיין הייתי קצת שיכור ומסתבר שלמרות שהיא שמחה לראות אותי, היא לא כלכך אהבה שנישקתי אותה עם נקניקיה בפה. בכל מקרה, היא הייתה עם חברים נוספים ולא כלכך רציתי להביך אותה במה ומי אז הנחתי לה לדרכה והלכתי לי לדרכי.

הגעתי לדירה. התקשרתי למספר שטום שלח לי בזמנו. לא ענו. אחרי כמה דקות ניסיתי שוב, הפעם ענו והתנצלו שלא ענו קודם ואמרו לי שהם התכוונו לחזור אליי אבל הקדמתי אותם. כנראה חירטוט, אבל מה איכפת לי. הסברתי שהמליצו לי על איילה והייתי רוצה להפגש איתה. אמרו לי שיש לי מזל גדול כי היא בד"כ לא עובדת בימי חמישי, אבל דווקא היום היא החליטה כן לעבוד. שוב כנראה חירטוט, ושוב - מה איכפת לי.

איילה הגיעה אליי אחרי שעה בערך, ישר אפשר היה לראות שיש לה גוף יפה מאוד. מהפנים לא כלכך התרשמתי ברגע הראשון, אבל אחרי מספר דקות התרגלתי ויכולתי לראות שהיא ממש יפהפיה... משהו מאוד מיוחד.

נכנסתי להתקלח, היא מיד אחרי. יצאה ושאלה אם היא יכולה לעשן סיגריה, אני לא מעשן וגם אחי לא, אז לא רציתי שתעשן בפנים... יצאנו החוצה. דיברנו קצת ותוך כדי התחלנו לגעת אחד בשניה ולהתחרמן, הבחורה ממש חמודה. אחרי הסיגריה היא לקחה מסטיק כדי להעביר את הטעם. מאוד מתחשב מצידה... לא לכולן יש תודעה לדברים האלה... ומזל שהיא עשתה את זה, הבחורה מנשקת סוף פסוק!!

נכנסנו חזרה והתחלנו להתמזמז... לגעת ולהתנשק... זרמנו לכיוון החדר. אין מצעים על המיטה אבל זה לא הפריע לנו... נכנסנו כלכך לעניין.... נכנסנו למיטה נשכבתי על הגב והיא התיישבה עליי, התנשקנו ולאט לאט היא התחילה לרדת בנשיקות בכל הגוף... כל איבר חשוב ולא חשוב קיבל יחס, הפתמות, הבטן ואפילו הברכים (?!). האמת שקצת פחדתי שייצא לי איזה רפלקס מהליקוק הזה של הברכיים ושאני אשבור לה את הלסת או משהו. למזלה הצלחתי לשלוט בזה... :)

היא סיפרה לי שהיא אוהבת את זה לאט, שמתחרמנים עד שמתפוצצים... אהבתי את הרעיון אז זרמתי איתה על זה... היא ליקקה גם קצת מסביב לזין... זה היה נחמד :)

התחלפנו קצת ואני פינקתי אותה... היה לה כוס ממש טעים ותוך כדי שליקקתי לה גם דחפתי אצבע אחת (כשהכנסתי 2 כאב לה..) היא ממש אהבה את זה וגנחה בכיף... אחרי זה התחלפנו שוב והיא מצצה לי, מציצה אגדית! בלי שיניים בכלל למרות שהפה שלה ממש קטן היא מצצה ממש טוב וממש מחרמן... היא התקרבה אליי שוב והתנשקנו... היא נמרחה עליי וזה הרגיש ממש טוב! יש לה גוף שפשוט כיף לחבק!

אחר כך היא הלבישה לי קונדום ועלתה עליי... היא רכבה עליי בהתחלה בקצב איתי ומחרמן בטירוף ואז הגבירה... השתדלתי מאוד לא לגמור כלכך מהר... הייתי ממש קרוב אבל לא נתתי לעצמי... ניסיתי לשלוט בקצב שלה והאטתי אותה קצת... אח"כ החלפנו תנוחה ואני הייתי למעלה, זיינתי אותה בקצב איטי ופעם בכמה זמן החדרתי את הזין שלי הכי עמוק שיכולתי, היא גנחה בקול אדיר ומחרמן, אחרי כמה דקות הגברתי את הקצב והיא ממש צרחה וגנחה בהנאה... גמרתי והאטתי את הקצב שוב... היא שאלה אותי אם גמרתי ועניתי לה שכן, היא שאלה למה לא אמרתי לה, שאלתי אותה אם הייתי צריך, היא אמרה שהיא אוהבת לדעת שאני גומר, כי זה מחרמן אותה יותר.... טיפ בשבילכם חברה...
היא נכנסה להשתף שוב וחזרה אליי למיטה... התחבקנו במיטה והמשכנו לקשקש עד שהטלפון שלה צלצל...
היא התלבשה והמשכנו להתחרמן ולהתנשק ואפילו לרקוד תוך כדי... ליוויתי אותה לדלת ונפרדתי ממנה לשלום :)

רשמים נוספים: נראה שהיא מאוד שלמה עם מה שהיא עושה ועושה את זה בכיף ובהנאה, אז אנא מכם, שמרו על הטבע, והמשיכו להתנהג אליה בכבוד כדי שנוכל להמשיך להינות ממנה. היא מאוד נהנת לקרוא מה כותבים עליה בפורום, אמרה שזה מדליק אותה... אז, הנה אני ממשיך :)

מקווה שנהנתם, ומקווה שתהנו

19
לפני כמה חודשים ביקשתי וקיבלתי מתום את הספר שאפשר להשיג דרכו את ליבי אך לא יצא לי להיפגש איתה ועם הזמן שככתי מהאפשרות הזאת, לאחר עיון בפוסט זה ניזכרתי והחלטתי לנסות ולהיפגש עם איילה.

ועכשיו לסיפור בדרכי לתל אביב אני מתקשר לבדוק עם היא נמצאת וכבר אכזבה ראשונה היא לא אבל נאמר לי שליבי נמצאת אני כבר בדרכי ואני זוכר את הדיווחים המצוינים לגביה אז אני זורם עם זה.

קבעתי עם הפקידה שאני עוד חצי שעה התארגן על חדר ואני אצור איתה קשר, הגעתי לתל אביב בחרתי מלונית ווידאתי שיש חדר פנוי והתקשרתי לפקידה לבדוק שוב עם זה רלוונטי נאמר לי שאין שום בעיה ומרגע שאני אגיד לה את מספר החדר תוך חצי שעה גג היא ליבי אצלי בחדר אני מבסוט נכנס למלונית משלם על חדר קונה כמה בירות ומוסר לפקידה את מספר החדר ומתחיל להתארגן גם במעמד מסירת החדר נאמר לי שתוך חצי שעה היא תגיעה.

ופה מתחיל משהו שלא ציפיתי לו (הפקידה ממש נחמדה ונותנת הרגשה של ביטחון ובתוספת הדיווחים וההמלצות לא חשבתי שדבר כזה יקרה לפחות לא היום...) הפקיגה מתקשרת ואומרת לי שליבי הבריזה לא והיא לא תבוא אבל היא מנסה להשיג לי מישהי אחרת אני קצת מתבאס אבל אומר לעצמי לא נוראה אולי תבוא איילה כמו שרציתי בהתחלה או אולי תגיעה מישהי חדשה ואני יוכל לחזור ולדווח לחברה...

אבל לאחר המתנה של כ 40 דקות נאמר שאין אף בחורה ישראלית שאני יכול להיפגש איתה עכשיו נאלצתי לוותר על הפינוק שכול כך רציתי לפנק את עצמי וזרקתי לפח 150 שח על החדר ועוד 20 שח על חניה וכמובן זמן ועצבים.

לאחר כול זה אני רוצה לאגיד לכם שאני דווקה מאמין לפקידה וזה הברזה של הרגע האחרון של ליבי, לי זה עדיין לא עוזר

אני בטוח שאם היא היתה מגיעה או כול אחת אחרת מהמשרד הזה היתה באה השירות היה טוב

אני מספר לכם את כול זה כדי שלכם זה לא יקרה פשוט תבדקו יותר טוב עם אין מצב להברזה לפני שאתם משלמים על חדר.

אני רוצה לאוסיף שבסוף הפקידה ממש התנצלה והבטיחה לי פיצויי לפעם הבאה בצורה של עוד זמן למפגש אני לא יודע עם זה יגרום לי להזמין מישהי דרכה שוב אבל לפחות זה משהו.

20
[QUOTE=גוני 25]

אני רוצה לאוסיף שבסוף הפקידה ממש התנצלה והבטיחה לי פיצויי לפעם הבאה בצורה של עוד זמן למפגש אני לא יודע עם זה יגרום לי להזמין מישהי דרכה שוב אבל לפחות זה משהו.
[/QUOTE]

אני ממליץ לך לנסות שוב, אם לא, אני בטוח שיש אנשים פה בפורום שישמחו אם תתרום להם את התוספת זמן הזו :)
hint hint shigoolator
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”